صفحه 5465 از 5471 نخستنخست ... 446549655365541554555456545754585459546054615462546354645465546654675468546954705471 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 54,641 تا 54,650 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    ایشالا که مبارکتون باشه.
    اگه میشه لطفا بفرمایید شما چه مدت وضعیت Decision Made رو توی ecas داشتید؟
    سلام.....خیلی ممنون از لطفتون.....ما تقریبا 2 ماه بود متوجه شدیم دیسیژن مید هستیم...نگران نباشید بزودی شما هم پاس رکویست خواهید شد.....

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران-عمران-

سلام خدمت دوستان گلم.خیلی وقت بود که نتونستم به اینجا سری بزنم.چند صفحه گذشته رو که خوندم خبری از دوستان قدیم نبود که خوب طبیعی است و انشالا که همگی به سرانجام رسیده باشن.میخواستم اگر ممکنه یکی از دوستان جدید لینک جدولی رو که ما در گذشته داشتیم و اطلاعات بچه ها توش بود رو برام بذاره اگر هنوز موجود هست.نمیدونم تمام بچه های گروه به مراحل اخر رسیدند یا نه ولی امیدوارم تعداد اندکی از این تاپیک باقی مونده باشند و اونها هم به زودی به ویزا برسند.روزهایی بود که من تا شب بارها و بارها این صفحه رو به روز میکردم به امید خبر خوشی.ولی باور کنید الان میبینم کانادا اونقدر ها هم ارزش 5 سال اضطراب و وقت گذاشتن مدام رو نداشت.دوستانی که باقی موندید همگی فقط به زبان بپردازید وبس.
    فایل نامبر اول :اگوست2009
    ارسال به ورشو:1 دسامبر2011
    اینپراسس واپدیت25ژانویه 2012. مدیکال 7 مارس2013.
    دریافت ویزا 7می2013.

Junior Member

یعنی میشه یکسال از مصاحبه آدم بگذره و خبری از شون نشه, دو سال هم که از مدیکال گذشته.
    فکر کنم پرونده ما رو گم کردن ، وگرنه تصمیم گیری برا یه پرونده مهاجرتی اینقدر زمان نمی بره که ، مگه راز آفرینش رو میخوان کشف کنن !!!!!!!!
    كد٠٧١١، ارسال مدارك:١٦نوامبر٢٠٠٩، دريافت مديكال از ورشو:٨آگوست٢٠١٣، دعوت به مصاحبه در آنكارا:٢٦جون٢٠١٤، پاسپورت ريكوست:؟؟؟؟؟؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط BETA2009 نمایش پست ها
    یعنی میشه یکسال از مصاحبه آدم بگذره و خبری از شون نشه, دو سال هم که از مدیکال گذشته.
    فکر کنم پرونده ما رو گم کردن ، وگرنه تصمیم گیری برا یه پرونده مهاجرتی اینقدر زمان نمی بره که ، مگه راز آفرینش رو میخوان کشف کنن !!!!!!!!
    والا من هم در شرایط مشابه شما به سر میبرم البته 3 ماه از مصاحبه گذشته و 1 سال و نیم از مدیکال و در جواب پیگیری 1 ماه پیش گفتن که your background check still is ongoing !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member

Unhappy پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط elenda نمایش پست ها
    والا من هم در شرایط مشابه شما به سر میبرم البته 3 ماه از مصاحبه گذشته و 1 سال و نیم از مدیکال و در جواب پیگیری 1 ماه پیش گفتن که your background check still is ongoing !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 سال از فایل نامبر اول و 5 سال از فایل نامبر دومی و سه ماه از مصاحبه میگذره و هنوز دسیژن مید نشده ام . دوستان هر زمان پاس ریکوئست رو دریافت کردند لطفا اعلام کنند

دوستان من هم پاس ریکوئست شدم. بعد ازگذشت حدود دو ماه از DM شدن و 5 سال و نیم از شروع Application ای که قرار بود ظرف مدت یکسال نتیجه اش مشخص شود...

