نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 28 از 29 نخستنخست ... 181920212223242526272829 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 288

موضوع: بررسی پروندهٔ مردودین - علت‌ها و راهکارها (فدرال)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : بررسی پروندهٔ مردودین - علت‌ها و راهکارها (فدرال)

سلام دوستان من هم سال نو رو تبریک میگم.
    در تماس با اداره مهاجرت متوجه شدم که مدارک منم بدلیل قانع نشدن آفیسر در مورد شرح وظایف و تطابق با NOC برگشت خورده. ولی ظاهرا مانی اردر نقد شده. همینطور هیچ ایمیلی به من نزدن و مدارک هم که میگن 17 دسامبر فرستادیم هنوز نرسیده! بنظرتون ه کاری میشه انجام داد؟ آیا مرجعی هست که بهش اعتراض کنیم و پاسخگو باشن؟

Junior Member

دوست عزیز:با توجه به کیفیت بالای پرونده ام و اسناد ومدارک کامل معتبر که ممهور به مهردولت بود وبیمه و خیلی چیزهای دیگر که یقین دارم اگر امریکا بود یقینا قدر این گونه پرونده ها را میدانست ولحظه ای درنگ نمی کرد معتقدم کانادا نه به دانشگاه نه به سواد ونه به برخی ملاکهایی که ما فکر می کنیم اهمیت نمیدهد.انها ملاکهایی دارند که ما نمیدانیم واجازه رد پرونده را دارند.مثلن سن که من فکر می کنم من چون در اخر کپ بوده ام انتخاب نشدم در حالی که اگر مدارک من مثلن یک ماه جلوتر میرسید شاید در این ملاک انتخاب قرار نمی گرفتم.لطفن چند پست صفحه قبل مرا بخوانید.
    من به وکیل کوهن ایمیل زدم وایشون با ابراز تاسف به من گفتند به طور یقین کانادا پرونده شما را باز نخواهد کرد.به یک وکیل معتبر ایرانی در خواست کردم که وکالت پرونده مرا به عهده گیرد.ایشون در پاسخ گفت ازبس شما مدارک زیاد دال بر سوابق کاری فرستادید رد شدهاید.
    من معتقدم دولت کانادا بسیار زرنگ شده جوان تحصیل کرده و بعضا کارگر می خواهد.انها حتی فرقی بین نفر اول المپیاد و۱۳
    سال تحصیل در شریف و لیسانس پیام نور علی اباد کتول با معدل ‍۱۲ را نمیدانند.
    ان)ها فقط به تایید wes کار دارن وبس.
    در حالیکه استرالیا به قدری زیبا وظریف به این موضوع توجه دارد ومن معتقدم بسیار هم موفق خواهد شد.
    در هر صورت دوست عزیزما باید ۱۳ سال پیش میرفتیم که به دلیل اختلاف عقیده با همسرم در زمینه مهاجرت ۲ سال پیش تصمیم گرفتیم. ولی ظاهرن تنها تیری که ننشانه گرفتیم خدا اراده نکرد.
    من به طور جدی از مهاجرت منصرف شدم و میخواهم اینده ام را در اینجا ادامه دهم.البته راه دیگری هم جز این ندارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Kia83 نمایش پست ها
    دوست عزیز:با توجه به کیفیت بالای پرونده ام و اسناد ومدارک کامل معتبر که ممهور به مهردولت بود وبیمه و خیلی چیزهای دیگر که یقین دارم اگر امریکا بود یقینا قدر این گونه پرونده ها را میدانست ولحظه ای درنگ نمی کرد معتقدم کانادا نه به دانشگاه نه به سواد ونه به برخی ملاکهایی که ما فکر می کنیم اهمیت نمیدهد.انها ملاکهایی دارند که ما نمیدانیم واجازه رد پرونده را دارند.مثلن سن که من فکر می کنم من چون در اخر کپ بوده ام انتخاب نشدم در حالی که اگر مدارک من مثلن یک ماه جلوتر میرسید شاید در این ملاک انتخاب قرار نمی گرفتم.لطفن چند پست صفحه قبل مرا بخوانید.
    من به وکیل کوهن ایمیل زدم وایشون با ابراز تاسف به من گفتند به طور یقین کانادا پرونده شما را باز نخواهد کرد.به یک وکیل معتبر ایرانی در خواست کردم که وکالت پرونده مرا به عهده گیرد.ایشون در پاسخ گفت ازبس شما مدارک زیاد دال بر سوابق کاری فرستادید رد شدهاید.
    من معتقدم دولت کانادا بسیار زرنگ شده جوان تحصیل کرده و بعضا کارگر می خواهد.انها حتی فرقی بین نفر اول المپیاد و۱۳
    سال تحصیل در شریف و لیسانس پیام نور علی اباد کتول با معدل ‍۱۲ را نمیدانند.
    ان)ها فقط به تایید wes کار دارن وبس.
    در حالیکه استرالیا به قدری زیبا وظریف به این موضوع توجه دارد ومن معتقدم بسیار هم موفق خواهد شد.
    در هر صورت دوست عزیزما باید ۱۳ سال پیش میرفتیم که به دلیل اختلاف عقیده با همسرم در زمینه مهاجرت ۲ سال پیش تصمیم گرفتیم. ولی ظاهرن تنها تیری که ننشانه گرفتیم خدا اراده نکرد.
    من به طور جدی از مهاجرت منصرف شدم و میخواهم اینده ام را در اینجا ادامه دهم.البته راه دیگری هم جز این ندارم.
    دوست عزیز برای اتفاقی که برای شما افتاد متاسفم و واقعا مساله ناراحت کننده ای هست
    و کاملا قبول دارم اینجا فعلا فرق بین دانشگاه دولتی عالی ایران و با معدل کم و متوسط با معدل بالای دانشگاه آزاد بالای کبابی اوس محمود نمیفهمن
    ولی شما هم توجه کن که برنامه ای که باهش اقدام کردی برنامه کارگر متخصص بود نه برنامه جذب دانشمندان و اونها دنبال نوابغ ویا سوپر من که در زمینه کاری و تحصیلی و تجارت و .... عالی باشه نیستن بلکه یه سری معیارهای مشخصی دارن و باید اونها براورده بشه و در این مورد هم خطای انسانی توش دخیله و کاملا اشتباه کردید که کلی مدارک اضافه فرستادین
    ونکته بعدی اینکه نظر اون افسر این بوده در مورد پرونده شماو نه نظر کلی کشور کانادا ویا اداره مهاجرت کانادا و یا برنامه مهاجرتی کانادا در مورد شما
    و یا بهتر بودن آمریکا که چه بسا افسر یه ویزا افیس آمریکا هم اگه اینکاررو با شما میکرد میگفتین آمریکا اله وبله
    بازم میگم کاملا شما رو درک میکنم و احساس همدردی دارم ولی در این مورد خاص به نظر اول اشتباهات و تصورات غلط شما با عث رد شدن پروندتون شد
    و دوم خطای انسانی افسری که پرونده شما را بررسی کرد

