صفحه 47 از 307 نخستنخست ... 37383940414243444546474849505152535455565797147 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط DrABP نمایش پست ها
    با سلام. دوستان خواهش میکنم من رو راهنمایی بفرمایین، باور کنین فکر و خیال در مورد آینده و بحث اپلای واقعا گاهی اوقات آزارم میده و خیلی استرسش رو دارم. هر توصیه ای به ذهنتون میرسه لطفا دریغ نکنید.

1- دانشگاه لیسانس : آزاد مشهد + رشته تحصیلی : مهندسی عمران + معدل : 15.6
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس : فردوسی مشهد + رشته تحصیلی : عمران - سازه + معدل : بالای 15 با نمره پایان نامه
    ۳- نمره زبان : امتحان زبان ندادم ولی زبانم خوبه و اگر وقت و تلاش کافی به خرج بدم در خودم پتانسیل تافل بالای 100 و یه GRE خوب رو میبینم.
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی : امیدوارم یک ISI داشته باشم. (چون کار من عددی و نرم افزاری بوده و اینطور شنیدم که در مقایسه با کار آزمایشگاهی، خیلی ارزشی نداره که بشه مقاله ژورنالی ازش بیرون کشید، امیدوارم ولی من بتونم)
    ۶- سابقه کار مرتبط: ندارم.
    ۷- دانشگاه های مورد نظر : من میدونم رزومه سنگینی ندارم برای همین فقط فاند هستش که مهمه برام، ولی خب دو تا استاد خیلی خوب ایرانی هستن که کارشون مرتبط با زمینه کاری منه، یکی دکتر سعادتمنش در دانشگاه آریزونا که استاد راهنمای خودم شاگرد ایشون بوده در ارشد و دکترا، یکی هم دکتر میرمیران در دانشگاه بین المللی فلوریدا (هر دو سرشناس در زمینه کاربرد مصالح FRP)
    (دانشگاه آریزونا تو عمران رنکش 40 هست، ولی اگه استادم مثلا شخصا با دکتر سعادتمنش تماس بگیره و من رو توصیه کنه، چقدر تاثیر داره تو شانس پذیرشم ؟)
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: تز ارشد من در زمینه مقاوم سازی با مصالح FRP بوده و علاقه دارم در دکترا یک کار آزمایشگاهی در این زمینه انجام بدم.
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: در اصل من به امسال نمیرسم و برای پاییز 2017 باید سال دیگه اقدام کنم ولی خب میخوام با همین رزومه فعلی شانسم رو بدونم.
    ۱۰- موارد دیگر : آشنایی قابل قبول با نرم افزارهای مرتبط با رشته و همینطور میخوام بعد از اینکه شهریور دفاع کردم کنار یک دانشجوی دکترا کار آزمایشگاهی هم انجام بدم، چون قاعدتا نمیشه بدون داشتن تجربه آزمایشگاه، در سطح دکترا کار آزمایشگاهی انجام داد.
    توصیه نامه هم فکر کنم 2 تا میتونم بگیرم یکی از استاد خودم که استادیار هست یکی هم از استاد داور اولم که استاد تمام هست.

دوستان من متوجهم روزمه سنگینی ندارم، در واقع اعتراف میکنم که قبلا خواب بودم و به فکر دکترا خوندن اونم خارج از کشور نبودم و دیر از خواب بیدار شدم، و الا حداقل میدونم معدل های خیلی بهتری میتونستم بگیرم، اصلا درس نمیخوندم من مخصوصا در کارشناسی. واقعا اگه میخوندم معدل حداقل 16 میگرفتم.
    اینکه پذیرش گرفتن هیچ حساب و کتابی نداره و به قول استادم بحث right place و right time هست به کنار، به نظرتون، تاوان این خواب بودن اینه که به کل فکر دکترا خوندن تو آمریکا با فاند رو باید بذارم کنار ؟ یا نه امیدی هست ؟ و نکته آخر اینکه من شهریور دفاع میکنم، به نظرتون از یک سال فرجه سربازی استفاده کنم برای زبان و مقاله و اقدام کنم برای پاییز 2017، یا فورا برم سربازی کلا ؟ میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه راهنمایی کوچیک بفرمایین ممنون میشم.

