نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadaliv نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
بالا بودن معدل ارشد، متعدد بودن مقالات و شناخته شده بودن دانشگاه های محل تحصیلتون نقاط قوت رزومه شما هستن.
درمورد سابقه پژوهشی مطلبی که باید مورد توجه قرار داد اینه که اون کیفیت مقالات هست که برای اساتید مهمه. تعداد مقالات شما هم خوبه، البته درمورد کیفیت مقالات خودتون بهتر می تونید قضاوت کنید.
دوست عزیز با توجه به رزومه ای که شما تا اینجا ساخیتد، حیفه که با یه نمره زبان 6.5 اعتبار اون رو خدشه دار کنید. البته که نمره 6.5 آیلتس مینیمم اکثر دانشگاه ها رو میاره و نمره نسبتن مناسبی هست. اما برای اثبات تواناییتان و بالا بردن شانس واسه گرفتن فاند، نیازمند نمره بهتری هستید.
درمورد آزمون GRE، از آنجایی که بعضن دانشگاه ها به مجموع نمرات اهمیت میدن باید تلاش کنید نمره هرچه بهتری در بخش Verbal بگیرید. مشخصه که با توجه به سابقه تحصیلیتون از بابت بخش Quantitative نگرانی نخواهید داشت.
موفق باشید

سلام دوست بزرگوار

ممنون که زحمت کشیدید و پاسخ دادید. جسارتا چند سوال دیگه دارم :

1. معدل کارشناسی من در مقیاس 4 میشه 2.86 ... در حالی که مینیمم اکثر دانشگاه ها 3 هست. آیا این موضوع باعث میشه که کلا به اپلای به اون دانشگاه فکر نکنم؟ (لازم به توضیح هست که معدل سه سال پایانی از مجموع 5 سال کارشناسی بالای 3 می شود.)
2. این درسته که میگن افزایش معدل بین ارشد و کارشناسی نشون میده بیشتر درس خوندم و پیشرفت کردم و تاثیر مثبت داره؟ یا شایعه است؟
3. من برای دانشگاه های رنج 150 تا 400 آمریکا (بر اساس تایمز) می خوام اقدام کنم. منطقی هست؟
4. مینیمم لازم برای GRE معمولا چند هست؟

باز هم ممنون از وقتی که میگذارید.
شاد و سلامت باشید.