صفحه 27 از 307 نخستنخست ... 17181920212223242526272829303132333435363777127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Member mech90 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng. at IUST

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط Taha1994 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    دانشگاه شریف لیسانس مکانیک 18
    تافل 115
    gre 330
    4تا مقاله isi
    سابقه کار ندارم
    با این رزومه تو دانشگاه های امریکا چه رنکی شانس دارم؟
    سلام دوست عزیز،
    همانطور که دوست عزیزمون جناب Mechatronic فرمودند اگر اعداد فوق واقعیت داره، شانس شما تمام دانشگاههای دنیا هست.
    حتما معدل خود رو برپایه 4 محاسبه بکنید ببینید چند میشه.
    به نظر میرسه برای top20 و حتی top10 و حتی برای MIT and Harvard یکی از مدعی ها هستید!
    توقف دائمی فعالیت بنده در اپلای ابرود در پی رسیدگی نادرست به اعتراض دوست خوبم emeliano
    Mech 90 از تاریخ 12 مرداد ماه 1394 مصادف با 3 آگوست 2015 در این سایت هیچ فعالیتی نخواهد داشت... به امید موفقیت تمام دوستان... خداحافظ

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه صنعتی امیرکبیر- مهندسی شیمی- 14.7(3.1/4)- معدل دوسال آخر 16.1(3.4/4)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه صنعتی شریف- مهندسی شیمی(گرایش مهندسی پزشکی)- 17.19(3.84/4)
    ۳- نمره زبان : تافل 96(R24-L25-S24-W25)- احتمالا بعد از امتحان GRE یه تافل دیگه بدم واسه بالا 100، اما فعلا همینه
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing: نداردم هنوز- اما رو نمره ی 315-320 حساب کنید
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله : ISIندارم هنوز. شاید تا قبل از فرستادن مدارک 1-2 تا سابمیتی داشته باشم، شااااید، شما رو هیچی حساب کنین- 1 مقاله انگلیسی کنفرانس داخلی- 1 مقاله کنفرانس بین المللی کیش- 1 مقاله کنفرانس بین المللی رویان که سابمیت شده و احتمال خیلی خیلی زیاد اکسپت میشه
    ۶- سابقه کار مرتبط: نداشتم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد)
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه Bioengineering-Biomedical engineering
    ۹- نیم‌سال مورد نظر : fall 2016
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)

دوستانِ جان ممنون میشم نظرتونو بگین، به نظرتون شانس برای آمریکا دارم ؟ و تو چه رنک دانشگاهایی؟ نداشتن مقاله ISI من رو خیلی نگران کرده و اصن از GRE خوندن هم افتادم. لطفا شانس من رو بررسی کنین و اینم بگین اگه اکیه واسه چه رنکایی اقدام کنم ؟
    فاند برای من خیل مهم هستش البته
    ممنون

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Bitanem نمایش پست ها

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه صنعتی امیرکبیر- مهندسی شیمی- 14.7(3.1/4)- معدل دوسال آخر 16.1(3.4/4)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه صنعتی شریف- مهندسی شیمی(گرایش مهندسی پزشکی)- 17.19(3.84/4)
    ۳- نمره زبان : تافل 96(R24-L25-S24-W25)- احتمالا بعد از امتحان GRE یه تافل دیگه بدم واسه بالا 100، اما فعلا همینه
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing: نداردم هنوز- اما رو نمره ی 315-320 حساب کنید
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله : ISIندارم هنوز. شاید تا قبل از فرستادن مدارک 1-2 تا سابمیتی داشته باشم، شااااید، شما رو هیچی حساب کنین- 1 مقاله انگلیسی کنفرانس داخلی- 1 مقاله کنفرانس بین المللی کیش- 1 مقاله کنفرانس بین المللی رویان که سابمیت شده و احتمال خیلی خیلی زیاد اکسپت میشه

دوستانِ جان ممنون میشم نظرتونو بگین، به نظرتون شانس برای آمریکا دارم ؟ و تو چه رنک دانشگاهایی؟ نداشتن مقاله ISI من رو خیلی نگران کرده و اصن از GRE خوندن هم افتادم. لطفا شانس من رو بررسی کنین و اینم بگین اگه اکیه واسه چه رنکایی اقدام کنم ؟
    ممنون
    به خاطر نداشتن مقاله که اتفاقا باید انگیزه و انرژی تون واسه خوندن GRE چندین برابر شه که . با همون رنج نمره GRE که گفتی و بهتر از اون , میتونید از آمریکا پذیرش با فاند بگیرید. تافل تون خوبه. دیگه باید رنکها مختلف اپلای کرد." چه رنکی" را کسی نمیتونه نظر بده. موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط saharkmn نمایش پست ها

۱- دانشگاه آزاد ایلام .مهندسی معماری معدل 16.64
    ۲- دانشگاه معماری و عمران ایروان ارمنستان 18.72
    ۳- آیلتس 6
    ۴- نمره GRE فعلا ندارم
    ۵- 2 مقاله isi و دو مقاله همایش داخلی
    ۶- یک سال
    ۷- دانشگاه های آمریکا یا کانادا
    ۸
    ۹- 2016
    ۱۰-فول فاوند
    بهتره یه بار دیگه آیلتس بدید با نمره بالاتر و همینطور رو GRE زیاد وقت بذارید . موفق باشی

