صفحه 113 از 137 نخستنخست ... 1363103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,121 تا 1,130 , از مجموع 1368

موضوع: پرسشهای مربوط به شروع زندگی در کانادا (مونترال)

پیش فرض پاسخ : پرسشهای مربوط به شروع زندگی در کانادا (مونترال)

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    همانطور که دوستمان گفتند cote des neiges را بگیرید به سمت بالا بروید از شربروک به بعد آپارتمانهای دانشجویی با قیمت مناسب پیدا میکنید. دور و بر خود دانشگاه معمولا گرانتر است.
    ممنون از globe&hiver
    لطفا باتوجه به اینکه من با خانواده وکودک می آیم و وسواس هم کمی دارم برای خانه لطفا اگر امکان هست راهنمایی فرمایید:
    -خانه 2 خوابه و یا حداقل 1 خوابه باید بگیرم
    -جای خلوت خیلی مناسبتر استو قطع با کمترین حیوانات واگر پولمان برسد نوسازتر.
    -82 دلار استفاده نامحدود از مترو میشود.؟فکر کنم چون مجبوریم بالاخره استفاده کنیم از مترو ،هزینه اش سرشکن می شود.
    -اگر خیایان کت دو نژ بالا برم عملا دیگر در مسیر مترو نیست و باید از اتوبوس استفاده کنم.درسته؟کارت مترو و اتوبوس یکی است.؟منظورتان محدوده پایین پارک می شود؟
    -اگر بخواهم مترو خط 1 که از کونکوردیا ملاک قراربدیم باید به سمت شمال برم یا جنوب که از همه جهت مناسبتر باشه؟(اگراسم محدوده مناسب یا خیایبان بدین ممنون می شود.توس ایتها انگار از دانشگاه به شمت شرق(تقریبا)که سمت رودخانه می شه آپشن میشه بیشتره ولی احتمالن گرانتر خواهد بود.؟
    -من شنیدم بدون وسایل خانه بگیریم برفه تر است.
    -بطور کلی بی زحمت موارد به نظر تون می رسه بفرمایید.من می خواهم چندتا گزینه پیدا کنم برای سپتامبر و فامیل که بوستون هستند یکروز برند نهایی کنند چون وقتی می رسیم دانشگاه شروع شده
    ممنون

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza1359 نمایش پست ها
    ممنون از globe&hiver
    لطفا باتوجه به اینکه من با خانواده وکودک می آیم و وسواس هم کمی دارم برای خانه لطفا اگر امکان هست راهنمایی فرمایید:
    -82 دلار استفاده نامحدود از مترو میشود.؟فکر کنم چون مجبوریم بالاخره استفاده کنیم از مترو ،هزینه اش سرشکن می شود.
    -اگر خیایان کت دو نژ بالا برم عملا دیگر در مسیر مترو نیست و باید از اتوبوس استفاده کنم.درسته؟کارت مترو و اتوبوس یکی است.؟منظورتان محدوده پایین پارک می شود؟
    -اگر بخواهم مترو خط 1 که از کونکوردیا ملاک قراربدیم باید به سمت شمال برم یا جنوب که از همه جهت مناسبتر باشه؟(اگراسم محدوده مناسب یا خیایبان بدین ممنون می شود.توس ایتها انگار از دانشگاه به شمت شرق(تقریبا)که سمت رودخانه می شه آپشن میشه بیشتره ولی احتمالن گرانتر خواهد بود.؟
    -بطور کلی بی زحمت موارد به نظر تون می رسه بفرمایید.من می خواهم چندتا گزینه پیدا کنم برای سپتامبر و فامیل که بوستون هستند یکروز برند نهایی کنند چون وقتی می رسیم دانشگاه شروع شده
    ممنون
    بچه تون اگر کوچک هست (مثلا زیر سه چهار سال) میتونید یک اتاق خوابه هم بگیرید ولی اگر بزرگتره احتمالا دو اتاق خوابه لازم دارید. آپارتمان اجاره ای نوساز وجود ندارد.
    لازم نیست خونه حتما نزدیک به مترو باشه. کت دو نژ یک خط اتوبوس منظم داره که از نزدیک کنکوردیا رد میشه (یا لااقل آن سالهایی که من بودم داشت) و اتوبوسش هر 4-5 دقیقه میامد.
    یکی از دوستان من که کنکوردیا میرفت اول یک آپارتمان مبله برای یکماه در ساختمان زیر اجاره کرده بود تا بعد جای دائمی پیدا کنه و راضی بود. محلش در حدود پنج دقیقه پیاده روی از کنکوردیاست:

