صفحه 263 از 341 نخستنخست ... 163213253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273313 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,621 تا 2,630 , از مجموع 3402

موضوع: سوالات مربوط به ویزای F2 (همسر و فرزند)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به ویزای F2 (همسر و فرزند)

سلم دوستان.ی سوال خییلی فوری دارم.ممنون میشم اگه کسی میدونه زود راهنماییم کنه.من همسرم وارد امریکا شدن و من الان میخوام به عنوان f2 وقت مصاحبه ی سفارت بگیرم.میدونم که باید ی ds160 جدا پر کنم اما نمیدنم همسر بایدتو اکانت قبلیشون من رو اضافه کنن و وقت بگیرن واسم یا ی اکانت جدید بسازن برام؟اگه به اکانت قیلی اضافه کنن سیستسم واسه پرداخته هزینه دوتا 160دلار محاسبه نمیکنه؟بد من هم حتمن باید همون سفارتی برم که همسرم مصاحبه شدن اگه تو اکانت قبلی خودشو ن من رو ادد کنن؟

ّF1 توی اکانت خودش F2 رو اضافه می کنه و هزینه اون رو جدا پرداخت می کنه. لزومی نداره هر دو در یک زمان و برای یک سفارت اقدام کنند. اما F2 نمی تونه قطعا قبلا F1 بره سفارت.
    در مورد شما هم یک هزینه باید از طریق اکانت همسرتون پرداخت بشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nacmmyr نمایش پست ها
    سلم دوستان.ی سوال خییلی فوری دارم.ممنون میشم اگه کسی میدونه زود راهنماییم کنه.من همسرم وارد امریکا شدن و من الان میخوام به عنوان f2 وقت مصاحبه ی سفارت بگیرم.میدونم که باید ی ds160 جدا پر کنم اما نمیدنم همسر بایدتو اکانت قبلیشون من رو اضافه کنن و وقت بگیرن واسم یا ی اکانت جدید بسازن برام؟اگه به اکانت قیلی اضافه کنن سیستسم واسه پرداخته هزینه دوتا 160دلار محاسبه نمیکنه؟بد من هم حتمن باید همون سفارتی برم که همسرم مصاحبه شدن اگه تو اکانت قبلی خودشو ن من رو ادد کنن؟
    من اگر سد شکن نباشم، همان بهتر که نباشم!

سلام دوستان

من در حال حاضر در آمریکا هستم و رشته ام هم نفت هستش. خانمم هم تا چند روز پیش آمریکا بود اما برای دفاع از تز دکترای خودش (دانشگاهی در ایران) به ایران سفر کرد. ازونجایی که ویزاش سینگل بود براش دوباره وقت سفارت گرفتیم و رفت دبی برای مصاحبه. اما متاسفانه درجا ریجکت شد فقط و فقط به خاطر اینکه رشته من نفت بود. حالا نمیدونم چیکار کنم براش. سه تا فکر به ذهنم رسیده:
    1) صبر کنیم یکی دو ماه بگذره بعدش اپلای کنیم برای ویزا با I-20 خودم که نفت هست
    2) یه موقعیت تحصیلی مثل F1 یا J1 جور کنم بیاد
    3) برای ویزای توریستی اپلای کنه

بهش گفته بودند که باید شوهرت برگرده تو نمیتونی بری. حالا من دوسال از درسم مونده. ممنون میشم اگه بتونید بمن راهنمایی بدید.
    با تشکر

Junior Member

پیش فرض F1 کلیر شده، F2 در انتظار کلیرنس

با سلام به تمام دوستان وآرزوی موفقیت و سلامتی برای همگی بالاخص مدیران سایت بی نظیرapplyabroaf

امیدوارم این تاپیک کمک کننده باشه.
    چون خودم در شرایط استرس فول به سر میبرم و هیج جا بطور ویژه این موضوع مورد بررسی قرار نگرفته بود.
    همسرم F1 و من F2هستیم. تاریخ مصاحبه 16 جولای ، ارمنستان. پاسخ11 سوال 17 جولای .کلیرنس همسرم 12 اگست. وضعیت من همچنان pending. و در جواب ایمیل هم همون تمپلت رو میفرستن. همسرم ترمشون شروع شده و رفتن. اما من وضعیتم معلوم نیست. و خیلی نگرانم .
    از دوستان عزیز تقاضا دارم در صورت مشاهده و یا دارا بودن شرایط مشابه، تجربیات خودشون رو بیان کنند.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : F1 کلیر شده، F2 در انتظار کلیرنس

آیا تا بحال دیده شده F2کلیر نشه؟ البته رشته من اصلا حساس نیست. ولی چند مقاله ISI دارم که اونها هم در زمینه پزشکی هستند. ممکنه رزومه قوی F2باعث شه که کلیر نشه؟

Junior Member

دوستان کسی میدونه کدوم سفارت احتمال درجا دادنش به f2 بدون سابقه ی کار و مدرک ارشد از دانشگاه آزاد بالاتره؟

سلام دوستان
    یه سوال خیلی فوری دارم
    من دانشجوی سال چهارم دکتری هستم
    چهار سال پیش همسرم با ویزای f2 از طریق من به امریکا اومد و پس از اون اقدام به دریافت ویزای کاری کرد
    حدود یک سال و نیم پیش با توجه به شرایط من که در حال تحصیل بودم و موقعیت خوبی که داشتم پیدا می کردم و نمی خواستم بچه دار شم از ایشون جدا شدم
    ایشون هنوز در امریکا مشغول به کار هستن و من قصد ازدواج با پسر داییم که در ایران هست رو دارم
    این مقدمه رو عرض کردم که بپرسم میتونم الان برای پسر داییم مجدد برای f2 اقدام کنم
    ممنون میشم پاسخ بدین
    ویرایش توسط vidamojahed : September 2nd, 2015 در ساعت 02:05 AM

پیش فرض پاسخ : F1 کلیر شده، F2 در انتظار کلیرنس

سلام.
    نگران نباشید. تاریخ مراجعه ی شما به سفارت نزدیک ددلاین های اکثر I-20 های ترم پاییز بوده است. هر سال حوالی آگست و سپتامبر دانشجویان زیادی تقاضای expedite می کنند و سفارت پرونده های دانشجویی را در اولویت می گذارد. قدری که بگذرد و بار کاری پایین بیاید، بررسی پرونده های غیر دانشجویی رها شده را از سر می گیرند. به دلتان بد راه ندهید. انشاءالله زود کلیر می شوید.

Junior Member

سلام دوستان
    یه سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین. داشتن یه نوزاد سه ماهه در زمان اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی میتونه اثر منفی در گرفتن ویزا داشته باشه؟ ممنون میشم جواب بدین

Junior Member

سلام دوستان. من ویزای F2 سینگل دارم و الان میخوام برگردم ایران. همسرم نمی تونه بیاد و امریکا میمونه. سال گذشته از ارمنستان هردومون بعد از 45 روز کلیر شدیم ولی سینگل گرفتیم. به نظرتون احتمال داره دوبی منو ریجکت کنه؟ همسرم روی safety کار میکنه در زمینه civil . متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)