Junior Member

دوستان سلام و روز به خیر
    من مدارکم روز 29 دسامبر به CIC رسیده و از اون موقع هم هیچ خبری نشده! آیا اینجا کسی به دلیل پرشدن کپ ریجکت شده؟

Junior Member

سلام. متاسفانه شایعات درست بود . من مدارکم ۳۰ دسامبر رسیده بود ،الان مدارکم برگشت خورد و به دستم رسید. Noc 2131 دلیل ریجکت هم پر شدن ظرفیت کلی ذکر شده .

باسلام

لطفا یکی راهنمایی کنه مدارک ما 31 دسامبر رسیده دست شون اما هیچ خبری از پرونده ما نشد حتی اگه ریکت شدیم پرونده هنوز به دست مون نرسیده!!! اون تلفن وایبر هم نتونست کمک کنه .
    اگه آدرس ایمیلی هست لطفا بفرسید و اگه لازمه متن خواستی نوشته بشه نیز لطفا اشاره کنید.

با تشکر از شما دوستان عزیز

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک -فردوسی مشهد

نقل قول نوشته اصلی توسط eman نمایش پست ها
    باسلام

لطفا یکی راهنمایی کنه مدارک ما 31 دسامبر رسیده دست شون اما هیچ خبری از پرونده ما نشد حتی اگه ریکت شدیم پرونده هنوز به دست مون نرسیده!!! اون تلفن وایبر هم نتونست کمک کنه .
    اگه آدرس ایمیلی هست لطفا بفرسید و اگه لازمه متن خواستی نوشته بشه نیز لطفا اشاره کنید.

