سلام.
طبق نظر منهتن مهم است. البته (به خصوص در مورد رایتینگ اول) مهم تر این است که argument قوی ای ارائه دهید و مطابق direction عمل کنید. به این معنی که تا جایی که ممکن است از موافقت یا مخالفت صرف با موضوع خودداری کنید و به جای آن به جنبه های مختلف موضوع بپردازید. در مورد شرایطی صحبت کنید که می تواند باعث شود نظر نویسنده ی موضوع صدق کند یا نکند. به بیان مگوش برای رایتینگ اول شما باید یک concession point شفاف تعریف کنید.
بر اساس توضیحات ets نوشته ی خوب سه ویژگی دارد: 1- argument قوی و روشنی دارد و دلایل قابل قبولی ارائه می دهد. 2- مطلب را خوب develop می کند. 3- از نظر نگارش و ساختار زبانی قوی و کم اشکال است. تعداد لغات متن از این جهت مهم است که معمولن نمی شوذ دلایل مختلف را در قالب لغات کم تعداد، develop کرد. فرق رایتینگ 4 و 5 در وسعت development است. اما نوشته ای که طولانی است به جهت این که پر از تکرار است، اصلن و ابدن هیچ ارزشی ندارد. از تکرار بی مورد جدن خودداری کنید.
من سر امتحان ابتدا ذهنم قفل بود و مدتی طول کشید تا concession point ام را پیدا کردم. برای همین رایتینگ اولم آن طور که می خواستم develop نشد و تقریبن از تمام رایتینگ هایی که در خانه می نوشتم کوتاهتر بود. با این حال فرصت کردم و تمامی متن را proof read کردم. نوشته ام روشن و ساختارمند بود و نگارش بدی نداشت. خیلی می ترسیدم که به خاطر کوتاه بودن متن اولم نمره ام کم شود اما نمره ی امتحانم 4.5 شد که به نظر خودم حاصل 4 در بخش اول و 5 در بخش دوم است.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)