صفحه 28 از 307 نخستنخست ... 18192021222324252627282930313233343536373878128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenmhs نمایش پست ها
    سلام
    1- دانشگاه شریف - مهندسی کامپیوتر - معدل 13.73

2- دانشگاه شریف - مهندسی کامپیوتر - معماری - معدل 15.2
    3- +90
    4- 320تقریبی
    5-یک مقاله
    6 - 3 سال سابقه کار
    7- فاند برام مهمه
    8- electrical Eng. و Computer
    science
    9-FALL2016
    10- ریکام از یکی دو استاد شریف و از چند آدم حوزه صنعت، رتبه 111 کنکور کارشناسی و 60 ارشد

ممنون که وقت میذارید. برام فاند خیلی مهمه.
    با داشتن چنین معدل هایی، باید سطح توقعتان از رنک دانشگاه هدف، پایین بیاد تا معقول بشه. در کنار این مورد، به شرط داشتن نمرۀ تافل و GRE بالا، میتونید شانسی داشته باشید. رتبۀ کنکور هیچ اهمیتی در فرآیند اپلای کردن شما نداره و به نظر میاد در دسترس ترین گزینۀ شما برای دریافت فاند، کسب نمرۀ تافل بالای 100 با قید اسپیکینگ 26 باشه.

موفق باشید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط Bitanem نمایش پست ها
    نمیدونم چرا این قد گیجم. رایتینگ 23 شدم
    دوست خوبم ممنون از جوابتون، پس با یه جی آر ای خوب و همین تافل(با رایتینگ 23 در نظر بگیرین این دفه) هنوزم میشه امیدوار بود
    به نظرتون برای چه رنکایی اقدام کنم، از این جهت میگم که میخوام شروع کنم دانشگاها رو بگردم، از یه جا خلاصه شروع کنم دیگه
    به نظرتون اینکه دوسال اخر لیسانسم معدلم یک بهتر شده، نمی تونه این معدل کممو یکم بپوشونه ؟ دیگه جوان بودیم و پر هیجان
    یک سری از دانشگاه های امریکا موقع بررسی معدل لیسانس اپلیکنت، به معدل دو سال آخر یا به عبارتی Upper Division نگاه میکنند. در این دسته دانشگاه ها، شانس دریافت پذیرش شما بیشتر خواهد بود. بررسی و پیدا کردن این دانشگاه ها از طریق وب سایت اونها امکان پذیر خواهد بود.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Eng.- Shiraz University

با سلام خدمت دوستان عزیز

۱- لیسانس دانشگاه آزاد مرودشت+ مهندسی شیمی + 15.65
    ۲- فوق لیسانس دانشگاه شیراز + مهندسی شیمی + 17.37
    ۳- آیلتس 7
    ۴- در حال خواندن برای GRE
    ۵- 1 مقاله کنفرانسی از پایان نامه- ارایه شده توسط استاد راهنمای من در کنفرانس مهندسی شیمی مالزی کوالالامپور
    ۶- 2 سال سابقه کار در شرکت های مهندسی و تولیدی
    ۷- خواهشمندم نام چند عدد دانشگاه هایی که می توانم از آن ها فاند کامل دریافت کنم را در صورت امکان بنویسید.
    ۸- گرایشهای مرتبط با انرژی های نو و محیط زیست
    من می توانم 2 عدد توصیه نامه از اساتید دانشگاهیم و 1 عدد توصیه نامه هم از مدیر شرکتی که کار می کنم دریافت کنم.

من با توجه به اینکه به استادای دوره ارشدم دسترسی ندارم خیلی نمی توانم روی چاپ مقالات بیشتر حساب کنم. بنابراین از دوستان خواهشمندم با ذکر نمره جی ار ای مناسب برای من شانس پذیرش من از دانشگاه های آمریکا را با رنک های متوسط ولی فول فاندبررسی نمایند.
    با سپاس

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط Bitanem نمایش پست ها
    نمیدونم چرا این قد گیجم. رایتینگ 23 شدم
    دوست خوبم ممنون از جوابتون، پس با یه جی آر ای خوب و همین تافل(با رایتینگ 23 در نظر بگیرین این دفه) هنوزم میشه امیدوار بود
    به نظرتون برای چه رنکایی اقدام کنم، از این جهت میگم که میخوام شروع کنم دانشگاها رو بگردم، از یه جا خلاصه شروع کنم دیگه
    به نظرتون اینکه دوسال اخر لیسانسم معدلم یک بهتر شده، نمی تونه این معدل کممو یکم بپوشونه ؟ دیگه جوان بودیم و پر هیجان
    بله، میشه امیدوار بود. چون اکثر دانشگاه ها حداقل تافل رو یه نمره در رنج 85-95 درنظر میگیرن.
    به نظر مهمترین گام پیدا کردن اساتیدی هست که زمینه کاریشون به شما نزدیکه. این سرچ رو هم می تونید از دانشگاه رنک 1 شروع کنید بیایید پایین. بهشون ایمیل بزنید و از برنامشون واسه سال بعد بپرسید؛ اینکه برای سال بعد دانشجو میگیرن، فاند دارن و ...
    سعی کنید برای دانشگاه هایی اپلای کنید که 1- استادی از اون دانشگاه به شما پاسخ مثبت برای همکاری داده باشه؛ 2- یا چندیدن استاد در اون دپارتمان زمینه کاری مشابه شما داشته باشن تا شانس پذیرش و پیدا کردن ادوایزر بالا بره.
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Junior Member

