صفحه 34 از 307 نخستنخست ... 24252627282930313233343536373839404142434484134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط STUDENTSKY250 نمایش پست ها
    دانشگاه State University of New York , Binghamton یا همون Binghamton University به شما براحتی پذیرش میده مشروط بر اینکه حداقل نمره GRE 300 را داشته باشید
    دم شمام گرم، چند تا سوال دیگه هم در ادامه ش:
    در رابطه با فاند وضعیت چه طوره؟ و اینکه اگر می تونه فاندی باشه واسه پذیرش ترم 2 هم میشه فاند گرفت؟
    نظری در رابطه با دانشگاههای دیگه(اگه هست)؟ مثلا حدود رنکی که قابل مانوره و فاند ممکنه

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

با سلام
    دانشگاه دولتی قم - علوم کامپیوتر - معدل 16
    تافل بالای 100 میشم
    gre رو هم احتمالا بالای 320 میشم
    یدونه مقاله isi دارم
    از چند تا از اساتید دانشگاه هم میتونم ریکام بگیرم
    سابقه کاری خوبی به عنوان رزومه میتونم ارائه بدم و چند تا مدرک تخصصی بین المللی هم دارم(مثل مدارک شبکه و لینوکسlpi) .
    فناوری اطلاعات و علم کامپیوتر مد نظرم هست
    و میخواستم بدونم برای کارشناسی ارشد توی آمریکا در دانشگاه های حدود 50 تا 150 شانس دارم ، و قضیه فاند هم مطرح کنید ممنون میشم .

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط hoomansaadat نمایش پست ها
    1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه آزاد قزوین برق کنترل معدل 14
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل :-----------------------------
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها): می تواند نمره آیلتس 7 بیاورد
    ۴- نمرهGRE (Verbal/Quantitative/Writing : verbal 150 quant 160 writing 3
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند. : یک مقاله آی اس آی
    ۶- سابقه کار مرتبط: ندارد
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد): ------ ترجیحا رنک 200 تا 400
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: قدرت یا الکترونیک
    ۹- نیم‌سال مورد نظر:-----
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)
    :-----

با این شرایط فوق دوستم برای کدوم دانشگاه ها در رنک ذکر شده شانس دارد؟ اگر ندارد برای بهبود رزومه ی خود باید کدام مورد را تقویت کند؟
    شما بسته به زمانی که دارید می تونید روی دادن مقاله بیشتر، بالا بردن نمره GRE و یا حتی نمره زبان کار کنید.
    برای اطمینان بیشتر از شانس پذیرش می تونید به سایت دانشگاه های مورد نظر در اون محدوده رنک گفته شده سر بزنید و حداقل هاشون رو در هر مورد (معدل، نمره زبان و GRE) ببینید.
    موفق باشید
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط fanif نمایش پست ها
    سلام، حدود شانسم برای پذیرش و فاند در مستر مکانیک؟
    1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:
    کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
    2-دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:
    کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
    3-تافل: 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19) ،ولی دوباره امتحان میدم (با فرض بالای 100)
    4-جی آر ای: هنوز امتحان ندادم (با فرض نمرات خوب کوانت و وربال، بالای 320)
    10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر
    سلام
    دو رشته ای بودن لیسانس دست شما رو تو انتخابهاتون بازتر میذاره.
    با فرضیات درنظر گرفته شده درمورد نمره تافل و GRE شانس خیلی خوبی برای دانشگاه زیر 50 و یا حتی زیر 20 خواهید داشت. ولی موقع اپلای حتمن چند دانشگاه رنک پایینتر رو هم به عنوان سوپاپ اطمینان در نظر بگیرید.
    موفق باشید

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbarpour96 نمایش پست ها
    با سلام
    دانشگاه دولتی قم - علوم کامپیوتر - معدل 16
    تافل بالای 100 میشم
    gre رو هم احتمالا بالای 320 میشم
    یدونه مقاله isi دارم
    از چند تا از اساتید دانشگاه هم میتونم ریکام بگیرم
    سابقه کاری خوبی به عنوان رزومه میتونم ارائه بدم و چند تا مدرک تخصصی بین المللی هم دارم(مثل مدارک شبکه و لینوکسlpi) .
    فناوری اطلاعات و علم کامپیوتر مد نظرم هست
    و میخواستم بدونم برای کارشناسی ارشد توی آمریکا در دانشگاه های حدود 50 تا 150 شانس دارم ، و قضیه فاند هم مطرح کنید ممنون میشم .
    سلام
    اگر احتمالات گفته شده در مورد نمره تافل و GRE به حقیقت بپیونده! با درنظر گرفتن سایر موارد شانس پذیرش و حتی گرفتن فاند رو هم دارید.
    موفق باشید

Junior Member

با سلام
    1-لیسانس اقتصاد نظری- دانشگاه اصفهان-14.28
    2-فوق اقتصاد-دانشگاه آزاد-19.49
    3-تافل95
    4-جی ار ای ندارم
    5-دو مقاله چاپ شده ISCدر مجلات معتبر داخلی و ارایه شده در کنفرانس های ملی و بین المللی
    6-سابقه کار فقط تدریس در دانشگاه
    7-گرایش اقتصاد مالی و سنجی
    8-بسیار علاقه مند به کارهای تحقیقاتی، معدل الف در کل دوره فوق، کار با نرم افزار های مختلفی از جمله استتا ، ایویوز، فرونتیر، شزم و متلب ، شرکت در کارگاه های نرم افزاری معتبر و اخذ گواهی
    لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا شانس پذیرش و گرفتن فاند را دارا می باشم یا خیر؟
    ویرایش توسط tiatanha : June 8th, 2015 در ساعت 06:46 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mechatronic نمایش پست ها
    معدلتون برای دایرکت PhD مناسب هست؛ اما باید دید نمرۀ تک تک مهارت های تافل چنده و البته نمرۀ GRE که بعدا فراهم میشه، چطور خواهد بود.
    برای اطمینان خاطر، روی GRE مینیمم 315 برنامه ریزی کنید تا شانس فول فاند دکترا بالاتر بره.
    امیدوارم نمرۀ اسپیکینگ و رایتینگ تافل زیر 25 نباشه.
    ببخشيد يعني من دانشگاهم مشكل ايجاد نمي كنه؟ گرچه دولتيه؟
    و اينكه نمره اسپيكينگ و رايتينگ بالاي ٢٥ هست.
    اين درسته ميگن شانس دريافت فاند براي دايركت بيشتر از ارشده؟
    خيلي ممنون