https://plus.google.com/117520358342922849479/about

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza1359 نمایش پست ها
    ممنون از globe&hiver
    ممنون
    رو خط نارنجی میتونید یک خوابه بزرگ حدود 800 بگیرید ،یا رو خط سبز به سمت غرب دو خوابه 800 ، (من خودم دنبال جا میگردم همه خیابانهای مونترال گشتم قیمتها تقریبا میدونم)
    اگر یک ماهه اجاره کنید خوب بهتره بعد سر فرصت دنبال جا میگردید ،چون خونه های اینجا خیلی قدیمیه گاهی عکسی که میزارن با خود خونه یکی نیست و جدیدا اجاره هم همینطوره ، تو اگهی مینویسن 750 و بشتر بعد که میری خونه را ببینی میگه 750 اجاره رفت این 820
    اتوبوس از کت دو نژ مستقیم به کونکوردیا داره که جز اتوبوسهای سریع
    همون کارت مترو برای اتوبوس هم استفاده میشه و نامحدود
    http://www.louer.ca/
    http://montreal.en.craigslist.ca/

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Eng & Business Managment

نقل قول نوشته اصلی توسط hiver نمایش پست ها
    تاریخ ترجمه شناسنامه من هم مال 5 سال پیشه تاریخ مهم نیست
    ترجمه مدارکی که مربوط به اتفاقات حیاتی هست ( شناسنامه، عقدنامه) و مدارکی که هر زمان احتمال تغییر دارن ( گواهی کار، لیست بیمه ...) اینها مدت اعتبار دارن (معمولن 6 ماه)
    ولی مدارکی مثل مدارک دانشگاهی ( لیسانس ، ریزنمرات ..) مشکل اعتبار زمانی ندارن

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Eng & Business Managment

سلام
    توی صفحات قبل در مورد رزرو کردن جا برای مهدکودک دولتی سوال شده بود، اما کسی جواب نداده بود.
    کسی در این زمینه اطلاعی داره؟

Member pouyaquebec آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    الکترونیک آزاد کرج

سلام دوستان./ من همسر و پسر کوچولومون تو ماه نوامبر داریم میایم کانادا (مونترال) میخواستم بدونم اگر تو مونترال نمونیم و به یه شهر دیگه مثلا فردریکتون تو نیو برانزویک نقل مکان کنیم./ بعدا برای گرفتن پاسپ.رت کانادایی مشکلی برامون پیش نمیاد؟ میدونم شایذ سوالم خیلی تکراری باشه اما من تا حالا جوابی که با ارائه مدرک و قانون باشه ندیدم./ در ضمن قانونیم پیدا نکردم در این مورد./. لطفا راهنماییم کنید ممنونم/.
    ارسال مدارک مین sep 2010 اضافه همسرapr 2011/درخواست مدرک زبانagu 2012/نامه مصاحبه بدون انتظار : march 2013/ مصاحبه : 16 mai 2013/ارسال مدارک فدرال jun,2013,24 /فایل فدرال :23, sep,2013/اضافه فرزند agu 2014 / صدور csq فرزند sep 2014 (به ما نرسید)/صدور مدیکال 24, nov, 2015/( به ما نرسید)/پیگیری مدیکال و ارسال: 28 jan 2015/مدیکال رسیود 6, feb, 2015 /ویزا (با پیگیری) 21 aprl 2015

ApplyAbroad Hero ehsan1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Génie des Matériaux-Université du Québec(Material Eng. Msc)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrnazz69 نمایش پست ها
    سلام من و همسرم قراره بیایم کانادا و به اطلاعات احتیاج داریم
    من 25 و همسرم 26
    من رشته مهندسی شیمی در کارشناسی ومهندسی فراوری و انتقال گاز در ارشد
    و همسرم رشته نقشه کشی صنعتی خوندن
    کدوم ایالت برای ما کار هست ؟
    از کجا باید شروع کنیم؟
    با توجه به سنتون(نظر شخصی)، پیشنهاد می کنم برید کبک و هردوتون یه مدرک کانادایی(مثل مستر) بگیرید و از کمک هزینه ها هم استفاده کنید و بعد از اون تصمیم بگیرید.

موفق باشید
    کربلایم آرزوست...

Junior Member

دوستان سلام

در مورد چگونگی و روش های ارسال ارز از ایران به مونترال اطلاعات میخواستم.

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran69 نمایش پست ها
    دوستان سلام

در مورد چگونگی و روش های ارسال ارز از ایران به مونترال اطلاعات میخواستم.

ممنون
    من از صرافي در مونترال، با کارتهاي شتاب دلار خريدم..روش ديگه هم اينه که براتون پول رو حواله کنند

سلام، از اونجاييكه بچه متولد شده تو كانادا، ميتونه نام فاميل پدر، مادر يا تركيبي بدر و مادرش رو داشتهرباشه، ايا اطلاع داريد اكه نام فاميلش ، فاميلي تركيبي مادر و پدرش هردو باشه، ايا در كرفتن شناسنامه ايرانيش كه لزوما با نام فاميل پدرش هست ، دردسري درست ميشه يا نه
    ممنون ميشم اكه زود جواب بدين،

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)