صفحه 51 از 307 نخستنخست ... 414243444546474849505152535455565758596061101151 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 501 تا 510 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

1- دانشگاه خوارزمی(تربیت معلم سابق) + علوم کامپیوتر + 15.17

۲- دانشگاه شهیدبهشتی +
    علوم کامپیوتر + 17.46 (شاگرد اول)

۳- نمره زبان هنوز ندارم

۴- نمره GRE هم فعلا ندارم

۵- دوسالی هست که با استادم روی یک موضوع کار میکنم که الان داریم کامل مینویسیم مقاله را و احتمالا جای خوبی چاپ بشه

۶- حدود 2 سالی میشه که توی پژوهشکده IPM توی تیم تحقیقاتی کار میکنم

۷- دانشگاه خاصی مد نظرم نیست کلا میخوام بدونم چه rank دانشگاههایی رو اقدام کنم شانس قبولی دارم

۸- پایان نامه م در زمینه بیوانفورماتیک بود و هدفم هم اینه که تو همین زمینه و تحقیقات مربوط به سرطان ادامه بدم

موضوع این هستش که من فوق لیسانسم مجازی بود ولی امسال کنکور دکتری
    دادم رتبه ی خیلی خوبی آوردم و از اساتید هر دو دانشگاهی که رشته ی
    بیوانفورماتیک در ایران دارن قول قطعی پذیرش گرفتم. نمیدونم ایا این موضوع
    باعث میشه مجازی بودن دوره ی فوقم کمرنگ بشه یا خیر؟!

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط batimhr نمایش پست ها
    سلام دوست بزرگوار

ممنون که زحمت کشیدید و پاسخ دادید. جسارتا چند سوال دیگه دارم :

1. معدل کارشناسی من در مقیاس 4 میشه 2.86 ... در حالی که مینیمم اکثر دانشگاه ها 3 هست. آیا این موضوع باعث میشه که کلا به اپلای به اون دانشگاه فکر نکنم؟ (لازم به توضیح هست که معدل سه سال پایانی از مجموع 5 سال کارشناسی بالای 3 می شود.)
    2. این درسته که میگن افزایش معدل بین ارشد و کارشناسی نشون میده بیشتر درس خوندم و پیشرفت کردم و تاثیر مثبت داره؟ یا شایعه است؟
    3. من برای دانشگاه های رنج 150 تا 400 آمریکا (بر اساس تایمز) می خوام اقدام کنم. منطقی هست؟
    4. مینیمم لازم برای GRE معمولا چند هست؟

