صفحه 113 از 307 نخستنخست ... 1363103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123163213 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,121 تا 1,130 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط maad_empire نمایش پست ها
    واقعاً ممنون از راهنماییتوت دوست ارجمند. تو تاپیک خودم رفتم خیلی محدود و خالیه. لطفاً اگه ممکنه شما بزرگواری در حق این داداش کوچیکتون بفرمایید، اگه ممکنه چندتا استاد از دانشگاههای انگلستان و آمریکا به بنده معرفی کنید. یا حداقل لینک تاپیک اساتید رو بدید. باور کنید هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم. واقاً منت ممنونتون هستم. دعاتون میکنم. اگه دیدید اینجا مشکل داره، پیام خصوصی بفرمایید. یه دنیا سپاس بیکران.

نه دوست عزیز توی تاپیک خودت نرو. برو توی تاپیک اون سوال هایی که پرسیده بودی و جوابشو پیدا کن. من هم رشته ی شما نیستم که بتونم استاد براتون پیدا کنم. شما باید برین توی سایت دانشگاهها و توی دپارتمان خودتون و صفحه ی استادها رو نگاه کنید و باهاشون تماس بگیرید. زمانی که من میخواستم با استادها تماس بگیرم تقریبا تمام استادهای رشته ام توی امریکا رو می شناختم. شما باید با توجه به علایقت بگردی و با استادها تماس بگیری.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    با جی ار ای بالای 315 امکانش حتما هست.
    به نظر شما برای اخذ پذیرش و فاند به کدام دنشگاهها درخواست بدهم خوب است؟
    برای رزومه ام چه توصیه دیگری دارید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    نه دوست عزیز توی تاپیک خودت نرو. برو توی تاپیک اون سوال هایی که پرسیده بودی و جوابشو پیدا کن. من هم رشته ی شما نیستم که بتونم استاد براتون پیدا کنم. شما باید برین توی سایت دانشگاهها و توی دپارتمان خودتون و صفحه ی استادها رو نگاه کنید و باهاشون تماس بگیرید. زمانی که من میخواستم با استادها تماس بگیرم تقریبا تمام استادهای رشته ام توی امریکا رو می شناختم. شما باید با توجه به علایقت بگردی و با استادها تماس بگیری.
    ممنون دوست گرامی

Junior Member

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید.
    کارشناسی رادیولوژی دارم
    دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
    معدل لیسانس 16.25
    فعلا 1 سال سابقه کار دارم
    در حال تالیف یک کتاب هستم برای دانشگاه به کمک استاد و چند نفر
    توی یک طرح تخقیقاتی هم شرکت داشتم
    برای زبان هم تا حدی که لازم باشه میخونم.
    گرفتن فاند برام خیلی مهمه
    میحواستم بدونم اگه مشکل زبان نداشته باشم میتونم یرای فوق لیسانس در امریکا امیدوار باشم؟

با سلام و عرض خسته نباشید.
    لیسانس مدیریت بازرگانی- دانشگاه دولتی یزد-معدل 14.5
    فوق لیسانس دانشگاه آزاد تهران شمال-معدل 17.2
    gmat:650
    ielts:7 academic
    3 مقاله isi
    2 توصیه نامه
    شانس برای گرفتن پذیرش همراه با فاند برای دانشگاه های آمریکا با رنکینگ حداکثر200

نقل قول نوشته اصلی توسط maziyar70 نمایش پست ها
    سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید.
    کارشناسی رادیولوژی دارم
    دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
    معدل لیسانس 16.25
    فعلا 1 سال سابقه کار دارم
    در حال تالیف یک کتاب هستم برای دانشگاه به کمک استاد و چند نفر
    توی یک طرح تخقیقاتی هم شرکت داشتم
    برای زبان هم تا حدی که لازم باشه میخونم.
    گرفتن فاند برام خیلی مهمه
    میحواستم بدونم اگه مشکل زبان نداشته باشم میتونم یرای فوق لیسانس در امریکا امیدوار باشم؟
    اگر تافل حدود 90 و جی ار ای 310 داشته باشین فک کنم حله. البته من فکر نمی کنم رشته ی شما فوق داشته باشه البته مطمئن نیستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط abbas_bm69 نمایش پست ها
    با سلام و عرض خسته نباشید.
    لیسانس مدیریت بازرگانی- دانشگاه دولتی یزد-معدل 14.5
    فوق لیسانس دانشگاه آزاد تهران شمال-معدل 17.2
    gmat:650
    ielts:7 academic
    3 مقاله isi
    2 توصیه نامه
    شانس برای گرفتن پذیرش همراه با فاند برای دانشگاه های آمریکا با رنکینگ حداکثر200
    نمره ی جی مت شما خیلی پایینه. شما حداقل 720-740 باشه. توی رشته ی شما هم فاند بسیار بسیار رقابتیه.

نقل قول نوشته اصلی توسط mrnimaut77 نمایش پست ها
    به نظر شما برای اخذ پذیرش و فاند به کدام دنشگاهها درخواست بدهم خوب است؟
    برای رزومه ام چه توصیه دیگری دارید؟
    شما باید نمره ی جی ار ای داشته باشید، بعد برگردید وبسایت دانشگاهها رو ببینید و استاد با زمینه ی کار خودتون رو پیدا کنید.

1-کارشناسی مهندسی برق-کنترل و اتوماسیون صنعتی-معدل 14.8
    2-تافل 90
    3-gre را در حال حاضر امتحان ندادم، ولی تقریبا یک ماه دیگه امتحان میدم
    4-سابقه کار 3ماه در شرکت نقشه کشی مدارات کنترل و سه ماه هم برنامه نویسی و اجرای پروژه با PLC را دارم.
    5- قصد اخذ پذیرش برای FALL 2016 در همین رشته رو دارم و با توجه به معدلم تنها اخذ پذیرش از دانشگاه برام حائز اهمیت هست.خوشحال میشم بتونید به طور دقیق دانشگاه هایی که احتمال گرفتن Admission از انها هست را به من بگید.

Junior Member

سلام دوستان
    1- کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی معدل 16.30
    2- ارشد مهندسی صنایع دانشگاه تهران 18.40 (رتبه 4)
    3- 3 تا isi مقاله
    4- تافل 100 ، gre (w3-q167-v150
    5- حدود 5 سال سابقه کار مرتبط
    6- 3-4 توصیه نامه از اساتید معروف صنایع
    ممنون میشم راهنمایی کنین شانس پذیرش از دانشگاهها با رتبه زیر 50رو دارم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)