با سلام
دانشگاه دولتی قم - علوم کامپیوتر - معدل 16
تافل بالای 100 میشم
gre رو هم احتمالا بالای 320 میشم
یدونه مقاله isi دارم
از چند تا از اساتید دانشگاه هم میتونم ریکام بگیرم
سابقه کاری خوبی به عنوان رزومه میتونم ارائه بدم و چند تا مدرک تخصصی بین المللی هم دارم(مثل مدارک شبکه و لینوکسlpi) .
فناوری اطلاعات و علم کامپیوتر مد نظرم هست
و میخواستم بدونم برای کارشناسی ارشد توی آمریکا در دانشگاه های حدود 50 تا 150 شانس دارم ، و قضیه فاند هم مطرح کنید ممنون میشم .
شما بسته به زمانی که دارید می تونید روی دادن مقاله بیشتر، بالا بردن نمره GRE و یا حتی نمره زبان کار کنید.
برای اطمینان بیشتر از شانس پذیرش می تونید به سایت دانشگاه های مورد نظر در اون محدوده رنک گفته شده سر بزنید و حداقل هاشون رو در هر مورد (معدل، نمره زبان و GRE) ببینید.
موفق باشید
...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...
سلام
دو رشته ای بودن لیسانس دست شما رو تو انتخابهاتون بازتر میذاره.
با فرضیات درنظر گرفته شده درمورد نمره تافل و GRE شانس خیلی خوبی برای دانشگاه زیر 50 و یا حتی زیر 20 خواهید داشت. ولی موقع اپلای حتمن چند دانشگاه رنک پایینتر رو هم به عنوان سوپاپ اطمینان در نظر بگیرید.
موفق باشید
با سلام
1-لیسانس اقتصاد نظری- دانشگاه اصفهان-14.28
2-فوق اقتصاد-دانشگاه آزاد-19.49
3-تافل95
4-جی ار ای ندارم
5-دو مقاله چاپ شده ISCدر مجلات معتبر داخلی و ارایه شده در کنفرانس های ملی و بین المللی
6-سابقه کار فقط تدریس در دانشگاه
7-گرایش اقتصاد مالی و سنجی
8-بسیار علاقه مند به کارهای تحقیقاتی، معدل الف در کل دوره فوق، کار با نرم افزار های مختلفی از جمله استتا ، ایویوز، فرونتیر، شزم و متلب ، شرکت در کارگاه های نرم افزاری معتبر و اخذ گواهی
لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا شانس پذیرش و گرفتن فاند را دارا می باشم یا خیر؟
ویرایش توسط tiatanha : June 8th, 2015 در ساعت 06:46 PM
سعی کنید نمره تافل ترجیحاً بالای 95 (100+ باشه که چه بهتر) و نمره GRE بالای 315 بگیرید.
با توجه به معدل خوب ارشد و مقاله هاتون می تونید به دانشگاه های خوب آمریکا و قاره اروپا امیدوار باشید.
برای آمریکا به طور خاص می تونید روی رنک های زیر 50 (در رشته خودتون) هم حساب کنید.
موفق باشید
سلام
دوست عزیز برای اینکه درباره مورد 10 به پاسخ برسی باید سوالت رو به طور خاص در تاپیک های مربوطه مطرح گنی.
اما درباره شانس پذیرشتون:
شما حداقل ها رو برای University of Washington دارید. Minimum Admission Requirements ---> TOEFL iBT 92 - GPA 3/4
پس می تونید به پذیرش از این دانشگاه امیدوار باشید.
1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :
مهندسی شیمی - دانشگاه سراسری تبریز - 16:30(معدل دو سال اخر = 17:30)
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارتها : 8 آیلتس
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارتها : W=3.5 Q=165 V=155
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر : یک ISI و یک داخلی
7- رشته و گرایشها و زمینههای مورد علاقهمقطع مورد نظر برای اپلای : مستر یا دکتری مستقیم (نمیدونم) ----- مهندسی بیوتکنولوژی یا نانو و رشته های مرتبط
8- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بینالمللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...) مدرسه سمپاد درس خوندم (نمیدونم فرقی داره یا نه) سابقه تریس در زبان دارم.رتبه دو رقمی کنکور زبان بودم(باز نمیدونم اثر داره یا نه)
۹- نیمسال مورد نظر: بهار یا پاییز 2016
10- سایر نکات مهم (مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیازبه فاند و ...) حتما حتما فاند کامل میخوام
به نظرتون با این رزومه کارشناسی میتونم پذیرش با فاند برای ارشد یا دکتری مستقیم بگیرم و در آمریکا شانس برای کدوم رنج رتبه از دانشگاه ها رو دارم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)