خب خیلی زیاد حرف زدم، شدیدا منتظر نظرات دوستان عزیزم هستم. خواهش میکنم از راهنمایی دریغ نکنین. به صورت فجیعی نیاز به کمک فکری و گرفتن دستم توسط افراد باتجربه دارم. الان برای من پذیرش گرفتن از آمریکا یه جورایی تبدیل به آخرین تیر ترکش و یک هدف والا شده و غیر از این، ایده و برنامه ای برای زندگیم ندارم، باید برم سربازی و بعدش ببینم با مدرک ارشد سازه که فت و فراوون ریخته، چه کار میتونم بکنم !

پیشاپیش از وقتی که میگذارید صمیمانه ممنونم.
    سلام

من عمدتاً در مورد رشتۀ شما اظهارنظر نمیکنم چون صاحب نظر نیستم؛ خصوصاً حالا که دوستان زیادی اظهارنظر کردند. با این وجود، به احترام درخواست خودتون، چند نکته عرض میکنم:

معدل های شما نه خیلی جالب توجه هستند و نه مسئله دار. در چنین شرایطی، سایر آیتم ها تعیین میکنند که پذیرفته میشید یا خیر. برای گرفتن پذیرش، نمرۀ تافل حداقل 100 (با قید اسپیکینگ و رایتینگ بالای 25) برای شما حیاتی هست. نه این که بدون این نمره امکان پذیرش نیست؛ بلکه تافل زیر 100، یک آیتم نه چندان تعیین کننده ای خواهد بود در رزومۀ شما که مثل معدل ها، کمک شایانی نخواهد کرد. در کنار نمرۀ تافل، برای GRE حداقل 315 تلاش کنید. فراموش نکنید که نمرۀ GRE در طیف گسترده ای از دانشگاه های امریکا، تنها عامل جبران معدل های غیررقابتی هست.

در کنار تافل و GRE رقابتی، داشتن رکورد پژوهشی قابل اتکاء باعث میشه استادها در برداشتن شما دچار تردید نشند. توصیه های استادهای ذکر شده، زمانی مؤثر هستند که شما برگ برنده ای داخل رزومه داشته باشید. در غیر این صورت، شما تنها کسی نیستید که میتونه با توصیۀ استاد قبلیش اپلای کنه. توصیۀ استاد شما زمانی مؤثر هست که در شرایط نسبتاً برابر با اپلیکنت غریبه قرار بگیرید و استاد هدف شما، به اعتماد استاد مرجع شما، روی شما به اجماع برسه.

در پایان، با قاطعیت عرض میکنم که هنوز فرصت جبران و گرفتن پذیرش فول فاند از دانشگاه های معتبر امریکا برای شما وجود داره؛ به شرط این که متناسب با آرزوهاتون تلاش کنید.

موفق باشید
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.)

دانشگاه شمال مهندسی صنایع-تولید معدل 14

۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.)

دانشگاه آزاد-واحد علوم تحقیقات(اخیرا بین المللی شده) معدل 18.60 رشته مدیریت صتعتی گرایش تولید

۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها)

ندارم،ولی خوب میشم ،زبانم خوبه

۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing
    ندارم،ولی خوب میشم

۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند.

یک مقاله داخلی و یک isi

۶- سابقه کار مرتبط
    ندارم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد)
    نمیدونم

۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه
    مدیریت یا صنایع

۹- نیم‌سال مورد نظر
    نیم سال دوم
    بورس تحصیلی برام خیلی مهمه.

اصلا با این شرایط شانس پذیرش با بورس وجود داره؟

ممنون میشم پاسخ بدید.

در ضمن اینو اضافه کنم که توصیه نامه خوب از چند استاد برجسته هم میتونم تهیه کنم.

