صفحه 49 از 307 نخستنخست ... 39404142434445464748495051525354555657585999149 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

سلام
    رشته گیاهپزشکی دانشگاه صنعتی اصفهان 16
    ارشد بیوتکنولوژی شهید بهشتی 18.5
    3 مقاله isi دارم با ایمپکت مناسب 10 مقاله داخلی و کنفرانس بین المللی
    سابقه TA به مدت یک سال در هر دو دانشگاه
    تافل 99(L25, S24, W25, R25)
    GRE(V132, Q165, W3(
    ریکام از چندتا استاد مطرح در این زمینه
    از اونجاییکه ارشدم و پایانامم در زمینه نانو بوده میخاستم بدونم برای چه دانشگاهی برای فول فاند شانس دارم؟ میخام نانوبیوتکنولوژی یا نانوپزشکی بخونم
    ممنونم ازتون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Philippines

پیش فرض پاسخ : Arizona State University

نقل قول نوشته اصلی توسط vralizadeh نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان، به نظر شما با این رزومه شانسی برای پذیرش فول فاند از این دانشگاه وجود داره؟

1. نام رشتۀ تحصیلی آینده و مقطع آن: PhD in Mechanical Engineering
    2. نام دانشگاه کارشناسی و کارشناسی ارشد: هر دو دانشگاه فردوسی مشهد
    3. نام رشتۀ کارشناسی و کارشناسی ارشد: هر دو مکانیک
    4. معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد: کارشناسی: 17.29، ارشد: 17.71
    5. نمرۀ GMAT یا GRE به تفکیک مهارت ها GRE V 147 Q 161 W 3
    6. نمرۀ TOEFL یا IELTS به تفکیک مهارت ها 95 R25 L26 S23 W21
    7. تعداد مقالات ژورنالی (ISI یا علمی پژوهشی) + تعداد مقالات کنفرانسی: دو مقاله ISI، چهار مقاله کنفرانسی
    8. سابقۀ کار (به تفکیک مرتبط یا غیرمرتبط): دو سال در دانشگاه کار کردم، TA ریاضی مهندسی پیشرفته + کامپوزیت پیشرفته
    با سلام
    با رزومه قوی که شما دارید من تصور می کنم شانس خوبی برای این دانشگاه و حتی دانشگاه های بهتر هم وجود داره. البته گاهی در دانشگاه ها رشته های مختلف سطح متقاضیانشون فرق می کنه که این رو باید بررسی کنید.

Junior Member bluewhite آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

سلام دوستان

1-معدل ليسانس ١٧، دانشگاه ازاد (درجه يكش خيرسرشون) . عمران
    3-تافل رو حدود ٩٥

وgre هم هنوز ندادم اما فرض رو بر نمره اي بگيريد كه معموليه و اكثر بچه هاي خودمون اونو ميگيرند.
    7-دو كشور امريكا(در اولويت) و كانادا مد نظرم هستن. كلا با احتمال پذيرش دانشگاهها و زندگي در شهرهاش اشنا نيستم، لطفا اگه ممكنه از اين ليست ١٠ تا دانشگاه رو (يا بيشتر) با اولويت خودتون نسبت به شرايط زير طوري كه احتمال پذيرش بالا باشه، برام انتخاب كنيد:
    9-واسه مستر پاييز ٢٠١٦ ، عمران-مهندسي سازه.
    فاند مهم نيست،(نه اينكه ديگه اصلا مهم نباشه و هزينه ها اونقدر رويايي باشه كه بيش از حد خرج بشه، معقول باشه، ا البته ادعاي دانشگاه رده بالای عالی رو هم ندارم)

-فقط سطح علمي و كيفيت دانشگاه برام مهمه هدفم تحصيله و صرفا رفتن نيست و اينكه (خيلي مهمه) با مدرك اون دانشگاه در اينده واسه مقطع دكترا وضعيت خوب و ايده آلي فراهم كرده باشم.

-اگه جز اينها دانشگاه ديگه اي مدنظرتون هست که تو این لیست نباشه "جهت اطمينان" هر جاي ديگه كه از نظر تحصيلي خوب باشه و شانس پذیرش بالا (به خاطر ريجكت ويزا و يا حتي ريجكت پذيرش) با توجه به شرايط بالا ممنون ميشم معرفي كنيد.

