صفحه 90 از 151 نخستنخست ... 408081828384858687888990919293949596979899100140 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 891 تا 900 , از مجموع 1502

موضوع: آیا مهاجرت به کانادا کار درستی است؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    mechanical engineer/طراحی جامدات

پیش فرض پاسخ : آیا مهاجرت به کانادا کار درستی است؟

من نوشته شما رو تایید میکنم....
    من میگم اونجا دیگه شرایط بهتر از اینجا نیست...اماا حداقل 10 درصد برای بعضی ها فرق میکنه...همونم تو دراز مدت میاد....من دیگه برام مهم نیست که پولدار شم...حداقل اگه میخوام ازدواج کنم...دیگه بچه ام یک شنسی داشته باشه...من ک دیگه سنم گذشت...جوونیمم رفت....30 ساله شدم...دیگه مثل 20 سالگیم نیستم....

Junior Member

بنظرم متقاضیان مهاجرت بایستی دو گروه باشن یک عده ای که واقعا بدلایل مختلف از وضعیت زندگیشون در ایران ناراضین و آرزو میکنن زودتر از شرایط آزار دهنده خلاص شن و این افراد کمر بندشونو محکم بستن و خیلی مصمم هستن وخودشونو برای هر چالشی آماده کردن و گروه دیگه ای که زندگی خوبی دارن از شرایط خودشون هم رضایت دارن و فقط میخوان پیشرفت کنن و یا زندگی بهتری داشته باشن. تجربه نشون داده که گروه اول شانس پیشرفت و موفقیتشون بمراتب بالاتره چون انگیزشون بالاست و بخاطر اون نارضایتی با شرایط و یا سختی ها هم راحت تر کنار میان. اما کسیکه زندگی خوبی داشته ، درآمد داشته و بموقع مسافرت و تفریح و برو بیایی داشته و از زندگیش داشته لذت میبرده و به یه سطحی از آرامش رسیده پذیرش یک سقوط چندین پله ای کیفیت زندگی براش آسون نخواهد بود.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kamran293 نمایش پست ها
    من نوشته شما رو تایید میکنم....
    من میگم اونجا دیگه شرایط بهتر از اینجا نیست...اماا حداقل 10 درصد برای بعضی ها فرق میکنه...همونم تو دراز مدت میاد....من دیگه برام مهم نیست که پولدار شم...حداقل اگه میخوام ازدواج کنم...دیگه بچه ام یک شنسی داشته باشه...من ک دیگه سنم گذشت...جوونیمم رفت....30 ساله شدم...دیگه مثل 20 سالگیم نیستم....
    دوست گرامی حرفاتون منطقی هست، ضمنا سی سالگی بهترین سن برای مهاجرت هست و در اینجا من افراد 70 ساله اصل کانادایی دیدم که مثل یه 30 ساله کار یدی میکنه بدون اینکه کم بیاره.

Junior Member ro0oz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق

12 چالش یک تازه مهاجر
    از کتاب
    Your First Year in Canadaنوشته Efim Cheinis صفحه 59

چالش اول: زبان رسمی

پس از طی کردن فرایند مهاجرت و ورود به کانادا اکثر مهاجران فکر می کنن زبان انگلیسی یا فرانسه اونها بقدر کافی خوب هست در نتیجه برای پیدا کردن کار جستجو رو شروع می کنند .هر چند خیلی زود متوجه می شن برای یک کار تخصصی دانسته های زبانشون کافی نیست.خیلی از مهاجران تازه وارد در مکالمات روزمره در خیابون و همچنین در پر کردن فرم ها در مراکز اداری یا کاری مشکلات عدیده ای دارن.علاوه بر اون مشکلات دیگه ای هم در رزومه و مصاحبه وجود داره.

هیچ چیز تعجب آوری وجود نداره.معیار زبانی که شما با اون پروسه مهاجرت را آغاز کردید برای ارتباط برقرار کردن بدون حضور مترجم کافی هست اما برای رسیدن به یک شغل تخصصی کانادایی کافی نیست.