باز هم ممنون از وقتی که میگذارید.
    شاد و سلامت باشید.
    سلام و وقت بخیر
    خواهش می کنم.
    1- تبدیل معدل از سیستم 20/20 به سیستم 4/4 از طریق فرمول خاصی صورت میگیره و نه تقسیم حسابی معدل به عدد 5! برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به این سایت مراجعه کنید. بنابراین ممکنه معدل شما در سیستم 4/4 به 3 برسه.
    2- بله، تأثیر مثبت داره. به خصوص معدل شما که افزایش حدود 4 نمرای داشته. درضمن بعضی دانشگاه ها به نمره آخرین مقطع تحصیلی اهمیت میدن.
    3- بعضی رنکینگ ها به تفکیک دپارتمان هست و بعضی دیگه بر اساس رنک کلی دانشگاه هست. من اطلاعی از رنکینگ تایمز ندارم اما اونچه که بیشتر مورد تأیید هست و دوستان ملاک قضاوت قرار میدن، رنکینگ USNews هست که به تفکیک دپارتمانه و من بر اساس این منبع نظر میدم. به نظر میرسه شما برای افزایش ضریب اطمینان از بابت پذیرش، چنین انتخابی کرده اید. اما برای اینکه شانس خودتون رو در رنک های زیر 100 هم امتحان کنید و درصورتی که از لحاظ مالی براتون مقدوره من پیشنهاد می کنم برای رنک زیر 100 هم اپلای کنید. یه پیشنهاد برای انتخاب دانشگاه ها می تونه این باشه: 3 دانشگاه برای رنک زیر 50 - 5 دانشگاه رنکینگ 50-150 - 4 دانشگاه هم برای رنکینگ بالای 150. البته تعداد دانشگاه ها بسته به بودجه شما می تونه بیشتر یا کمتر از این باشه. یه نکته دیگه در این زمینه این هست که شما بایست تا حدی بر اساس پاسخی که از ارتباط با اساتید میگیرید عمل کنید.
    4- معیار دانشگاه ها در این زمینه متفاوته. اما بعضن مینیمم 146 یا بیشتر برای Verbal و کسب 80 یا 85 درصد نمره از بخش Quantitative براشون ملاکه. البته شمایی که به دنبال فاند هستید باید به نمرات بالاتر فکر کنید.
    موفق باشید
    ویرایش توسط mohamadaliv : July 1st, 2015 در ساعت 01:29 AM
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط karisan65 نمایش پست ها
    عرض سلام و ادب خدمت کلیه دوستان عزیز.
    با این شرایط آیا بنده شانسی برای پذیرش به صورت فول فاند برای مقطع ارشد در دانشگاه های زیر 100 امریکا (ترجیحا) و یا دانشگاه های تاپ کانادا، استرالیا و یا اروپا را دارم یا نه؟
    1- دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه_ کاردانی(دو ترم اول 17.5 و نفر اول سال اول اما در مجموع متاسفانه 15.78)_ کارشناسی(15.11) رشته تکنولوژی رادیولوژی.
    2- ------------
    3- تافل 100.
    4- نمره (3.5 GRE (Verbal158/Quantitative165/Writng
    5- -----------
    6- 5 سال سابقه کار در بیمارستان دولتی در بخش رادیولوژی در قالب استخدام قراردادی و نزدیک به 2 سال کار در بخش های سی تی، ام آر آی، پزشکی هسته ای، سنگ شکن و ... در قالب دوره های کار آموزی.
    7- در بهترین حالت دانشگاه های شیکاگو، ایرواین، یو سی ال آ، مک گیل کانادا.
    8- ارشد medical physics.
    9- --------------
    10- میتونم توصیه نامه 3 تن از بهترین اساتید فیزیک پزشکی کشور رو که یکیشون فارغ التحصیل امریکا و انگلیس هستش و یکی دیگرشون در اروپا مطرح هستند رو تهیه کنم.
    28 ساله.
    نکته ای که حائز اهمیت هستش اینه که با بیس رادیولوژی در ایران میتونم ارشد فیزیک پزشکی بخونم ولی در امریکا و کانادا تا اونجایی که تو سایت دانشگاه ها مشاهده کردم به عنوان بیس لیسانس فیزیک رو مطرح کرده(از استثناهاش خبر ندارم) به این دلیل بنده رو نگران کرده که آیا با این شرایظ اولا میتونم پذیرش بگیرم و ثانیا فول فاندم باشه چون شهریه دانشگاه ها خیلی بالاست.
    ضمن اینکه اکثر دروس ارشد فیزیک پزشکی رو در دوران کاردانی و کارشناسی مانند: دوزیمتری، سونوگرافی، فیزیک کریستینسن، رادیوبیولوژی و حفاظت اریک هال، ام آر آی، سی تی، پزشکی هسته ای، رادیوگرافی دیجیتال، فیزیک عمومی، آناتومی، فیزیولوژی و ..... رو پاس کردم و عملا جز فیزیک هسته ای همه دروس ارشد فیزیک پزشکی رو پاس کردم و برای یک لیسانس رادیولوژی پاس کردن این دروس در مقطع ارشد کار ساده ای هستش.
    یه سوال دیگه که خارج از چارچوب این مطالبه اینکه از دوستان کسی هست که بدونه آیا بعد اخذ پذیرش و فاند در اینجا(ایران) میتونم مرخصی دو سه ساله بگیرم که کارم رو هم از دست ندم. البته در صورت اخذ پذیرش و ادامه تحصیل انگیزه ای به ادامه زندگی در ایران ندارم ولی این مطلب رو برای محکم کاری مطرح کردم!
    سلام دوست عزیز
    اگر بیشتر دقت می کردید متوجه می شدید که دوستان در صفحه قبل به پست شما پاسخ دادن، اما چون نظر بنده رو خواسته بودید، عرض می کنم:
    نمرات زبان شما خیلی خوبه. البته معدل لیسانستون باعث میشه که انتخاب هاتون تاحدی محدود بشه.
    سوابق کاری شما اگرچه قابل ستایش هستن اما تو مقوله پذیرش امتیازی به حساب نمیان.
    شما بایست درمورد دانشگاه ها و دپارتمان های مربوطه سرچ کنید تا هم شرایط پذیرش دانشگاه ها دستتون بیاد و هم با اساتید آشنا بشید و با اونها ارتباط بگیرید. کاری که همه متقاضی ها می کنن.
    موفق باشید
    ویرایش توسط haley : July 30th, 2015 در ساعت 12:12 PM دلیل: حذف قسمت تاکیدی پست نقل قول شده