سلام
    1- دانشگاه لیسانس : علو تحقیقات تهران + رشته تحصیلی : مهندسی پزشکی بیوالتریک + معدل : 16.92
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس : علوم پزشکی تهران + رشته تحصیلی : مهندسی پزشکی - بیوالکتریک + معدل : 19.70
    ۳- نمره زبان : امتحان زبان ندادم ولی اگر وقت و تلاش کافی به خرج بدم در خودم پتانسیل تافل بالای 100 و یه GRE خوب رو میبینم.
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی : 2 کنفرانس داخلی 2 ژورنال پیپر خارجی 1 دونه ایندکس pubmed
    ۶- سابقه کار مرتبط: مرکز تحقیقات وابسته به دانشگاه و شرکت نرم افزاری و همکار چندین طرح پژوهشی
    ۷- دانشگاه های مورد نظر : رنک زیر 50 برای PhD مهندسی پزشکی و یا کامپیوتر ساینس
    $$ موارد خاص:رتبه 1 کنکور ارشد، رتبه اول معدل کل در هر دومقطع کارشناسی و ارشد

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط stochasticms نمایش پست ها
    سلام
    1- دانشگاه لیسانس : علو تحقیقات تهران + رشته تحصیلی : مهندسی پزشکی بیوالتریک + معدل : 16.92
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس : علوم پزشکی تهران + رشته تحصیلی : مهندسی پزشکی - بیوالکتریک + معدل : 19.70
    ۳- نمره زبان : امتحان زبان ندادم ولی اگر وقت و تلاش کافی به خرج بدم در خودم پتانسیل تافل بالای 100 و یه GRE خوب رو میبینم.
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی : 2 کنفرانس داخلی 2 ژورنال پیپر خارجی 1 دونه ایندکس pubmed
    ۶- سابقه کار مرتبط: مرکز تحقیقات وابسته به دانشگاه و شرکت نرم افزاری و همکار چندین طرح پژوهشی
    ۷- دانشگاه های مورد نظر : رنک زیر 50 برای PhD مهندسی پزشکی و یا کامپیوتر ساینس
    $$ موارد خاص:رتبه 1 کنکور ارشد، رتبه اول معدل کل در هر دومقطع کارشناسی و ارشد
    سلام دوست عزیز
    معدل های قوی شما وزنه های رزومه شما هستند. تبریک
    تمام سعی و تلاشتون رو بر آزمون های تافل و GRE متمرکز کنید. با کسب یک نمره تافل بالای 100 و GRE بالای 317 شانس بالایی برای رنک موردنظرتون خواهید داشت.
    سایر موراد رزومه شما (مقالات و رتبه ها) مطمئنن باعث جلب توجه اساتید جهت همکاری با شما خواهند شد.
    موفق باشید
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amirfahp نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.)

دانشگاه شمال مهندسی صنایع-تولید معدل 14

۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل (ذکر دقیق معدل به ارزیابی بهتر، کمک فراوانی می‌کند.)

دانشگاه آزاد-واحد علوم تحقیقات(اخیرا بین المللی شده) معدل 18.60 رشته مدیریت صتعتی گرایش تولید

۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها)

ندارم،ولی خوب میشم ،زبانم خوبه

۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing
    ندارم،ولی خوب میشم

۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند.

یک مقاله داخلی و یک isi

۶- سابقه کار مرتبط
    ندارم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد)
    نمیدونم

۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه
    مدیریت یا صنایع

۹- نیم‌سال مورد نظر
    نیم سال دوم
    بورس تحصیلی برام خیلی مهمه.

اصلا با این شرایط شانس پذیرش با بورس وجود داره؟

ممنون میشم پاسخ بدید.