طی یک آمارگیری در تورونتو از کارفرماها، مشحص شد دلیل اصلی رد مهاجران در مصاحبه های شغلی کمبود دانش زبان انگلیسی می باشد.این دلیل توسط 87% از کارفرماها بیان شده است.از طرف دیگر اکثر مهاجران گمان می کنند در صورتی که امتحان آیلتس رو با موفقیت پشت سر بگذرانند یا مصاحبه در سفارت را با خوبی تمام کنند، دانش زبان انگلیسی شان کافی است.

خیلی از افرادی که به کانادا وارد می شوند حتی امتحان زبان را نگذرانده اند: همسر یا شوهر متقاضی اصلی، کسانی که از ویزاهای خانوادگی استفاده کرده اند و پناهنده ها.حتی برای افرادی که امتحان زبان را با موفقیت پشت سرگذرانده اند،توقع کارفرمایان بسیار بالاتر از افسر مصاحبه کننده در سفارت می باشد.

یک سری توهماتی وجود داره که باید کنار گذاشته بشه مثل اینکه من یه طراح هستم و کارم با نقشه ها هست یا اینکه من یک برنامه نویس هستم و سر و کارم با کامپیوتره.بذارید یه مثال دیگه بزنم:یک دکتر عمومی 9 سال رو صرف تمیز کردن خونه های مردم کرد فقط به خاطر اینکه زبان انگلیسی ضعیفی داشت.مثال دوم: یک کارشناس فروش که 6 سال در تورونتو به عنوان کمکی در یک پروژه ساختمانی به دلیل ضعف زبان کار کرد.

آیا باید یک جوشکار انگلیسی بنویسه؟

خوب بذارید یه نگاهی بندازیم به سطح زبان انگلیسی مورد نیاز مشاغل در کانادا:

جدول زیر بر اساس معیار زبان انگلیسی کانادایی CLB بیان شده است.

شغل Speak Listen Read Write
    مهندس تعمیرات وسایل حمل و نقل هوایی 8 8 9 7
    CNC کار در صنایع هوایی 6 6 6 3
    معلم مهدکودک سطح 2 5/6 5/6 5/6 5-7
    ماما 9-11 9-11 9-12 9-11
    مکانیک وسایل حمل و نقل موتوری 6 6 7 5/6
    تراپیست 8/9 9 8/9 8
    مسئول داروخانه 8/9 8/9 9/10 7/8
    مکانیک ورقه های فلزی در صنایع هوایی 6 6 6 3

منبع:
    www.ealmb.ca/pluginfile.php/183/mod_page/content/2/language-needs-mb-workplaces-2009.pdf

علاوه بر جدول بالا شما برای حضور در دانشگاه یا کالج باید CLB9 داشته باشید.

پس اگر پس از گذراوندن آیلتس نمره شما CLB 6-7 هست و می خواهید تو یه شغل حرفه ای ، کار کنید باید سطح زبان انگلیسیتون رو خیلی سریع بالا ببرید.

مهاجران کجا می تونن انگلیسی یاد بگیرن؟

خوشبختانه در کانادا مهاجران موقعیت های زیادی برای یادگرفتن زبان دارن.سیستم LINC دروس رایگان رو برای سطوح CLB 5-7 و ESL برای سطوح CLB 8-9 برگزار می کنه.زبان انگلیسی پیشرفته CLB 10-12 اصطلاحات حرفه ای رو بیان می کنه. این برنامه برای کارشناسان تکنولوژی اطلاعات، مهندسان، مدیران، پزشکان، کارگران حرفه ای و بازاریابان وجود دارد.

شما اگر خیلی سخت انگلیسی بخونید طی یکسال می تونید 4 سطح بالا برید و این خودش یعنی غلبه کردن بر چالش اول.

Senior Member mehran23 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ro0oz نمایش پست ها
    12 چالش یک تازه مهاجر
    از کتاب
    Your First Year in Canadaنوشته Efim Cheinis صفحه 59

چالش اول: زبان رسمی

پس از طی کردن فرایند مهاجرت و ورود به کانادا اکثر مهاجران فکر می کنن زبان انگلیسی یا فرانسه اونها بقدر کافی خوب هست در نتیجه برای پیدا کردن کار جستجو رو شروع می کنند .هر چند خیلی زود متوجه می شن برای یک کار تخصصی دانسته های زبانشون کافی نیست.خیلی از مهاجران تازه وارد در مکالمات روزمره در خیابون و همچنین در پر کردن فرم ها در مراکز اداری یا کاری مشکلات عدیده ای دارن.علاوه بر اون مشکلات دیگه ای هم در رزومه و مصاحبه وجود داره.