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط zahra1489 نمایش پست ها
    1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی

مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه شهید چمران اهواز-معدل 14.80
    2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی
    مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه شیراز-معدل 17.973- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: شهریور امتحان خواهم داد فکر کنم بین 85 تا 95
    4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها آبان امتحان خواهم داد ولی فکر کنم قسمت ریاضیش عالی از پسش بربیام
    5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر :.
    یه مقاله چاپ شده در ژورنال الکترونیکی اسپرینگر
    6- تعداد مقالات کنفرانسی (به تفکیک فارسی یا انگلیسی) با ذکر نام برگزار کننده یه مقاله کنفرانسی در کشور آمریکا دانشگاه جورجیا-دو مقاله کنفرانس ملی داخلی
    7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای
    phd in computer science" "
    8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت آمریکا / کانادا/اروپا
    9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بین‌المللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...)
    8 سال سابقه تدریس دروس مختلف رشته کامپیوتر مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه آزاد علمی کاربردی و غیرانتفاعی
    10- سایر نکات مهم (
    مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیاز
    به فاند و ...)معدل دیپلمم حدود 19.54 در رشته ریاضی بوده و رتبه کنکورم زیر 1000میخوام شانس پذیرش با فاندم رو بدونم و اینکه حدودا چه دانشگاههایی اپلای کنم
    سعی کنید نمره تافل ترجیحاً بالای 95 (100+ باشه که چه بهتر) و نمره GRE بالای 315 بگیرید.
    با توجه به معدل خوب ارشد و مقاله هاتون می تونید به دانشگاه های خوب آمریکا و قاره اروپا امیدوار باشید.
    برای آمریکا به طور خاص می تونید روی رنک های زیر 50 (در رشته خودتون) هم حساب کنید.
    موفق باشید

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط Keyumars نمایش پست ها
    سلام. دوستان شانس پذیرش من با این رزومه چقدره؟
    ۱- لیسانس: دانشگاه تبریز - عمران - معدل 15 (معدل کل 3.12 از 4 ، معدل 60 واحد آخر 3.75 از 4)
    ۲- فوق لیسانس: ندارم
    ۳- تافل: 102 (ریدینگ 25 ، لیسنینگ 26 ، اسپیکینگ 24 ، رایتینگ 27)
    ۴- GRE شد 317 (کوانت 161 ، وربال 156 ، رایتینگ 3.5)
    ۵- مقاله: ندارم
    ۶- سابقه کار مرتبط : 5 سال در شرکتهای مشاور در زمینه آب
    ۷- دانشگاه های مورد نظر : واشینگتن (سیاتل) مستر (بدون فاند)
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه : مستر (بدون فاند) عمران گرایش آب یا ژئوتکنیک
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: بهار یا پاییز 2016
    ۱۰- موارد دیگر : از بین این دو تا گرایش (آب و ژئوتکنیک) کدوم یکی شانس کار پیدا کردن براش بیشتره؟ شانس ویزا گرفتن با این رزومه درصورت پذیرش (بدون فاند) در چه حدیه؟
    مرسی
    سلام
    دوست عزیز برای اینکه درباره مورد 10 به پاسخ برسی باید سوالت رو به طور خاص در تاپیک های مربوطه مطرح گنی.
    اما درباره شانس پذیرشتون:
    شما حداقل ها رو برای University of Washington دارید. Minimum Admission Requirements ---> TOEFL iBT 92 - GPA 3/4
    پس می تونید به پذیرش از این دانشگاه امیدوار باشید.

Junior Member

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی :
    مهندسی شیمی - دانشگاه سراسری تبریز - 16:30(معدل دو سال اخر = 17:30)

3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارت‌ها : 8 آیلتس

4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها :
    W=3.5 Q=165 V=155

5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر
    : یک ISI و یک داخلی

7- ر
    شته و
    گرایشها و زمینه‌های مورد علاقهمقطع مورد نظر برای اپلای : مستر یا دکتری مستقیم (نمیدونم) ----- مهندسی بیوتکنولوژی یا نانو و رشته های مرتبط

8- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بین‌المللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...)
    مدرسه سمپاد درس خوندم (نمیدونم فرقی داره یا نه) سابقه تریس در زبان دارم.رتبه دو رقمی کنکور زبان بودم(باز نمیدونم اثر داره یا نه)

۹- نیم‌سال مورد نظر: بهار یا پاییز 2016

10- سایر نکات مهم
    (
    مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیازبه فاند و ...) حتما حتما فاند کامل میخوام

به نظرتون با این رزومه کارشناسی میتونم پذیرش با فاند برای ارشد یا دکتری مستقیم بگیرم و در آمریکا شانس برای کدوم رنج رتبه از دانشگاه ها رو دارم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)