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط laaya نمایش پست ها
    1- دانشگاه خوارزمی(تربیت معلم سابق) + علوم کامپیوتر + 15.17

۲- دانشگاه شهیدبهشتی +
    علوم کامپیوتر + 17.46 (شاگرد اول)

۳- نمره زبان هنوز ندارم

۴- نمره GRE هم فعلا ندارم

۵- دوسالی هست که با استادم روی یک موضوع کار میکنم که الان داریم کامل مینویسیم مقاله را و احتمالا جای خوبی چاپ بشه

۶- حدود 2 سالی میشه که توی پژوهشکده IPM توی تیم تحقیقاتی کار میکنم

۷- دانشگاه خاصی مد نظرم نیست کلا میخوام بدونم چه rank دانشگاههایی رو اقدام کنم شانس قبولی دارم

۸- پایان نامه م در زمینه بیوانفورماتیک بود و هدفم هم اینه که تو همین زمینه و تحقیقات مربوط به سرطان ادامه بدم

موضوع این هستش که من فوق لیسانسم مجازی بود ولی امسال کنکور دکتری
    دادم رتبه ی خیلی خوبی آوردم و از اساتید هر دو دانشگاهی که رشته ی
    بیوانفورماتیک در ایران دارن قول قطعی پذیرش گرفتم. نمیدونم ایا این موضوع
    باعث میشه مجازی بودن دوره ی فوقم کمرنگ بشه یا خیر؟!
    دوست عزیز
    بدون مشخص بودن نمرات آزمون های زبان نمی توان درمورد شانس پذیرش قضاوت کرد.
    مگر قبولی در آزمون دکترای داخل، تأثیری در روند پذیرش از خارج کشور و یا نظر کمیته پذیرش در دانشگاه های خارج کشور داره؟! من که بعید می دونم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط abarmard نمایش پست ها
    سلام

رزومه پرباری دارید، تبریک میگم! فقط نمیدونم زمینه پذیرش و کار در US برای رشته شما چطوره. اگر معدل لیسانستون بذاریم کنار، مابقی موارد برای گرفتن فاند از رنک مد نظرتون ایده آله. شاید اساتیدتون بتونن یک استاد در US بهتون معرفی کنن. در غیر اینصورت، آماده کردن یک ایمیل حرفه ای و ارسال اون به اساتید هست برای فیدبک گرفتن. اگر وبسایت اساتید ببینید خیلی ها در وبسایتشون اعلام میکنن که آمادگی پذیرش دانشجوی جدید دارن. یک دیتا بیس درست کنید و در رنک مورد نظر به اساتید ایمیل بزنید. سپس بر اساس فیدبکی که میگیرین، اپلای کنید. هر چه بیشتر امکان ادمیشن با فاند بیشتر.