با تشکر از شما دوستان عزیز
    به نظر میرسه پرونده های 29 دسامبر به بعد به علت پر شدن ظرفیت کلی ، ریجکت شدن و چون با پست عادی برمیگردئنن بهتره یه سر به ادراه پست منطقه خودت بزنی
    برای اطمینان بیشتر با شماره اداره مهاجرت کانادا تماس بگیر.

برای تماس با CIC از شماره 0016139444000 استفاده کن و با انتخاب آپشن صحیح میتونی بعد از انتظار معمولا 10 دقیقه ای با یه اوپراتور صحبت کنی
    فکر کنم آپشن های مناسب 1111131 باشه

برای تماس با این شماره نمیتونی از اسکایپ یا وایبر استفاده کنی و باید از تلفن ثابت بگیری یا 020
    اما اگر با VPN یا سایفون از برنامه Hangout Dallier گوگل استفاده کنی میتونی رایگان تماس بگیری

موفق باشی
    NOC code : 2232
    Irsafam Institute - Results : Listening : 8.5 - Reading : 8.5 - Writing : 7 - Speaking : 7 - Overall : 8

Junior Member

با سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش نمیدونم ارسال این موضوع اینجا کار درستی هست یا نه؟
    من در مرحله ای که پاس ریکوست شدم باید تا March 28, 2014 پاسپورت ها رو به آنکارا میبردم ولی بنا به دلایل و مشکلات خیلی حاد خانوادگی نتونستم پاسپورت ها رو برسونم و الان هم که بیش از یکسال از اون تاریخ گذشته
    به نظر دوستان راهکاری برای از سر گیری پرونده من هست یا نه در ضمن من در تاریخ April 12, 2010 فایل نامبر اولم رو از دمشق گرفتم که البته بعد از مدتی یعنی در February 17, 2012فایل نامبر دوم رو از ورشو گرفتم.

Junior Member

سلام بر دوستان یه سوال داشتم اگر کسی می دون لظفا راهنمایی کنه.
    ما پروندمون 2013 و پارسال مدیکال را انجام دادیم و امسال بعد از گذشت یک سال که در مرحله Security check بودیم دیشب یه نامه دریافت کردیم که بخاطر کار در شرکت مپنا احتمالا شرایط رو meet نمی کنید و حضور شما برای امنیت کانادا خطر ایجاد می کنه!!!!!!!!!! و 30 روز به مافرصت دادن تا مدارک و شواهدی تهییه کنیم و در اختیارشون بگذاریم که متقاعد بشن خلاف این است.

I have determined that you may be found to be inadmissible to Canada as a foreign national as per section 34(1)(d) of the Immigration and Refugee Protection Act, which states:
    34. (1) A permanent resident or a foreign national is inadmissible on security grounds for (d) being a danger to the security of Canada;
    According to information that you have submitted in your application, from July 2009 to present – approximately 6 years – you worked for Mapna Company as an Mechanical Export.
    Mapna Company is an entity whose activities currently and in the past have posed a danger to the security of Canada. As per section 2 of the Special Economic Measures (Iran) Regulations:
    2. A person whose name is listed in Schedule 1 is a person in respect of whom the Governor in Council, on the recommendation of the Minister, is satisfied that there are reasonable grounds to believe is
    (a) a person engaged in activities that directly or indirectly facilitate, support, provide funding for, contribute to, or could contribute to, Iran’s proliferation-sensitive nuclear activities, or to Iran’s activities related to the development of chemical, biological or nuclear weapons of mass destruction or delivery systems for such weapons, including when the person is an entity, a senior official of the entity;
    (b) a former or current senior official in the Islamic Revolutionary Guard Corps;
    (c) an associate or family member of a person set out in paragraph (a) or (b);
    (d) an entity owned or controlled by, or acting on behalf of, a person set out in paragraphs (a) or (b); or
    (e) a senior official of an entity set out in paragraph (d).
    Entities that engage in activities described in section 2 of the Special Economic Measures (Iran)
    Regulations pose a danger to the security of Canada. Mapna Company is such an entity, as it listed in Schedule 1 of these regulations. Given your work history and association with the Mapna Company, you facilitated directly or indirectly these activities. You are therefore inadmissible to Canada as per section 34(1)(d) of the Immigration and Refugee Protection Act.
    Before I make a final decision, you may submit additional information relating to this issue.
    You have 30 days from the date of this letter to submit additional information to me. Please ensure that
    you quote the application number indicated at the top of this letter on any information you submit. If you choose not to respond with additional information I will make my decision based on the information before me, which may result in the refusal of your application.
    I look forward to receiving your additional information.

