سلام دوستان. من تا حالا دانشگاهای کانادا رو بررسی نکردم و بیشتر قصدم اروپا بود. بخاطر همین خیلی با روند کار آشنا نیستم. میخاستم بدونم با این رزومه شانسی برای گرفتن پذیرش توو کانادا همراه با فاند یا بورس یا هرچی که بشه تمام هزینه های تحصیل و زندگی رو کاور کرد هست یا خیر؟
معدل و دانشگاه: 15.84 دانشگاه صنعت نفت
رشته و مقطع: لیسانس مهندسی شیمی
اقدام برای مستر مهندسی شیمی یا مواد
مقاله : ندارم
زبان : آیلتس 7 - جی آر ای ندارم
2سال سابقه کار مرتبط
لطفا اگه اطلاعات بروز و قابل اعتمادی دارین بگین که واسه کدوم دانشگاها شانس پذیرش با او شرایط رو دارم
با این معدل و بدون سوابق خاص در رزومه نظیر سوابق کمک تدریسTA، رتبه و... صرفا مینیممهای ورود به دانشگاه از دید تحصیلات تکمیلی آنهم در برخی دانشگاهها را خواهید داشت.(برخی دانشگاهها 16 را برای ایران مینیمم می دانند) در کل کانادا علاوه بر حساسیت روی معدل مینیمم، استاد محور هست و پیداکردن استاد برای مقطع ارشد برای تامین مالی هم نیاز به سوابق رقابتی از قبیل فارغ التحصیلی از دانشگاه معتبر، معدل بالا و... دارد. با این حال می توانید شانس خود را امتحان کنید و اگر پاسخ مناسبی گرفتید اپلای کنید. دانشگاههای ایالت آلبرتا به ویژه UCalgary و UAlberta به لحاظ موقعیت و شرایط رشته شما بیشتر توصیه می شوند.
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
کسی می دونه چرا این دانشگاه یورک با اینکه دو ماه از ددلاین برنامه اش میگذره نتیجه رو اعلام نمی کنه؟
متشکر از پیشنهادتون
خوب من سابقه ی TA در 3 درس رشتمو دارم و اینکه دانشگاه لیسانسم جزو دانشگاهای معتبر محسوب میشه (حداقل از نظر رتبه ی ورودی کنکور در حدود خواجه نصیر و فردوسی هست) و همینطور توو 2تا مسابقه ی دانشجویی که یکی ریاضی بود (منطقه ای) و یکی تخصصی (کشوری) مقام اول رو دارم. همینطور مدارک معتبری در زمینه ی نرم افزارای تخصصی رشته رو هم دارم. با وجود اینها چطور؟
و اینکه چطور میشه با بولد کردن این جور چیزا اثر معدل پایینمو کم کنم؟
این سوابق مخصوصا برای پذیرش ارشد میتونه کمک کننده باشه. باید تو رزومه به نحو مناسبی منعکس بشه. برای راهنمایی بیشتر در خصوص تنظیم رزومه و این فاکتورها اینجا را ببینید.
در مورد رنک دانشگاه متاسفانه خیلی دانشگاههای ایران ممکنه در سطح مورد بحث شناخته شده بودنشان به جز یکی دو مورد خاص مطرح نباشد و شما باید با سوابق ارائه شده این موارد را خاص کنید. در مورد نرم افزارهای تخصصی، سوابق TA و افتخارات در بخشهای مختلف رزومه توضیح داده و فرمت مناسبی هم باری ارائه رزومه خود در نظر بگیرید.
موفق باشید
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
بسته به رشته و ارتباط قبلی با استاد، زمان ارسال اپلیکیشن و شرایط شما ممکن است طولانی شدن اعلام نتیجه توجیه پذیر باشد.
برخی مواقع نتایج افراد در Waitlist قرار میگیرد تا پس از مشخص شدن تکلیف نهایی پذیرش سری اول و درصورت عدم اکسپت توسط آنها از لیست جایگزین استفاده گردد و در غیر این صورت ریجکت اعلام شود. با این حال نتیجه بسیاری از دوستان که در زمان مناسب قبل از ددلاین اقدام و با استاد در ارتباط بوده اند اعلام شده است.
متشکر از راهنمایی
فقط که سوال اینکه چقدر با این رزومه و شرایط میتونم به گرفتن فاند یا چیزی که مخارج دانشگاه و زندگی رو بطور کامل کاور کنه میشه امید داشته باشم؟ و اینکه نسبت به آلمان چه مزایایی داره ؟ مخصوصا واسه کسی که قصدش دکتری و اقامت توو همون کشور باشه. ینی برای این کار کانادا بهتره یا آلمان که حداقل از نظر کاری ادم خیالش راحته؟
سلام دوستان وقتتون بخير
بنده اين فروم از ساليان قبل دنبال ميكنم و در حال حاضر در يك سرگردمي عجيبي به سر ميبرم، ابتدا اگه اجازه بديد وضعيت درسي خودمو بگم
ليسانس مهندسي عمران دانشگاه آزاد تهران مركز با معدل ١٥.٢٦
فوق ليسانس مهندسي عمران- آب از دانشگاه آزاد تهران مركز با معدل ١٧.٣٠
نمره آيلتس همه اسكيل ها ٦ در مجموع ٦ (دارم براي ٦.٥-٧ ميخونم)
مقاله كنفرانس داخلي دارم ( ميتونم isi هم بدم)
٢ سال سابقه كار بدون بيمه
دوستان خواهشا بنده رو راهنمايي كنيد كه با اين شرايط كجا ميتونم اقدام كنم كانادا، اروپا و استراليا و نيوزيلند و يا حتي آسيا؟
كل پس انداز هم چيزي حدود ٣٠ هزار دلار بيشتر نيست و چون متأهل هم هستم خيلي نمي تونم ريسك كنم
لطفا راهنمايي كنيد با اين شرايط كدوم كشور ميتونم برم؟
معمولا در دانشگاههای کانادایی مشابه آنچه در پست قبلی 5336# پاسخ داده شد در صورت اخذ پذیرش با فاند می توان هزینه های دانشگاه و اقامت حداقل یک نفر را به طور کامل اما در حد دانشجویی پوشش داد. برای آلمان در فروم مربوطه سوالتان را مطرح فرمایید تا دوستان راهنمایی کنند اما عموما اگر موقعیت مناسبی در هریک از کشورها پیداکنید بعدا در مورد انتخاب بین دو یا چند دانشگاه می توانید تصمیم بگیرید(تاپیک جداگانه ای هم برای راهنمایی این موضوع هست) و فعلا بهتر است ببینید کجا امکان موفقیت در پذیرش را دارید. در حالت کلی البته برای رشته نفت حساسیتهای ویزا در کانادا بالاتر و احتمال عدم صدور ویزا نسبت به اروپا بیشتر است(در امریکا که اصولا این احتمال بسیار بالاست) و از طرفی امکان کار و اقامت پس از تحصیل در کانادا باز به صورت جنرال بهتر از اروپا ست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)