با آرزوی موفقیت
    با تشکر از وقتی که واسه من گذاشتید .سپاسگزارم.البته در مقابل رزومه هایی که اینجا میزارن حرفی واسه گفتن ندارم نا امید می شم میام اینجا اما از اینکه امیدوارم کردید ممنونم.استاد که زیاد هست واسه رشته من پیدا هم کردم اما نمی دونم چی بنویسم واز کجا شروع کنم.کار من تصفیه بیولوژیکی است که الان فکر کنم موضوع روز هست در مهندسی عمران محیط زیست.باز اگه من می تونم کاری کنم که این معدل داغونم تاثیرش کم شه بگید لطفا.ممنون میشم.البته من delft va epfl هم مد نظر دارم.برام اروپا و امریکا فرق نداره. با تشکر از شما

Junior Member

بقیه دوستان هم اگه نظری دارن ممنون می شم راهنمایی کنن
    ا عرض سلام وخسته نباشید
    شانس من با این رزومه برای فول فاند top50 چطوره؟
    کارشناسی عمران از دانشگاه سراسری با معدل 14.70(متاسفانه)
    ارشد عمران محیط زیست دانشگاه تهران با معدل 18.65
    (3.5 GRE (Verbal158/Quantitative165/Writng
    Ielts 8
    2 مقاله ISI در journal معتبر با 4.5=IF و 5.5
    3 ریکام از 3 استاد تمام دانشکاه تهران

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط navidomran نمایش پست ها
    بقیه دوستان هم اگه نظری دارن ممنون می شم راهنمایی کنن
    ا عرض سلام وخسته نباشید
    شانس من با این رزومه برای فول فاند top50 چطوره؟
    کارشناسی عمران از دانشگاه سراسری با معدل 14.70(متاسفانه)
    ارشد عمران محیط زیست دانشگاه تهران با معدل 18.65
    (3.5 GRE (Verbal158/Quantitative165/Writng
    Ielts 8
    2 مقاله ISI در journal معتبر با 4.5=IF و 5.5
    3 ریکام از 3 استاد تمام دانشکاه تهران
    با توجه به نمره خوبت تو GRE و همینطور آیلتس و داشتن مقاله ها, به نظر من شانس خیلی خوبی دارید ولی حتما سه چهار تا دانشگاه رنک ضعیف تر از 50 هم اپلای کنید واسه اطمینان. موفق باشی

Junior Member

با سلام
    آیا آوردن اسم استاد در رزومه اشتباه است.
    چرا؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mech90 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز،
    رزومه متعادلی دارید و اگر نمره GRE گفته شده رو کسب کنید دانشگاههای مقصد برای شما دست یافتنی خواهند بود. ولی یادتان باید در کل رزومه شما شاخص حساب نماید خصوصا برای تورنتو.
    برای جزئییات باید هم رشته ای های شما پاسخ دهند.
    لطفا از آوردن اسم اساتید خود خودداری نمایید. ولی در کل ایشان چهره ماندگار و یکی از شناخته شده ترین اساتید علم و صنعت هستند.
    معدل های شما در کل متعادل و آیلتس قابل قبول دارید.
    از لحاظ مقاله هم اگر منظورتون این ژورنال هست، مشکلی از لحاظ مقاله نخواهید داشت و قابل قبول هست.
    یا اگه منظورتون این ژورنال باشه، شما اصلا از لحاظ مقاله مشکلی نخواهید داشت.
    حل تمرین بودن شما هم برای اخذ فاند TA حتما بدردتون خواهد خود.

موفق باشید.

Junior Member

1.لیسانس مدیریت گردشگری دانشگاه آزاد معدل 17.92
    2.فوق لیسانس مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد معدل 14
    3.gre: v:145 q: 156 w: 3 و تافل 82
    4.مقاله کنفرانس داخلی
    5. حدود 5 سال سابقه کار مرتبط
    6.آمریکا (کانادا و استرالیا)
    7.گردشگری-بازاریابی

Junior Member

سلام
    رشته گیاهپزشکی دانشگاه صنعتی اصفهان 16
    ارشد بیوتکنولوژی شهید بهشتی 18.5
    3 مقاله isi دارم با ایمپکت مناسب 10 مقاله داخلی و کنفرانس بین المللی
    سابقه TA به مدت یک سال در هر دو دانشگاه
    تافل 99(L25, S24, W25, R25)
    GRE(V132, Q165, W3(
    ریکام از چندتا استاد مطرح در این زمینه
    از اونجاییکه ارشدم و پایانامم در زمینه نانو بوده میخاستم بدونم برای چه دانشگاهی برای فول فاند شانس دارم؟ میخام نانوبیوتکنولوژی یا نانوپزشکی بخونم
    ممنونم ازتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)