صفحه 170 از 191 نخستنخست ... 70120160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,691 تا 1,700 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام دوستان

من در حال حاضر در آمریکا هستم. برای تکمیل فرم واکسیناسیون، دانشگاه فرمی رو ارسال کرده که باید تکمیل و مهر و امضا بشه. با توجه به مطالبی که اینجا خوندم و پرس و جویی که کردم. متوجه شدم که باید کارت واکسیناسیونم رو ببرن انستیتو پاستور تا مطابق با اون فرم دانشگاه رو پر کنن و هم کارت واکسن بین المللی برام صادر کنن و واکسن هایی رو که نزدم رو تو همین آمریکا برام میزنن.

سوالی که دارم اینه که کدوم مرکز باید مراجعه کنند؟ انستیتو پاستور در میدان پاستور یا در تجریش؟ و اینکه آیا فرقی بین این مراکز هست یا نه؟

و یک سوال دیگه اینکه چون من خودم حضور ندارم و پدرم میخواهند زحمت بکشند و این کار رو برام انجام بدند، بجز کارت ملی خودم آیا مدرک دیگه ای لازم هست یا نه؟ مثل ای 20.

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید تا من بتونم اطلاعات شما رو به پدرم بدم تا برام کارهامو در ایران انجام بدند.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط navidfd نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان یه سوال مهمی داشتم
    من کارت واکسیناسیون بچگیمو تا 6 سالگی دارم که فلج اطفال.سرخک.دیفتری و کزاز و ب.ث.ژ توش هس
    7 سال پیش هپاتیت ب زدم(3 مرحله).مننژیت 4 گانم همون موقع زدم. تا یک ماهه دیگم بیشتر فرصت آپلود مدارک پزشکی ندارم کدوم یک ازین واکسنارو باید تکرار کنم؟
    مرسی بابت وقتی که میزارید
    1. هپاتیت B رو نیازی ندارید.
    2. دیفتری کزاز رو 14 سالگی قبل از ورود به دبیرستان حتما یادآور زدید. در 24 سالگی یادآور میخواد. قبل سربازی تزریق میشه. و اگه بالای 24 سال ازدواج کنید هم میزنن. و بعد 10 سال یادآور نزدید باید بزنید.
    3. مننژیت معمولا 2 سال اعتبار داره. و با این حساب باید بزنید.
    4. مهمترین و بحث برانگیزترین واکسن سرخک-سرخجه-اوریون هست ملقب به MMR:
    دانشگاه ما دو دوز MMR خواسته بود
    یا
    دو دوز سرخک (با فاصله یک ماهه)، یک دوز اوریون و یک دوز سرخجه (هر کدوم بعد از تولد یک سالگی)

در سال 82 یک طرح عمومی واکسیناسیون سرخک-سرخجه بوده ملقب به MR. اگه اون رو زده باشید (با توجه به این که در کودکی فقط سرخک رو زدید)، فقط یه دوز دیگه MMR نیاز هست. در غیر این صورت انستیتو پاستور ازتون میخواد دو دوز رو بزنید (گرچه سرخک رو زدید قبلا)
    ویرایش توسط haley : June 22nd, 2015 در ساعت 09:24 PM

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط ferfolic نمایش پست ها
    سلام دوستان

من در حال حاضر در آمریکا هستم. برای تکمیل فرم واکسیناسیون، دانشگاه فرمی رو ارسال کرده که باید تکمیل و مهر و امضا بشه. با توجه به مطالبی که اینجا خوندم و پرس و جویی که کردم. متوجه شدم که باید کارت واکسیناسیونم رو ببرن انستیتو پاستور تا مطابق با اون فرم دانشگاه رو پر کنن و هم کارت واکسن بین المللی برام صادر کنن و واکسن هایی رو که نزدم رو تو همین آمریکا برام میزنن.