از همه ی کسانی که بی دریغ در این سالها کمک ها و راهنمایی های خودشون رو در اختیار من و دیگران گذاشتن ممنونم، چه اونهایی که الان ممکنه این متن رو بخونن و چه اونهایی که مدتهاست به کانادا رفتن یا از این فروم رفتن و دیگه این متن رو نمیبینن. برای همه شون از خداوند در کارهاشون کمک و یاری می خوام.
    ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan

دوستان عزیز، من میخوام به ادمونتون برم اما پرواز مستقیم به ادمونتون در واقع غیر مستقیمه چون یه استاپ تو مونترال داره که حدود 5 ساعت و نیم هستش.
    آیا باید کارهای مربوط به لندینگ رو همون مونترال انجام بدم یا اینکه میشه گفت دارم به ادمونتون میرم و ادامه ی پرواز چون اونجاست کارهام رو همون ادمونتون انجام بدم.

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. چون اینجوری حداقل میدونم از چه مسیری استفاده کنم.
    ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan

سلام دوستان اگه میشه لطفا جواب بدید. کسانی که رفتن لطفا اگه میشه به من راهنمایی بدید که واسه انجام کارها که بعدش هم کارت رو برام بگیرن آشناهامون، من چند روز وقت لازم دارم اونجا؟ + اینکه مثلا این بین چند تا کار جانبی هم مثل خرید یه سری لوازم انجام بدم.

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران -زمين شناسي نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    سلام دوستان اگه میشه لطفا جواب بدید. کسانی که رفتن لطفا اگه میشه به من راهنمایی بدید که واسه انجام کارها که بعدش هم کارت رو برام بگیرن آشناهامون، من چند روز وقت لازم دارم اونجا؟ + اینکه مثلا این بین چند تا کار جانبی هم مثل خرید یه سری لوازم انجام بدم.

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    اگر کسی دارید که کارت پی ار شما را دریافت کنه شما میتونید روز ببعد لند برگردید این به خودتون بستگی داره ولی بهتره کارت پی ار بگیرد و حساب بانکی را هم باز کنید اینها حداقل کاری که میتونید انجام بدید.معمولا برای کارت پی ار از 45 روز هست تا 3 ماه .حساب بانکی هم تا موقعی که کارت و دسته چک برسه بدستون حدود 15 روز زمان میبره.بقیه کارها مثل بیمه و این چیزها توی همین مدت تا مدارک بدستون برسه. اطلاعات بیشتر خواستی پیام خصوصی بذارید.
    CIO: 7 - dec - 2009
    MED: 2 - jan - 2014
    P.R: 13 - oct - 2014

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران -زمين شناسي نفت

[QUOTE=Atriya;1998663]دوستان عزیز، من میخوام به ادمونتون برم اما پرواز مستقیم به ادمونتون در واقع غیر مستقیمه چون یه استاپ تو مونترال داره که حدود 5 ساعت و نیم هستش.
    آیا باید کارهای مربوط به لندینگ رو همون مونترال انجام بدم یا اینکه میشه گفت دارم به ادمونتون میرم و ادامه ی پرواز چون اونجاست کارهام رو همون ادمونتون انجام بدم.

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. چون اینجوری حداقل میدونم از چه مسیری استفاده کنم.[/QUOTE

قاعده اینکه در اولین مرز باید کارهای مربوط لند را انجام بدید به نظر من اگر شما فدرالی هستید از مسیر تورنتو برید شاید بهتر باشه . در خصوص پرواز مستقیم فکر کنم از طریق کشورهای حوزه شوروی سوابق میتونید برید اینطوری شاید بتونید مستقیم ادمونتون لند بکنید.انشالله سفر خوبی داشته باشید.
    CIO: 7 - dec - 2009
    MED: 2 - jan - 2014
    P.R: 13 - oct - 2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)