-هيچ مقاله و كار تحقيقاتي يا اختراع و… هم ندارم.

خيلي ممنون.

QS structural engineering world ranking - Filtered by region : North America

1 Massachusetts Institute of Technology (MIT)
    6 University of California, Berkeley (UCB)
    8 Stanford University
    15 University of Texas at Austin
    16 University of Illinois at Urbana-Champaign
    24 Georgia Institute of Technology
    26 University of British Columbia
    29 Purdue University
    33 University of Toronto
    38 Texas A&M University
    42 University of Michigan
    44 University of California, Los Angeles (UCLA)
    50 University of California, San Diego (UCSD)
    51-100 California Institute of Technology (Caltech)
    51-100 Carnegie Mellon University
    51-100 Columbia University
    51-100 Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University
    51-100 McGill University
    51-100 Northwestern University
    51-100 Princeton University
    51-100 University of Alberta
    51-100 University of California, Davis
    51-100 University of Colorado Boulder
    51-100 University of Washington
    51-100 University of Waterloo
    51-100 Virginia Polytechnic Institute and State University
    101-150 Michigan State University
    101-150 North Carolina State University
    101-150 Pennsylvania State University
    101-150 Queen`s University at Kingston
    101-150 Université de Montréal
    101-150 University at Buffalo SUNY
    101-150 University of Calgary
    101-150 University of Maryland, College Park
    101-150 University of Minnesota
    101-150 University of Wisconsin-Madison
    151-200 Arizona State University
    151-200 Colorado State University
    151-200 Concordia University
    151-200 Johns Hopkins University
    151-200 Laval University
    151-200 McMaster University
    151-200 The Ohio State University
    151-200 Rice University
    151-200 The University of Western Ontario
    151-200 University of California, Irvine
    151-200 University of Florida
    151-200 University of Illinois, Chicago (UIC)

151-200 University of Southern California

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط bluewhite نمایش پست ها
    سلام دوستان

1-معدل ليسانس ١٧، دانشگاه ازاد (درجه يكش خيرسرشون) . عمران
    3-تافل رو حدود ٩٥

وgre هم هنوز ندادم اما فرض رو بر نمره اي بگيريد كه معموليه و اكثر بچه هاي خودمون اونو ميگيرند.
    7-دو كشور امريكا(در اولويت) و كانادا مد نظرم هستن. كلا با احتمال پذيرش دانشگاهها و زندگي در شهرهاش اشنا نيستم، لطفا اگه ممكنه از اين ليست ١٠ تا دانشگاه رو (يا بيشتر) با اولويت خودتون نسبت به شرايط زير طوري كه احتمال پذيرش بالا باشه، برام انتخاب كنيد:
    9-واسه مستر پاييز ٢٠١٦ ، عمران-مهندسي سازه.
    فاند مهم نيست،(نه اينكه ديگه اصلا مهم نباشه و هزينه ها اونقدر رويايي باشه كه بيش از حد خرج بشه، معقول باشه، ا البته ادعاي دانشگاه رده بالای عالی رو هم ندارم)

سلام

ببینید دوست عزیز، من یک سئوال از شما دارم. آیا واقعا هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا برای شما ملاک نیست؟! تا حالا برآوردی داشتید؟ اگر واقعا از لحاظ مالی مشکلی ندارید، معمولا گرفتن پذیرش از دانشگاه های خوب بدون فاند با تافلی که اشاره کردید و یک جی آر ای معمولی دور از دسترس نیست. من هم رشته شما نیستم تا وضعیت علمی دانشگاه ها رو بدونم، ولی معمولا اینایی که لیست کردین در زمره بهترین ها هستند (البته از لحاظ رنکینگ کلی دانشگاه). لیکن، من میگم بجای رنکینگ کلی دانشگاه شاید بهتر باشه رنک اون دانشگاه بر اساس دپارتمان خاص خودتون ارزیابی داشته باشید. یکی از دوستان در رشته کامپیوتر تونست از جورجیا تک و چندتا دانشگاه خوب دیگه آمریکا پذیرش بدون فاند بگیره، ولی چون پول کافی نداشت نتونست بره و رفت سوئد. اگر هزینه بازم براتون ملاک هست، شاید رفتن به اروپا و کشورهایی که دانشگاه هاشون یا بدون هزینه هستند یا شهریه قابل قبولی دارند گزینه بهتری باشه؛ چرا که بعدش میتونید باز به دانشکاه های تاپ آمریکا برای دکترا چشم داشته باشید. و یا حتی، گرفتن مستر از دانشگاه های بنام خودمون مثل شریف و تهران و .... میتونه فاند برای دکترا از یک دانشگاه خوب تضمین کنه. پس همه چیز به خودتون بر میگرده.

