سلام
من عمدتاً در مورد رشتۀ شما اظهارنظر نمیکنم چون صاحب نظر نیستم؛ خصوصاً حالا که دوستان زیادی اظهارنظر کردند. با این وجود، به احترام درخواست خودتون، چند نکته عرض میکنم:
معدل های شما نه خیلی جالب توجه هستند و نه مسئله دار. در چنین شرایطی، سایر آیتم ها تعیین میکنند که پذیرفته میشید یا خیر. برای گرفتن پذیرش، نمرۀ تافل حداقل 100 (با قید اسپیکینگ و رایتینگ بالای 25) برای شما حیاتی هست. نه این که بدون این نمره امکان پذیرش نیست؛ بلکه تافل زیر 100، یک آیتم نه چندان تعیین کننده ای خواهد بود در رزومۀ شما که مثل معدل ها، کمک شایانی نخواهد کرد. در کنار نمرۀ تافل، برای GRE حداقل 315 تلاش کنید. فراموش نکنید که نمرۀ GRE در طیف گسترده ای از دانشگاه های امریکا، تنها عامل جبران معدل های غیررقابتی هست.
در کنار تافل و GRE رقابتی، داشتن رکورد پژوهشی قابل اتکاء باعث میشه استادها در برداشتن شما دچار تردید نشند. توصیه های استادهای ذکر شده، زمانی مؤثر هستند که شما برگ برنده ای داخل رزومه داشته باشید. در غیر این صورت، شما تنها کسی نیستید که میتونه با توصیۀ استاد قبلیش اپلای کنه. توصیۀ استاد شما زمانی مؤثر هست که در شرایط نسبتاً برابر با اپلیکنت غریبه قرار بگیرید و استاد هدف شما، به اعتماد استاد مرجع شما، روی شما به اجماع برسه.
در پایان، با قاطعیت عرض میکنم که هنوز فرصت جبران و گرفتن پذیرش فول فاند از دانشگاه های معتبر امریکا برای شما وجود داره؛ به شرط این که متناسب با آرزوهاتون تلاش کنید.
موفق باشید
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)