سوالی که دارم اینه که کدوم مرکز باید مراجعه کنند؟ انستیتو پاستور در میدان پاستور یا در تجریش؟ و اینکه آیا فرقی بین این مراکز هست یا نه؟

و یک سوال دیگه اینکه چون من خودم حضور ندارم و پدرم میخواهند زحمت بکشند و این کار رو برام انجام بدند، بجز کارت ملی خودم آیا مدرک دیگه ای لازم هست یا نه؟ مثل ای 20.

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید تا من بتونم اطلاعات شما رو به پدرم بدم تا برام کارهامو در ایران انجام بدند.
    1. انستیتو پاستور تجریش یا میدون پاستور تفاوتی نداره.
    2. پاسپورت یا کپی پاسپورت باید همراهتون باشه. من اسکنش رو تو گوشیم داشتم، گفتن نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و شماره پاسپورت رو رو یه برگه بنویس.

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    2. دیفتری کزاز رو 14 سالگی قبل از ورود به دبیرستان حتما یادآور زدید. در 24 سالگی یادآور میخواد. قبل سربازی تزریق میشه. و اگه بالای 24 سال ازدواج کنید هم میزنن. و بعد 10 سال یادآور نزدید باید بزنید.
    یا
    دو دوز سرخک (با فاصله یک ماهه)، یک دوز اوریون و یک دوز سرخجه (هر کدوم بعد از تولد یک سالگی)

در سال 82 یک طرح عمومی واکسیناسیون سرخک-سرخجه بوده ملقب به MR. اگه اون رو زده باشید، فقط یه دوز دیگه MMR نیاز هست. در غیر این صورت انستیتو پاستور ازتون میخواد دو دوز رو بزنید (گرچه سرخک رو زدید قبلا)
    دانشگاه ما سرخک رو دو دوز میخواد ولی سرخچه و اوریون یه دوز میخواد. یعنی اون دوگانه که بچگی زدیم و اون سه گانه که توی دبیرستان زدیم کفایت میکنه. پس بستگی به این داره که دانشگاه چی بخواد.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط ILU نمایش پست ها
    دانشگاه ما سرخک رو دو دوز میخواد ولی سرخچه و اوریون یه دوز میخواد. یعنی اون دوگانه که بچگی زدیم و اون سه گانه که توی دبیرستان زدیم کفایت میکنه. پس بستگی به این داره که دانشگاه چی بخواد.
    همون طور که گفتم دانشگاه ما هم در مورد سرخک-اوریون-سرخجه تقریبا مشابه شما هست.

"سه گانه" به دیفتری-کزاز- سیاه سرفه (DTP) و "دوگانه" به دیفتری-کزاز گفته میشه (برای خردسالان DT و برای بزرگسالان Td) که در 14 سالگی و 24 سالگی یادآور نیاز دارن. من منظور شما رو از "سه گانه دبیرستان" متوجه نشدم.

همسر من هم مثل ایشون، در کودکی فقط دو دوز سرخک رو زده بود و از اینکه در طرح عمومی سال 82 MR رو زده باشه، مطمئن نبود. در نتیجه پاستور ازشون خواست دو دوز MMR بزنن. (اگر حالت واکسن جداگانه رو بخواید حساب کنید، یک دوز کافیه چون ایشون فقط یک دوز سرخجه و اوریون نیاز دارن و دو دوز سرخک رو قبلا زدن.)
    ویرایش توسط haley : June 23rd, 2015 در ساعت 01:31 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    یا

در سال 82 یک طرح عمومی واکسیناسیون سرخک-سرخجه بوده ملقب به MR. اگه اون رو زده باشید (با توجه به این که در کودکی فقط سرخک رو زدید)، فقط یه دوز دیگه MMR نیاز هست. در غیر این صورت انستیتو پاستور ازتون میخواد دو دوز رو بزنید (گرچه سرخک رو زدید قبلا)
    خیلی ممنون به خاطر جوابتون. نمیشه یه دوز تزریق شه چون نوشته فاصله زمانی حداقل یک ماه میخواد منم باید دقیقا تا یک ماه دیگه این مدارکو آپ کنم.
    بعد یه جا من خوندم این تست پوستی سل تزریق واکسنا روش اثر داره این صحت داره یا نه؟
    مرسی به خاطر وقتی که میزارید