سلام این سوال مال من نیست مال یکی از دوستانه که اتفاقا خیلی خیلی شرایطش مثله منه (البته اینده ی من) به من گفت بپرسم لطف کنید کمک کنید

1)دانشگاه شهید بهشتی لیسانس حقوق با معدل 18/80
    2)تافل با نمره 115
    3)GRE رو نمیدونم ولی فک کنم خوب باشه شما فرض خوب به سمت عالی بگیرید
    4)5مقاله ISI
    5)گفت یک سال تمام دستیار استاد بودم که اینجا فک میکنم بهش میگن TA
    6)یه دانشگاه در آمریکا می خواد که علاوه بر معافیت شهریه،غذای کامل هفته رایگان،خوابگاه تمام سال رایگان بهش پول زندگی رو هم بدن مثلا ماهی هزار دلار یا بیشتر اصلا چنین شرایطی در دانشگاه های آمریکا هست؟
    7)لیسانسش رو توی 3 سال گرفته این موضوع برای اپلای کردنش مشکل به وجود نمیاره؟

خیلی علاقه داره بره هاروارد حقوق بخونه با این ظرایط امکان داره بره هاروارد؟ هاروارد تمام شرایط بالا رو داره؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط DDDE نمایش پست ها
    سلام این سوال مال من نیست مال یکی از دوستانه که اتفاقا خیلی خیلی شرایطش مثله منه (البته اینده ی من) به من گفت بپرسم لطف کنید کمک کنید

1)دانشگاه شهید بهشتی لیسانس حقوق با معدل 18/80
    2)تافل با نمره 115
    3)GRE رو نمیدونم ولی فک کنم خوب باشه شما فرض خوب به سمت عالی بگیرید
    4)5مقاله ISI
    5)گفت یک سال تمام دستیار استاد بودم که اینجا فک میکنم بهش میگن TA
    6)یه دانشگاه در آمریکا می خواد که علاوه بر معافیت شهریه،غذای کامل هفته رایگان،خوابگاه تمام سال رایگان بهش پول زندگی رو هم بدن مثلا ماهی هزار دلار یا بیشتر اصلا چنین شرایطی در دانشگاه های آمریکا هست؟
    7)لیسانسش رو توی 3 سال گرفته این موضوع برای اپلای کردنش مشکل به وجود نمیاره؟

خیلی علاقه داره بره هاروارد حقوق بخونه با این ظرایط امکان داره بره هاروارد؟ هاروارد تمام شرایط بالا رو داره؟
    بدون LSAT نمیتوانید وارد دانشکده حقوق بشوید. برای هاروارد باید LSAT درحد 99درصد به بالا داشته باشید. GRE هم لازم نیست. شرایط پذیرش رشته حقوق هاروارد و جواب بیشتر سوالاتتان را در لینک زیرمیتوانید پیدا کنید:

http://www.law.harvard.edu/prospecti...s/intlfaq.html

در امریکا غذای رایگان و خوابگاه رایگان درکار نیست. بر طبق نوشته لینک بالا اگر بتوانید از هاروارد پذیرش بگیرید امکان گرفتن بورس و وام های تحصیلی از دانشگاه برای دانشجویان اینترنشنال هست که هزینه زندگی و شهریه شما را تامین کند.

بطور کلی هم سعی کنید لیسانستان را چهار ساله بخوانید نه سه ساله. در بعضی کشورهای دنیا لیسانس سه ساله هست که برای ادامه تحصیل ممکنست ایجاد اشکال کند.
    ویرایش توسط ghlobe : May 31st, 2015 در ساعت 08:48 PM

انشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (خوارزمی- زیست سلولی مولکولی- 17.28)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (شهید بهشتی- ژنتیک-17.78)
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (قصد دارم ایلس رو مرداد بدم, در بدترین حال 7.5 )
    ۴- نمره (GRE (هنوز ندادم, فقط تو q امید دارم نمره م کامل باشه, وربالش تازه شروع به حفظ لغت کردم که خیلیم برام سخته و انتظار نمره جالبی ندارم البته بستگی به وقتی داره که دارم.)
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (فقط یک مقاله ISI که دادم اکسپت بشه)
    ۶- سابقه کار مرتبط (ندارم- فقط 4 ساله که زیست تدریس می کنم که ربط چندانی نداره)
    ۷- دانشگاه های مورد نظر ( رنکینک نسبتا خوب,زیر 100 که عالی)
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه (ژنتیک مولکولی, ژن درمانی,miRNA, اپی ژنتیک)
    ۹- نیم‌سال مورد نظر ( پاییز 2016)
    ۱۰- موارد دیگر (فول فاند حتما - ضمنا امسال برای دو جا در اروپا که بورس کامل میدادن اقدام کردم که متاسفانه دعوت به مصاحبه هم حتی نشدم.)
    و سوالی که داشتم تا کی میشه برای بهار 2015 و پاییز2016 اقدام کرد که برای جی ار ایم ببینم چقد وقت دارم.

خیلی ممنون

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط shapol46 نمایش پست ها
    انشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (خوارزمی- زیست سلولی مولکولی- 17.28)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (شهید بهشتی- ژنتیک-17.78)
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (قصد دارم ایلس رو مرداد بدم, در بدترین حال 7.5 )
    ۴- نمره (GRE (هنوز ندادم, فقط تو q امید دارم نمره م کامل باشه, وربالش تازه شروع به حفظ لغت کردم که خیلیم برام سخته و انتظار نمره جالبی ندارم البته بستگی به وقتی داره که دارم.)
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (فقط یک مقاله ISI که دادم اکسپت بشه)
    ۶- سابقه کار مرتبط (ندارم- فقط 4 ساله که زیست تدریس می کنم که ربط چندانی نداره)
    ۷- دانشگاه های مورد نظر ( رنکینک نسبتا خوب,زیر 100 که عالی)
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه (ژنتیک مولکولی, ژن درمانی,miRNA, اپی ژنتیک)
    ۹- نیم‌سال مورد نظر ( پاییز 2016)
    ۱۰- موارد دیگر (فول فاند حتما - ضمنا امسال برای دو جا در اروپا که بورس کامل میدادن اقدام کردم که متاسفانه دعوت به مصاحبه هم حتی نشدم.)
    و سوالی که داشتم تا کی میشه برای بهار 2015 و پاییز2016 اقدام کرد که برای جی ار ایم ببینم چقد وقت دارم.

خیلی ممنون
    آیلتس بتونید 7.5 بگیرید ( که خب در این حال اصولا نمره وربال GRE ت هم بد نخواهد بود ) و همینطور کوان GRE هم کامل یا نزدیک به کامل بگیری شرایطتت خوب خواهد بود و شانس دارید .
    ددلاین خیلی بستگی به دانشگاه داره. مثلا واسه پاییز, یه دانشگاه اول دسامبر هست یکی دیگه 1 فوریه ! واسه بهار هم چهار ماه و کمتر وقت دارید .
    موفق باشید

1-دانشگاه آزاد خمینی شهر(اصفهان)_کارشناسی برق کنترل_معدل 14.20

۳- نمره تافل 110
    ۴-
    V=155& Q=170 & W=4)GRE)
    ۵- 5 تا ISI و 2 تا کنفرانس خارجی,5 مقاله داخلی و 3 کنفرانس داخلی
    ۶- 2 سال سرباز معلم و 2 سال اموزشگاه زبان تدریس میکردم

آیا میتونم فاند بگیرم یا بشینم ارشد بخونم بعد اقدام کنم؟راستی اگه فاند نگیرم میتونم یکی دو ترم اونجا بخونم با هزینه خودم تا فاندم جور بشه,احتمال جور شدن فاندش چقدره؟ممنون.
    ویرایش توسط alidehghani : June 1st, 2015 در ساعت 11:01 AM

دانشگاه آزاد تهران مرکز/ رشته مهندسی نرم افزار/ معدل 15.08
    دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی / رشته مدیریت سیستم ها / معدل 17.89
    نمره تافل 86 البته من تافلم در حال انقضا هست و میخوام که یه IELTS امتحان بدم.
    نمره GRE Quantitive +Verbal = 302 Writing : 2.5
    2 مقاله فارسی و یک کنفرانس در Springer
    7 سال سابقه کار در زمینه IT
    UCLA ، South California ، North California
    برای Fall
    برای کنکور دکتری شرکت کردم و رتبه ام برای روزانه خواجه نصیر مناسب شده اما برای مصاحبه نمیخوام برم چون می خوام Apply کنمدانشگاه آزاد تهران مرکز/ رشته مهندسی نرم افزار/ معدل 15.08

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)