هیچ چیز تعجب آوری وجود نداره.معیار زبانی که شما با اون پروسه مهاجرت را آغاز کردید برای ارتباط برقرار کردن بدون حضور مترجم کافی هست اما برای رسیدن به یک شغل تخصصی کانادایی کافی نیست.

طی یک آمارگیری در تورونتو از کارفرماها، مشحص شد دلیل اصلی رد مهاجران در مصاحبه های شغلی کمبود دانش زبان انگلیسی می باشد.این دلیل توسط 87% از کارفرماها بیان شده است.از طرف دیگر اکثر مهاجران گمان می کنند در صورتی که امتحان آیلتس رو با موفقیت پشت سر بگذرانند یا مصاحبه در سفارت را با خوبی تمام کنند، دانش زبان انگلیسی شان کافی است.

خیلی از افرادی که به کانادا وارد می شوند حتی امتحان زبان را نگذرانده اند: همسر یا شوهر متقاضی اصلی، کسانی که از ویزاهای خانوادگی استفاده کرده اند و پناهنده ها.حتی برای افرادی که امتحان زبان را با موفقیت پشت سرگذرانده اند،توقع کارفرمایان بسیار بالاتر از افسر مصاحبه کننده در سفارت می باشد.

یک سری توهماتی وجود داره که باید کنار گذاشته بشه مثل اینکه من یه طراح هستم و کارم با نقشه ها هست یا اینکه من یک برنامه نویس هستم و سر و کارم با کامپیوتره.بذارید یه مثال دیگه بزنم:یک دکتر عمومی 9 سال رو صرف تمیز کردن خونه های مردم کرد فقط به خاطر اینکه زبان انگلیسی ضعیفی داشت.مثال دوم: یک کارشناس فروش که 6 سال در تورونتو به عنوان کمکی در یک پروژه ساختمانی به دلیل ضعف زبان کار کرد.

آیا باید یک جوشکار انگلیسی بنویسه؟

خوب بذارید یه نگاهی بندازیم به سطح زبان انگلیسی مورد نیاز مشاغل در کانادا:

جدول زیر بر اساس معیار زبان انگلیسی کانادایی CLB بیان شده است.

شغل Speak Listen Read Write
    مهندس تعمیرات وسایل حمل و نقل هوایی 8 8 9 7
    CNC کار در صنایع هوایی 6 6 6 3
    معلم مهدکودک سطح 2 5/6 5/6 5/6 5-7
    ماما 9-11 9-11 9-12 9-11
    مکانیک وسایل حمل و نقل موتوری 6 6 7 5/6
    تراپیست 8/9 9 8/9 8
    مسئول داروخانه 8/9 8/9 9/10 7/8
    مکانیک ورقه های فلزی در صنایع هوایی 6 6 6 3

منبع:
    www.ealmb.ca/pluginfile.php/183/mod_page/content/2/language-needs-mb-workplaces-2009.pdf

علاوه بر جدول بالا شما برای حضور در دانشگاه یا کالج باید CLB9 داشته باشید.

پس اگر پس از گذراوندن آیلتس نمره شما CLB 6-7 هست و می خواهید تو یه شغل حرفه ای ، کار کنید باید سطح زبان انگلیسیتون رو خیلی سریع بالا ببرید.

مهاجران کجا می تونن انگلیسی یاد بگیرن؟

خوشبختانه در کانادا مهاجران موقعیت های زیادی برای یادگرفتن زبان دارن.سیستم LINC دروس رایگان رو برای سطوح CLB 5-7 و ESL برای سطوح CLB 8-9 برگزار می کنه.زبان انگلیسی پیشرفته CLB 10-12 اصطلاحات حرفه ای رو بیان می کنه. این برنامه برای کارشناسان تکنولوژی اطلاعات، مهندسان، مدیران، پزشکان، کارگران حرفه ای و بازاریابان وجود دارد.

