صفحه 167 از 191 نخستنخست ... 67117157158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,661 تا 1,670 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام

من رفتم هلال احمر اصفهان خیابان آیت الله خوانساری

1- من کارت زرد بین المللی که توش مهر چند تا واکسن خورده رو از قبل دارم اما گفتن باید مجدد 58 هزار تومن واسه صدور کارت بدم. یکی از دوستان گفتن توی تبریز این کارت رایگان بوده آیا توی اصفهان یا تهران هم جایی رایگان میدن؟
    2- من کارت واکسنم (از تولد تا دبیرستان) رو پیدا نکردم. ازم پرسید متولد چه سالی هستی وقتی گفتم گفت به شما واکسن سه گانه زده نشده و باید بزنی ولی اینجا بچه ها نوشتن که توی دوران کودکی بهمون تزریق شده. اونهایی که بهشون تزریق شده متولد چه سالی به بعد هستن؟
    3- گفت دیفتیری، کزاز رو هم چون ازدواج نکردی نزدی ولی من یادمه یه واکسن توی دبیرستان بهمون زدن که اینجا بچه ها نوشتن توام بزرگسالان بوده که توی اینترنت زدم دیفتیری کزار بود. یعنی دوباره بزنم؟
    4- توی اصفهان جایی هست که تست سل Tuberculosis انجام بده و معتبر باشه؟

با تشکر

سلام
    من آبله مبتلا نشده ام، به گفته هلال احمر و انیستیتو پاستور واکسنش را هم ایران نمیزنند، ولی دانشگاهی که قبول شدم ازم گواهی تزریق واکسن رو خواسته... چه باید کرد؟
    با تشکر

Moderator
    mehrdad_m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science UAlbany

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedkhenari نمایش پست ها
    سلام
    من آبله مبتلا نشده ام، به گفته هلال احمر و انیستیتو پاستور واکسنش را هم ایران نمیزنند، ولی دانشگاهی که قبول شدم ازم گواهی تزریق واکسن رو خواسته... چه باید کرد؟
    با تشکر
    نهایتش این میشه که توی آمریکا واکسن میزنین. فقط مشکلش هزینه هست که ممکنه زیاد شه. بهترین کار اینه که از بچه هایی که توی دانشگاهتون هستن سوال کنی بپرسی چجوری بوده روندش؟ احتمالا آدم های زیادی بودن که آبله نگرفته بودن قبلا.

Junior Member

با سلام خسته نباشيد. من ٢١ جولاي نوبت مصاحبه از سفارت ارمنستان دارم و ويزام هم از نوع مهاجرت به امريكا هست اولا ميخواستم بدونم كه ايا براي وقت مصاحبه هزينه اي بايد بدم؟ هيچ كجا صحبتي از اين موضوع نشده فقط تو يكي دوتا از سايت ها خوندم و كنجكاو شدم. دوما در مورد واكسنهايي كه بايد بزنم هيچ كجا گفته نشده كه براي ويزا مهاجرت دقيقا چه واكسن هايي لازمه كه سفارت ازم ميخواد و كدوم هاش رو ميتونم تو ايران بزنم؟ ممنون ميشم اگه جواب سوالام رو بديد.

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

دوستان من یدونه MMR دیروز در مرکز بهداشت زدم (از بچه های دانشگاه پرسیدم مثل اینکه دانشگاه 80 دلار میگیره برای MMR!! ایران رایگان میزنه)
    الان توی فرم مخصوص دانشگاه که باید پر شه جای دوتا تاریخ گذاشته برای MMR. میگم یه ماه دیگه برم یه MMR دیگه بزنم اشکالی داره؟! دکتر مکتر تو فامیلتون دارید میپرسید برام؟

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    دوستان من یدونه MMR دیروز در مرکز بهداشت زدم (از بچه های دانشگاه پرسیدم مثل اینکه دانشگاه 80 دلار میگیره برای MMR!! ایران رایگان میزنه)
    الان توی فرم مخصوص دانشگاه که باید پر شه جای دوتا تاریخ گذاشته برای MMR. میگم یه ماه دیگه برم یه MMR دیگه بزنم اشکالی داره؟! دکتر مکتر تو فامیلتون دارید میپرسید برام؟
    خب از خود مرکز دانشگاهتون بپرس.
    با این حال من دوشنبه انستیتو پاستور میرم جواب آزمایشم رو بگیرم، قبلش یه یادآوری بهم بکن که ازشون بپرسم. اگرم که عجله ای هست یه پیام خصوصی بده تا شمارشون رو بهت بدم. خیلی خوش برخورد هستن و مطمئن باش جوابت رو میدن. البته انستیتو پاستور که توی خود میدون پاستور هست رو نمیگم ها اونجا واقعا شلوغه. اونی که تو تجریش هست اصلا پرنده پر نمیزنه این قدر خلوته. خودشون هم خوشحال میشن یکی بهشون زنگ زده از تنهایی دربیان.