کسی می تونه راهنمایی کنه چه مدارک و اطلاعاتی باید ارائه بشه یا اگر کسی کیس مشابهی رو داشته یا دیده بگه. من متعجبم چون 8 ماه پیش 2 نفر از بخش ما از شرکتمون رفتن کانادا و کلا مپنا صادر کننده مهاجرش به کانادا خیلی زیاده من نمی دونم چرا Warsaw این طوری گفته

نقل قول نوشته اصلی توسط sabapar نمایش پست ها
    سلام بر دوستان یه سوال داشتم اگر کسی می دون لظفا راهنمایی کنه.
    ما پروندمون 2013 و پارسال مدیکال را انجام دادیم و امسال بعد از گذشت یک سال که در مرحله Security check بودیم دیشب یه نامه دریافت کردیم که بخاطر کار در شرکت مپنا احتمالا شرایط رو meet نمی کنید و حضور شما برای امنیت کانادا خطر ایجاد می کنه!!!!!!!!!! و 30 روز به مافرصت دادن تا مدارک و شواهدی تهییه کنیم و در اختیارشون بگذاریم که متقاعد بشن خلاف این است.

I have determined that you may be found to be inadmissible to Canada as a foreign national as per section 34(1)(d) of the Immigration and Refugee Protection Act, which states:
    34. (1) A permanent resident or a foreign national is inadmissible on security grounds for (d) being a danger to the security of Canada;
    According to information that you have submitted in your application, from July 2009 to present – approximately 6 years – you worked for Mapna Company as an Mechanical Export.
    Mapna Company is an entity whose activities currently and in the past have posed a danger to the security of Canada. As per section 2 of the Special Economic Measures (Iran) Regulations:
    2. A person whose name is listed in Schedule 1 is a person in respect of whom the Governor in Council, on the recommendation of the Minister, is satisfied that there are reasonable grounds to believe is
    (a) a person engaged in activities that directly or indirectly facilitate, support, provide funding for, contribute to, or could contribute to, Iran’s proliferation-sensitive nuclear activities, or to Iran’s activities related to the development of chemical, biological or nuclear weapons of mass destruction or delivery systems for such weapons, including when the person is an entity, a senior official of the entity;
    (b) a former or current senior official in the Islamic Revolutionary Guard Corps;
    (c) an associate or family member of a person set out in paragraph (a) or (b);
    (d) an entity owned or controlled by, or acting on behalf of, a person set out in paragraphs (a) or (b); or
    (e) a senior official of an entity set out in paragraph (d).
    Entities that engage in activities described in section 2 of the Special Economic Measures (Iran)
    Regulations pose a danger to the security of Canada. Mapna Company is such an entity, as it listed in Schedule 1 of these regulations. Given your work history and association with the Mapna Company, you facilitated directly or indirectly these activities. You are therefore inadmissible to Canada as per section 34(1)(d) of the Immigration and Refugee Protection Act.
    Before I make a final decision, you may submit additional information relating to this issue.
    You have 30 days from the date of this letter to submit additional information to me. Please ensure that
    you quote the application number indicated at the top of this letter on any information you submit. If you choose not to respond with additional information I will make my decision based on the information before me, which may result in the refusal of your application.
    I look forward to receiving your additional information.

کسی می تونه راهنمایی کنه چه مدارک و اطلاعاتی باید ارائه بشه یا اگر کسی کیس مشابهی رو داشته یا دیده بگه. من متعجبم چون 8 ماه پیش 2 نفر از بخش ما از شرکتمون رفتن کانادا و کلا مپنا صادر کننده مهاجرش به کانادا خیلی زیاده من نمی دونم چرا Warsaw این طوری گفته
    سلام
    همین نامه برای ما هم امده.ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار ما هم بزاره.البته من خودم مین اپلیکنت هستم و مشکل در ارتباط با کار همسرمه.
    اینم بگم که ما بیشتر از 5 ساله از ایران خازج شدیم و هیچ ارتباطی با کار قبلی نداریم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)