با آرزوی موفقیت
    آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!

Junior Member

پیش فرض پاسخ : University of California, Berkeley

سلام من ارشد شهرسازی دارم از دانشگاه یزد شرایطم به این صورته :
    معدل ارشد و کارشناسی به ترتیب 17.75 و 17.85
    نمره پایان نامم 18
    دوتا مقاله ISI دارم
    سه سال سابقه کار مرتبط و یک سال سابقه تدریس
    نمره آیلتس 7
    برای برکلی می خواستم پذیرش بگیرم، به نظرتون میتونم؟

Junior Member

عرض سلام و ادب خدمت کلیه دوستان عزیز.
    با این شرایط آیا بنده شانسی برای پذیرش به صورت فول فاند برای مقطع ارشد در دانشگاه های زیر 100 امریکا (ترجیحا) و یا دانشگاه های تاپ کانادا، استرالیا و یا اروپا را دارم یا نه؟
    1- دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه_ کاردانی(دو ترم اول 17.5 و نفر اول سال اول اما در مجموع متاسفانه 15.78)_ کارشناسی(15.11) رشته تکنولوژی رادیولوژی.
    2- ------------
    3- تافل 100.
    4- نمره (3.5 GRE (Verbal158/Quantitative165/Writng
    5- -----------
    6- 5 سال سابقه کار در بیمارستان دولتی در بخش رادیولوژی در قالب استخدام قراردادی و نزدیک به 2 سال کار در بخش های سی تی، ام آر آی، پزشکی هسته ای، سنگ شکن و ... در قالب دوره های کار آموزی.
    7- در بهترین حالت دانشگاه های شیکاگو، ایرواین، یو سی ال آ، مک گیل کانادا.
    8- ارشد medical physics.
    9- --------------
    10- میتونم توصیه نامه 3 تن از بهترین اساتید فیزیک پزشکی کشور رو که یکیشون فارغ التحصیل امریکا و انگلیس هستش و یکی دیگرشون در اروپا مطرح هستند رو تهیه کنم.
    28 ساله.
    نکته ای که حائز اهمیت هستش اینه که با بیس رادیولوژی در ایران میتونم ارشد فیزیک پزشکی بخونم ولی در امریکا و کانادا تا اونجایی که تو سایت دانشگاه ها مشاهده کردم به عنوان بیس لیسانس فیزیک رو مطرح کرده(از استثناهاش خبر ندارم) به این دلیل بنده رو نگران کرده که آیا با این شرایظ اولا میتونم پذیرش بگیرم و ثانیا فول فاندم باشه چون شهریه دانشگاه ها خیلی بالاست.
    ضمن اینکه اکثر دروس ارشد فیزیک پزشکی رو در دوران کاردانی و کارشناسی مانند: دوزیمتری، سونوگرافی، فیزیک کریستینسن، رادیوبیولوژی و حفاظت اریک هال، ام آر آی، سی تی، پزشکی هسته ای، رادیوگرافی دیجیتال، فیزیک عمومی، آناتومی، فیزیولوژی و ..... رو پاس کردم و عملا جز فیزیک هسته ای همه دروس ارشد فیزیک پزشکی رو پاس کردم و برای یک لیسانس رادیولوژی پاس کردن این دروس در مقطع ارشد کار ساده ای هستش.
    یه سوال دیگه که خارج از چارچوب این مطالبه اینکه از دوستان کسی هست که بدونه آیا بعد اخذ پذیرش و فاند در اینجا(ایران) میتونم مرخصی دو سه ساله بگیرم که کارم رو هم از دست ندم. البته در صورت اخذ پذیرش و ادامه تحصیل انگیزه ای به ادامه زندگی در ایران ندارم ولی این مطلب رو برای محکم کاری مطرح کردم!
    ویرایش توسط karisan65 : June 30th, 2015 در ساعت 02:09 AM

