صفحه 265 از 341 نخستنخست ... 165215255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274275315 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,641 تا 2,650 , از مجموع 3402

موضوع: سوالات مربوط به ویزای F2 (همسر و فرزند)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به ویزای F2 (همسر و فرزند)

سلام دوستان
    من ارشد هوافضا هستم و مقاله کامپوزیت و خستگی دارم. یک بار دو سال پیش برای شرکت در یک کنفرانس اقدام به گرفتن ویزا کردم از دوبی که بعد از 6 ماه بی خبری خودم پروندمو بستم. یک بار دیگه با پذیرش دانشجویی عمران برای Spring2015 از ارمنستان اقدام کردم که با بند 212 ریجکت شدم. الان ازدواج کردم و میخام درخواست ویزای F2 بدم. با توجه به سابقه ی من در سفارت و رشته ام و اینکه فاصله بین تاریخ عقدمون و اومدن ویزای همسرم کوتاه بوده و همچنین اینکه خواهرم هم ساکن آمریکاست و ایالتش نزدیک به محل تحصیل همسرم هست، فکر میکنید من چجوری میتونم آفیسر رو قانع کنم که قصد ادامه تحصیل ندارم و فقط میخام کنار همسرم باشم؟
    در ضمن من و همسرم پیش از ازدواج حدود3 سال با هم دوست بودیم و کلی عکس داریم به علاوه ی عکسای عروسیمون که نشون بده ازدواجمون صوری نبوده.
    خواهش میکنم اگر کسی تجربه ی مشابه داشته یا اطلاعاتی داره راهنماییم کنه. من خیییلییییی نگرانم.

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mina_j88 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من ارشد هوافضا هستم و مقاله کامپوزیت و خستگی دارم. یک بار دو سال پیش برای شرکت در یک کنفرانس اقدام به گرفتن ویزا کردم از دوبی که بعد از 6 ماه بی خبری خودم پروندمو بستم. یک بار دیگه با پذیرش دانشجویی عمران برای Spring2015 از ارمنستان اقدام کردم که با بند 212 ریجکت شدم. الان ازدواج کردم و میخام درخواست ویزای F2 بدم. با توجه به سابقه ی من در سفارت و رشته ام و اینکه فاصله بین تاریخ عقدمون و اومدن ویزای همسرم کوتاه بوده و همچنین اینکه خواهرم هم ساکن آمریکاست و ایالتش نزدیک به محل تحصیل همسرم هست، فکر میکنید من چجوری میتونم آفیسر رو قانع کنم که قصد ادامه تحصیل ندارم و فقط میخام کنار همسرم باشم؟
    در ضمن من و همسرم پیش از ازدواج حدود3 سال با هم دوست بودیم و کلی عکس داریم به علاوه ی عکسای عروسیمون که نشون بده ازدواجمون صوری نبوده.
    خواهش میکنم اگر کسی تجربه ی مشابه داشته یا اطلاعاتی داره راهنماییم کنه. من خیییلییییی نگرانم.
    متاسفانه من هم شرایطی مشابه شما رو دارم و چند بار پست گذاشتم که من چه جوابی به افیسر بدم اگه بهم بگه تو قبلا درخواست F1 داشتی و حالا چطور F2 شدی، اما هیچ جوابی نگرفتم.
    امیدوارم اگه کسی تجربه ای داره بگه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به ویزای همسر F2

با سلام
    حدودا ٢ سال پيش ازدواج كردم، همسرم كه در آمريكا دانشجو بود به ايران آمده و عقد كرديم و او براي ادامه تحصيل به امريكا برگشت، و حالا بعد از ٢ سال كه توانست شاغل شود من مي خواهم به ديدنش بروم و براي ٢٦ اكتبر در دبي وقت سفارت دارم آيا ممكن است اين تاخير ٢ ساله مشكلي در گرفتن ويزا f2 براي من بوجود بياورد، و چه سوالهاي ممكن است از من پرسيده شود
    پيشاپش از راهنمايهايتان سپاس گزارم

Junior Member

با توجه به جواب دوست عزیز به این سوال که اگه بگیم همسرم داره برای پذیرش اقدام می کنه و سال دیگه می خواد تو US درس بخونه، نکته منفی حساب می شه؟که گفته بودند بله نکته منفی حساب میشه پس په جوابی بدیم بهتره؟ همسرمون بگه میخاد توی اون زمان چیکار کنه؟

Junior Member

سلام

من از دانشگاهی پذیرش دارم و میخوام همسرم رو با ویزای F2 با خودم ببرم. ایشون دبیر رسمی آموزش پرورش هستن و متعهد به 8 سال خدمت. تازه 5 سال از خدمتشون میگذره. میشه همسرم با گذاشتن وثیقه همراه من بیاد یا اینکه فقط کسایی که پذیرش دارن میتونن وثیقه بزارن و خارج شن؟

افرادیکه با ویزای f2 در امریکا هستند ایا میتونن حساب بانکی افتتاح کنن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mina_j88 نمایش پست ها
    سلام دوستان

سلام
    منم همین شرایطو دارم و حدود یک ماه دیگه وقت مصاحبه دارم.
    خودم فیزیک هسته ای خوندم و ۲۰۱۴ ریجکت شدم با بند ۲۱۲.
    همسرم ویزاش اومده الان میخوام درخواست اف۲ بدم.
    چی بگم که مشکل ایجاد نشه.
    لطفا راهنمایی کنید.

ممنون
    ماندانا

دوستان من چند صفحه ای از فروم خوندم اما هنوز سوالم رفع نشد! من متاهل هستم میخوام پذیرش بگیرم از آمریکا، همسرم هم میخواد به عنوان همراه با من بیاد و از اونجا حضورا برای پذیرش اقدام کنه! میخواستم ببینم اصلا یه همچین چیزی داریم؟ یعنی میشه به عنوان ویزای همراه بیاد بعد اونجا پذیرش بگیره؟؟؟

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط vhd69 نمایش پست ها
    دوستان من چند صفحه ای از فروم خوندم اما هنوز سوالم رفع نشد! من متاهل هستم میخوام پذیرش بگیرم از آمریکا، همسرم هم میخواد به عنوان همراه با من بیاد و از اونجا حضورا برای پذیرش اقدام کنه! میخواستم ببینم اصلا یه همچین چیزی داریم؟ یعنی میشه به عنوان ویزای همراه بیاد بعد اونجا پذیرش بگیره؟؟؟
    بله دیگه - به عنوان همراه شما برای ویزای F2 اقدام می کنه. یعنی اول شما پذیرش می گیری بعد در هنگام صدور نامه پذیرش معرف به I20 از دانشگاه می خوای که برای همسرتون هم نامه F2 صادر کنه.

Junior Member

دوستان سوال مهمی دارم لطفا هر کسی اطلاعاتی داره تو این زمینه راهنماییم کنه من تو مرداد رفتم سفارت دبی ولی چون با دو تا بچه بدون همسرم اقدام کرده بودم رد شدم و دقیقا به این نکته گیر داد حالا هر کاری می کنم همسرم راضی نمی شه بیاد و این دفعه هم از آنکارا وقت گرفتم و مجبورم باز تنها با دو تا بچه برم کسی پیشنهادی داره که چطور آفیسر رو قانع کنم؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)