نقل قول نوشته اصلی توسط zohre6413 نمایش پست ها
سلام من دانشجوی ترم 3 ارشد معماری هستم که در دانشگاه آزاد همدان درس می خونم و معدل کارشناسی و ارشدم تا حالا بالای 17 بوده ، به نظر شما امیدی برای گرفتن بورس تحصیلی در کانادا برای من هست ؟ آیا برای پایانامه موضوع خاصی رو باید دنبال کنم ؟
معدلت خوبه و بستگی به بقیه رزومت (مقاله، نمره زبان، سابقه کار و توصیه نامه و حتی GRE) داره که اگه توی این آیتمها هم رزومت قوی باشه برای بورس شانس خوبی داری.
برای دکترا با استادی که می خوای هماهنگ کنی توی کانادا یا هر جای دیگه باید زمینه کاریت مرتبط باشه و اون استاد کارت رو بپسنده. به نظرم اگه یه سرچ توی دانشگاهها و توی علایق استادای اونور داشته باشی میتونی دید خوبی برای انتخاب موضوع پایان نامه داشته باشی. البته من بهت پیشنهاد میکنم که پایان نامت رو جوری بردار که هم ساده باشه و هم بتونی نمره خوب و مقاله از توش در بیاری
موفق باشی