Junior Member dodo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ms.nurse

-رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی: پرستاری معدل=15/56 شهرستان دولتی
    2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی:آموزش پرستاری معدل=16/60 تهران پزشکی ازاد
    3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: ایلتس=6/5 (بعضی دانشگاههاا 7 می خوان یه بار دیگه باید امتحان بدم)

4- نمرۀ. v=153 q=165 w=3 GRE
    امتحان CGFNs (امتحان پرستاری آمریکا ثبت نام کردم اگه اون سازمان مربوطه مدارک دانشگاهم تایید کنه نوامبر میرم دبی امتحان میدم)

5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر:-یک مقاله داخلی از پایان نامه
    6- تعداد مقالات کنفرانسی (به تفکیک فارسی یا انگلیسی) با ذکر نام برگزار کننده:4 مقاله کنفرانس بین المللی (بعد از ارشد)
    7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای: پرستاری دکترا
    8- دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت: -
    9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بین‌المللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...):یک ترم TA
    10- سایر نکات مهم (مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیاز به فاند و ...)

ترکی استانبولی advance.سال 1390 از ارشذ فارغ التحصیل شدم. 8 سال سابقه کار دارم کارمند رسمی یک بیمارستان دولتی هستم
    میخواستم راهنماییم کنید که با این شرایط از چه رنج دانشگاه با فاند می تونم پذیرش بگیرم.

سلام . وقت بخیر
    1 .لیسانس دانشگاه آزاد -مهندسی برق - 13.46
    2.دانشگاه ازاد- مهندسی برق - 17
    3.تافل و آیلتس ندارم
    4.یک مقاله ISI
    5. 8سال سابقه تدریس
    6 .دانشگاه خاصی مد نظرم نیست چون شناخت و اطلاعی ندارم .
    7 . اما به شخصه به تحقیق پژوهش و یادگیری خیلی علاقه من هستم .
    ممنون میشم اگر نظرتون رو بدید .

Junior Member

سلام .

1. لیسانس مهندسی شیمی - دانشگاه امیرکبیر - معدل 14.30
    2. فوق لیسانس مهندسی شیمی - دانشگاه شریف - معدل 18.03 (نفر اول رشته/گرایش - با گواهی رتبه اولی)
    3. آیلتس اواخر مردادماه میدم (اما 6.5 رو میارم)
    4. GRE ندادم. (بعید می دونم نمره بالایی در وربال بگیرم)
    5. یک مقاله ISI با IF = 5.5 و یک مقاله دیگر سابمیت شده به همین ژورنال - سه مقاله کنفرانس بین المللی (همگی انگلیسی ولی در ایران)
    6. ندارم.
    7. شرایط خاصی برای دانشگاه ندارم. صرفا فول فاند باشد.
    8. غشا - تصفیه آب - جداسازی گاز
    9. فرقی ندارد.
    10. ...

با سلام خدمت دوستان

1- شهید چمران اهواز + مهندسی مکانیک + 15.62
    2- صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی + مهندسی مکانیک تبدیل انرژی + 18.57 (رتبه اول)
    3- (IBT=104 (Reading=29 Listening=29 Speaking=22 Writing=24
    4- (GRE=314 (Verbal 150, Quantitative=164,Writing=3.5
    5- Elsevier, International Journal of Hydrogen Energy, IF=3.3, اسم اول
    Taylor &Francis, Journal of Dispersion Science and Technology, IF=0.8, اسم اول
    Elsevier,Energy Conversion and Management, IF=4.4, اسم چهارم
    علمی پژوهشی مدرس (اسم اول)
    2تا مقاله Under Review، اسم اول در IF=7.2 , 5.4
    2تا مقاله Under Review، اسم سوم در IF=3.3 , 1
    1 مقاله Under Review اسم سوم Springer
    2 مقاله کنفرانسی خارجی ASME (اسم اول و اسم دوم)
    1 مقاله کنفرانسی داخلی ISME
    6- پژوهشگر در پژوهشگاه نیرو
    7- دانشگاه های آمریکا با رنک زیر 50
    8- جریان های چندفازی و دوفازی، مایکرو فلوییدیکز، پیل سوختی، بایو فلویید
    9- فال 2016
    10- رتبه اول ارشد، پژوهشگر برتر مقطع ارشد (خواجه نصیر) ، پایان نامه برتر مقطع ارشد (خواجه نصیر)، پایان نامه برتر (کنفرانس پیل سوختی)

پیشاپیش از لطف دوستان سپاسگذارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)