در ضمن اینو اضافه کنم که توصیه نامه خوب از چند استاد برجسته هم میتونم تهیه کنم.
    سلام
    معدل كارشناسيتون كارو يكم سخت مي كنه. به نظرم مهمترين عامل اونه. تاپ تن مهندسي رو بيخيال شيد كلا (البته با احترام، هدف من اپلاي بهينه براي شماس) . براي صنايع فك كنم از بيستاي اول فقط lehigh اپلاي كنيد خوبه. مديريتم كه سخته فاند گرفتن.
    من جاتون بودم فقط صنايع اپلاي مي كردم. سعي كنيد جي آر ايتون واقعا خوب شه. شانس پذيرش و فان داريد تو صنايع ولي به نظرم نبايد خيلي خوبا رو اپلاي كنيد.
    چون برا ترم دوم اپلاي مي كنيد قبلش ايميل بزنيد ببينيد اونجايي كه اپلاي مي كنيد، فاند داره يا نه. به رئيس دانشكده ايميل بزنيد.
    ايشالله موفق ميشيد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rezajuve نمایش پست ها
    سلام
    معدل كارشناسيتون كارو يكم سخت مي كنه. به نظرم مهمترين عامل اونه. تاپ تن مهندسي رو بيخيال شيد كلا (البته با احترام، هدف من اپلاي بهينه براي شماس) . براي صنايع فك كنم از بيستاي اول فقط lehigh اپلاي كنيد خوبه. مديريتم كه سخته فاند گرفتن.
    من جاتون بودم فقط صنايع اپلاي مي كردم. سعي كنيد جي آر ايتون واقعا خوب شه. شانس پذيرش و فان داريد تو صنايع ولي به نظرم نبايد خيلي خوبا رو اپلاي كنيد.
    چون برا ترم دوم اپلاي مي كنيد قبلش ايميل بزنيد ببينيد اونجايي كه اپلاي مي كنيد، فاند داره يا نه. به رئيس دانشكده ايميل بزنيد.
    ايشالله موفق ميشيد
    البته خود استادم هم رو صنایع تاکید داره.بین 80 تا 150 هم باشه خوبه.من فقط تاکیدم رو بورس هست.یا بورس تحصیلی یا بورسی که مرتبط به هزینه زندگی باشه.حالا با این شرایطی که گفتم و جی آر ای خوب،تو دانشگاه هایی با رنک جهانی 80 تا 150 احتمال پذیرش هست.؟

این دانشگاهی که شما معرفی کردید اونطور که من دیدم رنک جهانیش 260 هست .
    ویرایش توسط amirfahp : June 26th, 2015 در ساعت 10:06 AM

پیش فرض پاسخ : Arizona State University

با عرض سلام خدمت دوستان، به نظر شما با این رزومه شانسی برای پذیرش فول فاند از این دانشگاه وجود داره؟

1. نام رشتۀ تحصیلی آینده و مقطع آن: PhD in Mechanical Engineering
    2. نام دانشگاه کارشناسی و کارشناسی ارشد: هر دو دانشگاه فردوسی مشهد
    3. نام رشتۀ کارشناسی و کارشناسی ارشد: هر دو مکانیک
    4. معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد: کارشناسی: 17.29، ارشد: 17.71
    5. نمرۀ GMAT یا GRE به تفکیک مهارت ها GRE V 147 Q 161 W 3
    6. نمرۀ TOEFL یا IELTS به تفکیک مهارت ها 95 R25 L26 S23 W21
    7. تعداد مقالات ژورنالی (ISI یا علمی پژوهشی) + تعداد مقالات کنفرانسی: دو مقاله ISI، چهار مقاله کنفرانسی
    8. سابقۀ کار (به تفکیک مرتبط یا غیرمرتبط): دو سال در دانشگاه کار کردم، TA ریاضی مهندسی پیشرفته + کامپوزیت پیشرفته