شما اگر خیلی سخت انگلیسی بخونید طی یکسال می تونید 4 سطح بالا برید و این خودش یعنی غلبه کردن بر چالش اول.
    وضعيتي كه من توي تورنتو ديدم اينه كه واقعا وضعيت نمره دهي براي CLB خيلي استاندارد نيست و خيلي به نظر متحن ارتباط داره

Banned

کسی کهIBT بالای ۹۰ گرفته باشهCLB واسش بچه بازی هست من که خندم گرفته بود وقتی این امتحان رو دادم. اصلا نگرانCLB نباشد خیلی سادس

یک فاکتوری که کمتر بهش اشاره شده شرایط زندگی در ایرانه. لازمه کمی اخبار رو مرور کنید:
    - افزایش بسیار بیشتر از حد مجاز فلزات سنگین در مرغ!
    - استفاده از کودهای سمی در سبزیجات
    - شرایط نامشخص آب ! در آینده
    - افزایش خارج از کنترل فساد اخلاقی
    - دغدغه برخورد هر لحظه گشت ارشاد در خیابان و حتا منزل
    - کاهش روز به روز قدرت خرید
    - بالا بودن بسیار بالاتر آلودگی هوا
    - بالا بودن جرم و جنایت
    - افزایش بیماریهای ناشناخته
    - شرایط ناعادلانه ورود به دانشگاه
    - شرایط ناعتدلانه پیشرفت در کار
    - دود شدن سرمایه در بورس، بانک، موسسه مالی
    - نامشخص بودن آینده جامعه، تورم، دلار، جنگ و...
    و مشغولی دایم فکر و ذهن به این مسایل

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nima2147 نمایش پست ها
    یک فاکتوری که کمتر بهش اشاره شده شرایط زندگی در ایرانه. لازمه کمی اخبار رو مرور کنید:
    - بالا بودن جرم و جنایت
    این مواردی که شما گفتید واقعا آزار دهندست. من نزدیک چهار سال هست ایران نبودم ولی از قرائن پیداست شرایط بمراتب بدتر شده. این آلودگی شدید هوا و رفتارهای گستاخانه عده ای شهروندان واقعا دو عامل هست که فکر کنم اگیزه برای مهاجرت رو بیشتر میکنه. خوشبختانه از این دو منظر شما در کانادا هیچ گونه مشکلی نخواهید داشت. اگر چه برخی مشکلات وجود داره اما این قبیل مشکلات که شما شمردید کمتر بچشم میخوره.

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

- بالا بودن جرم و جنایت
    ببینید هر حای دنیا برای یک قشر آدم مناسبه. ایران هم با همه ی این مسایل برای یک قشر حکم بهشت رو داره. من یا این آدمها hang out کردم. خیلی هاشون پاس آمریکا هم جلوشون بذارید حاظر نیستن الهیه رو ول کنن بیان LA (یکی شون می گفت رفتم بورلی هیلز مالی نبود! )
    نکته ی اصلی زندگی در ایران اینه که شما نباید مجبور باشید کار کنید
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Senior Member Azumi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature

- بالا بودن جرم و جنایت
    اینها رو یادتون رفت اضافه کنید:
    - کیفیت پایین سطح محصولات غذایی کارخانه ای و بعضا سمی بودن مواد غذایی ارائه شده از کارخانه
    - بوجود اومدن چیزی به اسم پلیس امنیت که ماشالله شاکی آدم میشن به علت بد حجابی در ماشین! و حتی اجازه دارن ماشین رو بخوابونن و جریمه سنگین به مبالغ 200 هزار تومان داشته و همینطور دادگاهی کردن!!!
    - برخورد بد هموطنها با یکدیگر. مخصوصا توی شرایط مختلف محیطی
    - افزایش استفاده از وایبر و لاین و اینطور شبکه های اجتماعی که باعث انتشار اطلاعات غلط و گاها رعب و وحشت میشود
    - افزایش رشد مریض های روانی من جمله افرادی که فکر می کنند فقط خودشان درست می گن
    - رواج استفاده از سیگار و انواع مواد مخدر بین سنین پایین
    - تعویض ارزشها. به عنوان مثال بد دهنی و به کار بردن الفاظ زشت بین بچه های دبیرستان و راهنمایی امری انکار نشدنیه که من خودم به وضوح شاهدش
    و خیلی چیزهای دیگه که اگه بخوام عنوان کنم حالا حالاها مثال هست....

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)