نقل قول نوشته اصلی توسط Houmangh نمایش پست ها
سلام. تعداد کلمه در رایتینگ مهم هست؟
سلام.
طبق نظر منهتن مهم است. البته (به خصوص در مورد رایتینگ اول) مهم تر این است که argument قوی ای ارائه دهید و مطابق direction عمل کنید. به این معنی که تا جایی که ممکن است از موافقت یا مخالفت صرف با موضوع خودداری کنید و به جای آن به جنبه های مختلف موضوع بپردازید. در مورد شرایطی صحبت کنید که می تواند باعث شود نظر نویسنده ی موضوع صدق کند یا نکند. به بیان مگوش برای رایتینگ اول شما باید یک concession point شفاف تعریف کنید.
بر اساس توضیحات ets نوشته ی خوب سه ویژگی دارد: 1- argument قوی و روشنی دارد و دلایل قابل قبولی ارائه می دهد. 2- مطلب را خوب develop می کند. 3- از نظر نگارش و ساختار زبانی قوی و کم اشکال است. تعداد لغات متن از این جهت مهم است که معمولن نمی شوذ دلایل مختلف را در قالب لغات کم تعداد، develop کرد. فرق رایتینگ 4 و 5 در وسعت development است. اما نوشته ای که طولانی است به جهت این که پر از تکرار است، اصلن و ابدن هیچ ارزشی ندارد. از تکرار بی مورد جدن خودداری کنید.
من سر امتحان ابتدا ذهنم قفل بود و مدتی طول کشید تا concession point ام را پیدا کردم. برای همین رایتینگ اولم آن طور که می خواستم develop نشد و تقریبن از تمام رایتینگ هایی که در خانه می نوشتم کوتاهتر بود. با این حال فرصت کردم و تمامی متن را proof read کردم. نوشته ام روشن و ساختارمند بود و نگارش بدی نداشت. خیلی می ترسیدم که به خاطر کوتاه بودن متن اولم نمره ام کم شود اما نمره ی امتحانم 4.5 شد که به نظر خودم حاصل 4 در بخش اول و 5 در بخش دوم است.

موفق باشید.