دوست محترم
متاسفانه این نامه را من هم دریافت کردم.مصاحبه من آخرین روز سال گذشته بود و با کمال ناباوری ظرف یک ماه جوابیه مصاحبه تحت عنوان نامه دریافتی شما به ما رسید . من بلافاصله با وکیلم درمیان گذاشتم .طبق تصمیم گرفته شده من توسط وکیلم 3000 دولار اضافه به یک شرکت وکالت دیگر که خبره این کار بودند پرداخت کردم و آنها ضمن درخواست تمدید مهلت اعلام شده برای یکماه دیگر طی دو ماه سعی کردند دو نامه یکی تحت امضاء من و دیگر نامه به امضاء وکیل ام بعنوان دفاعیه و به نوعی طرح دعوا به سفارت ارسال کنند.شاید با برداشته شدن تحریم ها مشکل لاینحل ما حل شود . فعلا ما منتظر جوابیه هستیم
1. شروع پروسه دمشق :29 اکتبر 2006
2. code:0213 ,Sydny CIO: 31 march 2010, FN1: 2 jun 2010, Documents in Damascus: 31 aug 2010, FN2: 4 oct 2010, Transfer to warsaw: 3 feb 2012, In process: 22 march 2012
سلام دوستان. من شنیدم اگر از بیمه خودرو نامه سابقه بیمه بگیریم میشه در کانادا وقتی ماشین بخریم روی بیمه تخفیف گرفت. کسی میدونه این نامه رو از کجا باید گرفت؟. ضمنا در مورد گواهینامه ترجمه گواهینامه فعلی رو توصیه می کنید یا گرفتن گواهینامه بین المللی با اعتبار 1 ساله؟ ممنون از راهنماییتون
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
باید عرض بکنم وکیل درابتدا برای گرفتن اقامت سرمایه گذاری 20 هزار دولار 5 سال پیش بصورت قسطی از ما گرفت . وکیل دوم را که واسط اش وکیل اول بود 3000 دولار دیگر این اواخر نقدا از ما بواسطه وکیل اول گرفت . شما تصور بکنید ما چاره دیگر نداشتیم از طرفی هر کاری هم که وکیل دوم در رابطه با نامه نگاری و تحقیقات اش جهت اثبات کارهای من انجام داد دست آخر با امضاء وکیل اول صورت پذیرفت . در ابتدای این پروژه و گرفتن مبلغ وکیلم بما اخطار کرد و گفت با شرایط فعلی 80 درصد جواب ما نه است . زمانی که ما این کارا شروع کردیم هنوز شرکت نفتی که من در آن کار می کردم در تحریم بود و من احتمال بهبود و موافقتنامه های 5+1 را می دیدم ولی نمی شد با زندگی ریسک کرد.باز در مورد آیند مطمئن نیستم تا زمانی که روزی بما بگویند بیایید پاسپرتها را بدهید برای صدور ویزا....موفق باشید
سلام دوستان
پرونده من برای نوامبر سال 2010 هستش و حدود دو سال پیش ازم اپدیت خواستن که فرستادم و دیگه خبری نشد بنظر دوستان دیر نشده
اگر شماره دارین جهت پیگیری لطف کنید ممنون میشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)