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    فاصله دو تا واکسن mmr باید یک ماه باشه. هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد اگر واکسن دوم mmr رو یک ماه دیگه بزنید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    NCSU/Physics

نقل قول نوشته اصلی توسط ILU نمایش پست ها
    سلام

من رفتم هلال احمر اصفهان خیابان آیت الله خوانساری

1- من کارت زرد بین المللی که توش مهر چند تا واکسن خورده رو از قبل دارم اما گفتن باید مجدد 58 هزار تومن واسه صدور کارت بدم. یکی از دوستان گفتن توی تبریز این کارت رایگان بوده آیا توی اصفهان یا تهران هم جایی رایگان میدن؟
    2- من کارت واکسنم (از تولد تا دبیرستان) رو پیدا نکردم. ازم پرسید متولد چه سالی هستی وقتی گفتم گفت به شما واکسن سه گانه زده نشده و باید بزنی ولی اینجا بچه ها نوشتن که توی دوران کودکی بهمون تزریق شده. اونهایی که بهشون تزریق شده متولد چه سالی به بعد هستن؟
    3- گفت دیفتیری، کزاز رو هم چون ازدواج نکردی نزدی ولی من یادمه یه واکسن توی دبیرستان بهمون زدن که اینجا بچه ها نوشتن توام بزرگسالان بوده که توی اینترنت زدم دیفتیری کزار بود. یعنی دوباره بزنم؟
    4- توی اصفهان جایی هست که تست سل Tuberculosis انجام بده و معتبر باشه؟

با تشکر
    سوال اول رو اطلاعی ندارم
    ۲. اگر متولد دهه ۶۰ هستین که احتمالا همینطوره، اون زمان واکسن ۳ گانه تو ایران نبود و به همهٔ ما واکسن ۲ گانه زدن تو بچگی‌. واکسن ۳ گانه رو ساله ۸۲ تو یک طرح سراسری زدن که اختیاری بود. اگر دی‌ ماه ساله ۸۲ دانش‌آموز بودید احتمال زیاد زدید این واکسن رو
    ۳. دیفتری کزاز ۲ دوز لازمه. همهٔ ما ساله اول دبیرستان یا ساله سوم راهنمایی زدیم چون بدون اون واکسن اصلا ثبت نام نمی‌شدیم تو دبیرستان. این قانون آموزش پرورشه. اما دوز دوم رو خانوم‌ها قبل ازدواج و آقایون قبل سربازی میزنن. اگر شامل هیچ کدوم نمیشید باید ۱ دوز بزنید

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein.a نمایش پست ها
    سوال اول رو اطلاعی ندارم
    ۲. اگر متولد دهه ۶۰ هستین که احتمالا همینطوره، اون زمان واکسن ۳ گانه تو ایران نبود و به همهٔ ما واکسن ۲ گانه زدن تو بچگی‌. واکسن ۳ گانه رو ساله ۸۲ تو یک طرح سراسری زدن که اختیاری بود. اگر دی‌ ماه ساله ۸۲ دانش‌آموز بودید احتمال زیاد زدید این واکسن رو
    ۳. دیفتری کزاز ۲ دوز لازمه. همهٔ ما ساله اول دبیرستان یا ساله سوم راهنمایی زدیم چون بدون اون واکسن اصلا ثبت نام نمی‌شدیم تو دبیرستان. این قانون آموزش پرورشه. اما دوز دوم رو خانوم‌ها قبل ازدواج و آقایون قبل سربازی میزنن. اگر شامل هیچ کدوم نمیشید باید ۱ دوز بزنید
    با تشکر از پاسختون
    بله فکر کنم توی دبیرستان زده باشم ولی دانشگاه ما گفته سرخک رو باید دو دوز زده باشید. دوگانه شامل سرخک بوده؟ اگه نه من باید یه دوز دیگه سرخک بزنم؟
    کزاز و دیفتری رو هم دانشگاه گفته باید توی 10 سال اخیر a Td Booster دریافت کرده باشید که من دریافت نکردم یعنی اینطور که شما میگین قبل دبیرستان زدم ولی الان باید دوباره بزنم.

سلام دوستان
    من یه سوال داشتم، میخواستم بدونم همسر من با ویزای F2 هم باید واکسنها رو بزنه و برگه اشو دریافت کنه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)