Junior Member

1 دانشگاه لیسانس صنعتی اصفهان رشته ی فیزیک
    2 معدل کارشناسی 14/70
    3 برای تافل دارم میخونم زبانم بد نیس امیدوارم نمره خوبی بگیرم
    4 نمیدونم برای علوم پایه چ نوع جی ارای باید بدم سابجکت یا جنرال
    5 در حال نوشتن یک مقاله هستم امیدوارم مقاله خوبی بشه ولی خوب مطمینا تا زمان فرستادن اپلیکیشن ها نمیتونم ب مرحله سابمیت یا اکسپت برسونم
    6 رنک دانشگاه برام مهم نیس اما گرفتن فاند خیلی مهمه
    7 آیا برای دکترا مستقیم باید اقدام کنم برای اینک شانس گرفتن فاندم بیشتر بشه و اصلن چقد شانس پذیرش برا دکترا مستقیم وجود داره
    ممنون

Junior Member

دویتان با تجربه ممنون میشم راهنماییم کنین

1-لیسانس خواجه نصیر-عمران -معدل 3
    2-ارشد-خواجه نصیر-زلزله- معدل 3.72
    3-آیلتس 7.5 (S:7.5, R:7, W:6.5, L:8.5)
    4- GRE 315
    5- 2 ISI ایمپکت 0.8-1 کنفرانس خارجی- 1 الزویر بدون ایمپکت-3 کنفرانس داخلی
    6-سابقه کار ندارم
    7-دانشگاه های مورد نظر: Texas, Arlington- University of Virginia-Buffalo-Southern California-Texas, Austin
    8-مهندسی زلزله یا سازه
    9-TA or RA
    اگه برای هیچکدومش شانسی ندارم بازم راهنماییم کنین...

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط DrABP نمایش پست ها
    والا شما دست گذاشتین روی یکی از بزرگترین علامت سوالهای من ! رفتن به خدمت از هر لحاظ به نفع منه. اصلیترینش اینکه خب بالاخره شرش کنده میشه و بعدا موقع فارغ التحصیلی دکترا یقه آدم رو نمیگیره ! دیگه کم شدن از اون 3 سال تعهد کار در ایران و باالطبع کم شدن اون هزینه آزاد کردن مدرک و دیگه رهایی از 15 تومن وثیقه و مشکلات بی پایان خروج از کشور و و و ...
    هدف اصلی منم آمریکاست. و اگر واقعا آدم دلسرد نشه و تو اون 2 سال بتونه رزومه رو تقویت کنه عالیه. منتها واقعا تصمیم سختیه. حالا چون اینجا جای پرسیدنش نیست، ممنون میشم ازتون دوستانی که میتونن راهنماییم کنن رو معرفی کنین تا اگه شد تو پیغام خصوصی باهاشون مشورت کنم.
    خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتین.
    من خودم موقعیت شما رو داشتم حدود 2.5 سال پیش. ارشدم تموم شد و میتونستم برم خدمت یا از اون یک سال استفاده کنم. این بگم در اون موقع نه رزومه پزوهشی خوبی داشتم و نه زبان امتحان داده بودم. توی اون یک سال هم خیلی برام سخت بود که بشینم و این همه کار انجام بدم، با توجه به اینکه اوضاع کاری و مالی هم اصلا مناسب نبود. بهترین راه این دیدم که برم خدمت و امریه گرفتم. توی دوره خدمت هم نشستم مقاله نوشتم و زبانم قوی کردم، گرچه شاید محیط خیلی خشن و مایوش کننده بود. اطرافبان هم که میدونید در این مواقع چقدر کمک منفی انجام میدن!! به هر حال، الان اصلا ناراضی نیستم چون کاملا مصمم بودم. حالا این برمیگرده به شما که چقدر روی هدفتون مصمم هستید؛ اگر فکر میکنید امکان نا امید شدن دارید و ... شاید گزینه استفاده از یک سال و اپلای کردن و اینا بهترین باشه. ولی اگر در خودتون میبینید که با همه سختی های خدمت و بعضا بی پولیو و زخم زبون ها و ... بسازید و ناامید نمیشید، من گزینه دوم پیشنهاد میکنم چون شانس پذیرش از دانشگاه های بهتر پیدا میکنید. حداقلش اینه که دیگه با خیال راحت پاسپورت دارید و میتونید برای یک دانشگاه آمریکا هم که شده فاند بگیرید دیگه.
    پیروز باشید
    آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)