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط brave_ie نمایش پست ها
    سلام
    ۱- امیرکبیر+ مهندسی صنایع+ 14.5
    دانشگاه علم و فرهنگ تهران+ مهندسی مالی + 16.5
    ۳- فقط یه آزمایشی تافل دادم که 80 شدم
    ۴- GRE= No Idea
    ۵-بدون مقاله
    ۶- 3 سال سابقه کار مرتبط
    ۷- کلا دانشگاهی که فاند بده
    ۸- system, modeling, finance, industrial engineering
    ۹- Fall 2016
    ۱۰- هم کار مرتبط با سیستم داشتم هم مالی هم مدیریت پروژه
    کلا تا الان نکته مثبتی تو رزومه تون نیس مگر اینکه با نمرات خوب تافل و GRE پربارش کنی. اون دو آزمون را جدی بگیر. موفق باشی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط javad1200 نمایش پست ها
    به خاطر نداشتن مقاله که اتفاقا باید انگیزه و انرژی تون واسه خوندن GRE چندین برابر شه که . با همون رنج نمره GRE که گفتی و بهتر از اون , میتونید از آمریکا پذیرش با فاند بگیرید. تافل تون خوبه. دیگه باید رنکها مختلف اپلای کرد." چه رنکی" را کسی نمیتونه نظر بده. موفق باشید
    دوست خوبم ممنون از جوابتون
    اون که بعله، صحیح میگین، اما همش فک میکنم که بدون مقاله نمیشه. این بی حال و بی انگیزم میکنه
    پس به نظرتون بدون ISI با GRE خوب میشه
    درسته ؟

Member
    رشته و دانشگاه
    UNSW-Computer Science

دوست خوبم ممنون از جوابتون
    اون که بعله، صحیح میگین، اما همش فک میکنم که بدون مقاله نمیشه. این بی حال و بی انگیزم میکنه
    پس به نظرتون بدون ISI با GRE خوب میشه
    درسته ؟
    مقاله شاید رده 3 یا 4 باشه تو پذیرش. یعنی من خودم بدون ISI از چند تا استاد قول مساعد گرفتم از دانشگاه های رده متوسط، با GRE=318 و TOEFL=107 . البته معدل لیسانسم 18.54 هست

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

ممنون
    نکات مثبت رزومه:
    1- شناخته شده بودن هر دو دانشگاه محل تحصیل
    2- معدل خوب فوق لیسانس
    3- نمره نسبتن خوب تافل (داشتن همه حداقل ها در چهار اسکیل)

نکته منفی: معدل ضعیف لیسانس

نمره تافلتون خوبه؛ اول اینکه همه اسکیل هاتون بالای 20 هست، ضمنن نمره اسپیکینگتون شانستون رو واسه TA بالا میبره؛ چون دانشگاه ها تا جایی که من اطلاع دارم اکثرن نمره حداقل 24 رو واسه TA شرط می کنن. البته من نفهمیدم چطور جمع چهار اسکیل 96 میشه!
    درمورد مقاله هم با دوستان موافقم. نیازی نیست نگران باشید. گرچه داشتنش یه پوئن مثبته اما داشتن یه GRE خوب در کنار سایر موارد اشاره شده بالا اونو پوشش میده.
    اما یک توصیه: فکر می کنم همون وقتی که می خواهید برای تافل مجدد بذارید رو صرف GRE کنید تا نمره بهتری بگیرید اثرش تو رزومه بیشتره (البته این رو با توجه به نمره 96 یا 98 که از تافل گرفتید میگم)
    موفق باشید
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Junior Member

نمیدونم چرا این قد گیجم. رایتینگ 23 شدم
    دوست خوبم ممنون از جوابتون، پس با یه جی آر ای خوب و همین تافل(با رایتینگ 23 در نظر بگیرین این دفه) هنوزم میشه امیدوار بود
    به نظرتون برای چه رنکایی اقدام کنم، از این جهت میگم که میخوام شروع کنم دانشگاها رو بگردم، از یه جا خلاصه شروع کنم دیگه
    به نظرتون اینکه دوسال اخر لیسانسم معدلم یک بهتر شده، نمی تونه این معدل کممو یکم بپوشونه ؟ دیگه جوان بودیم و پر هیجان

Junior Member

سلام
    1- دانشگاه شریف - مهندسی کامپیوتر - معدل 13.73

2- دانشگاه شریف - مهندسی کامپیوتر - معماری - معدل 15.2
    3- +90
    4- 320تقریبی
    5-یک مقاله
    6 - 3 سال سابقه کار
    7- فاند برام مهمه
    8- electrical Eng. و Computer
    science
    9-FALL2016
    10- ریکام از یکی دو استاد شریف و از چند آدم حوزه صنعت، رتبه 111 کنکور کارشناسی و 60 ارشد

ممنون که وقت میذارید. برام فاند خیلی مهمه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)