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط navidfd نمایش پست ها
    خیلی ممنون به خاطر جوابتون. نمیشه یه دوز تزریق شه چون نوشته فاصله زمانی حداقل یک ماه میخواد منم باید دقیقا تا یک ماه دیگه این مدارکو آپ کنم.
    بعد یه جا من خوندم این تست پوستی سل تزریق واکسنا روش اثر داره این صحت داره یا نه؟
    مرسی به خاطر وقتی که میزارید
    دقیقا باید ببینید دانشگاه ازتون چی میخواد. اگه دو دوز MMR بخواد و در طرح عمومی سال 82 شرکت نکرده باشید، چاره ای جز دو دوز نمیمونه.

ولی اگه دو دوز سرخک، یه دوز سرخجه و یه دوز اوریون رو قبول میکنن، چون شما دو دوز سرخک رو زدید، با یه دوز MMR کارتون راه میفته.

در مورد تاثیر واکسن ها روی تست پوستی سل اطلاعی ندارم ولی حتما از دانشگاه بپرسید آیا تست ایران رو قبول دارن؟ بعضی دانشگاه ها تاکید میکنن حتما باید در امریکا تست گرفته بشه.
    ویرایش توسط haley : June 23rd, 2015 در ساعت 12:52 PM

Junior Member

سلام دوستان
    من باید برای دانشگاه دو دوز MMR بزنم و مننژیت و کزاز هم توصیه شده که بزنم حتما.
    تماس گرفتم با حلال احمر برای مننؤیت گفتن یه نوع مننژیت هست که 95 هزار تومنه!! خواستم با شما چک کنم آیا اینجوری گرونه؟!
    برای MMR و کزاز هم باید پول بدم؟ هزینه ی هر کدوم رو آیا شماها میدونید و اینکه برای زدن MMR و کزاز تهران کجا برم؟
    ممنون

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط ma_safary نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من باید برای دانشگاه دو دوز MMR بزنم و مننژیت و کزاز هم توصیه شده که بزنم حتما.
    تماس گرفتم با حلال احمر برای مننؤیت گفتن یه نوع مننژیت هست که 95 هزار تومنه!! خواستم با شما چک کنم آیا اینجوری گرونه؟!
    برای MMR و کزاز هم باید پول بدم؟ هزینه ی هر کدوم رو آیا شماها میدونید و اینکه برای زدن MMR و کزاز تهران کجا برم؟
    ممنون
    در این پست قیمت انواع واکسن در هلال احمر رو ببینید. واکسن مننژیت کونژوگه (MCV) قیمتش 95 هزار تومن هست و 5 سال اعتبار داره. واکسنی که من دیدم بیشتر دانشگاه ها میخوان واکسن مننژیت 4 ظرفیتی (ACYW) هست که 40 هزارتومن قیمتشه و دو سال اعتبار داره. پس مهمه که ببینید دانشگاه ازتون چی میخواد.

کزاز-دیفتری بزرگسال (Td) رو انستیتو پاستور رایگان میزنه.

MMR رو مراکز بهداشت هم میزنن. آدرس های بیشتر رو در پست های زیر ببینید:
    پست 1
    پست 2
    پست 3
    پست 4

حتما قبلش با مرکز مورد نظرتون تماس بگیرید و ببینید همچنان واکسن رو میزنن یا تموم نکردن. همین طور ساعت کار بخش واکسیناسیون رو بپرسید.
    ویرایش توسط haley : June 23rd, 2015 در ساعت 01:32 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق قدرت دانشگاه صنعتی اصفهان

سلام دوستان

کسی میدونه جز موسسه پاستور در تهران کسانی که ساکن اصفهان هستن این گواهی واکسیناسیون بین المللی از کجا میتونن تهیه کنن؟

مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)