دوستان یونی اسیست مدارک من رو بررسی کرد و برای چندتا دانشگاه فرستاد و برای چندتای دیگه نفرستاد و علت رو نداشتن مدرک زبان اعلام کرد، مدرک زبان من آمادست ولی نمره اشپقشنم زیر 60 هست (البته معدل کل بالای 60 شده) ،چند روز دیگه هم وقت سفارتم هست و چند تا سوال دارم ممنون می شم راهنمایی کنید:
1. دانشگاهی که خیلی علاقه دارم برم، جز همون هایی هست که یونی اسیست به دلیل نداشتن مدرک زبان، مدارک تحصیلی من رو براشون نفرستاده و سوال من اینه: آیا دانشگاه قبول می کنه که یوزر ، پسورد اکانتم توی موسسه گوته رو بهشون بدم و خودشون نمره زبانم رو چک کنند و بعد از یونی اسیست بخوان مدارکم رو واسشون بفرسته؟کلا غیر از پست کپی تایید شده مدرک زبان راهش چیه (چون وقتم کمه نمیتونم با پست کردن کپی مدرک زبان مشکل رو حل کنم)
2. یونی اسیست مدارکم رو واسه گیسن فرستاده و نوشته که دانشگاه شما رو در دوره زبان آلمانی متناسب با سطح زبان فعلیتون جهت آمادگی برای دوره مستر قرار خواهد داد، حالا سوال من اینه : اگه با همین نامه برم سفارت و بعد ویزامو با پذیرش نهایی گیسن بگیرم، آیا این امکان وجود داره که بعدا توی آلمان مستقیم برم توی یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنم یا باید دوره زبان آلمانی رو حتما توی همون گیسن بگذرونم و بعد دانشگاه رو عوض کنم؟ کلا روندش چطور میشه چون من احتمال خیلی زیاد گیسن رو نمی رم و دانشگاه های دیگه که متاسفانه در حال حاضر، هنوز پذیرش ازشون نگرفتم مد نظرم هست.
3. با توجه به اینکه برای دوره آمادگی زبان آلمانی مربوط به تحصیل در دوره مستر میرم، نوع ویزایی که سفارت میده چیه؟ کلا تبدیلش به ویزا تحصیلی دوره مستر منحصر به همون دانشگاه می شه یا نه؟ توی همون آلمان میشه با ویزای دانشجویی برای یه دانشگاه دیگه عوضش کرد؟ لطفا دوستانی که اطلاع دارن در این مورد توضیح بدن