صفحه 116 از 307 نخستنخست ... 1666106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126166216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط shahriar277 نمایش پست ها
    یک راه حل اینه که برای یک کارشناسی مجدد در ایران (غیرانتفاعی، آزاد، پیام نور و...) دوباره اقدام کنید(شاید بدون کنکور هم بشود) بطوریکه واحدهای زیادی از شما را قبول کرده و مثلا یک یا دو ترم بگذرونید تا یک مدرک لیسانس دیگه بگیری.. بدین صورت نمران پاس نشده و پایین هم کلا از کارنامه بیرون میروند و به معدل 15 و چه بسا 16 هم برسید... طبق تجربه من معدل لیسانس همیشه مهم بوده و بعدا هم در مقاطع و مراحل بعد هم همواره مورد ارزیابی هستش... نمره GRE خوب هم اثر خودش را داره ولی همونطور که دوست دیگری هم گفتند معدل شما از یک حد نصابی پایین تر هستش و بشدت شانس شما را کم میکند... بنابراین اگه در آرزوی دانشگاه خوب هستید این نقطه ضعف بزرگ را از بین ببرید... به نظرم ارزشش را واقعا داره.. موفق باشید..
    البته چون دانشگاه ها تاریخ شروع و پایان دوره را از شما می خوان باید ببینید که به این قضیه چطوری نگاه می کنن. مثلا برای لیسانس پیوسته اگه طول دوره 4 سال کمتر باشه معمولا مورد قبولشون نیست.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد برق قدرت - امیرکبیر

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط USAtop50 نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه شهید چمران اهواز- مهندسی برق قدرت- معدل 16.4

۲- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- مهندسی برق قدرت- 17.2

۳- نمره زبان تافلiBT 107

۴- نمره (4 :RE (Verbal:161/Quantitative:166/Writing

۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی:

مجله: 1 مقاله: IEEE Transaction on Industrial Electronic ----------impact Factor: 6.5

کنفرانس: 1 کنفرانس خارجی و 3 کنفرانس داخلی (ایندکس شده در IEEE)

۶- سابقه کار مرتبط: 9 سال کار مرتبط و تخصصی در صنعت همزمان با 8 سال تدریس در دانشگاه های دولتی در دروس تخصصی (مهارت بالا در تدریس و آموزش)

۷- دانشگاه های مورد نظر : TOP50

۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: ماشین های الکتریکی، تشخیص عیب و پایش وضعیت، الکترونیک قدرت، پردازش سیگنال

۹- نیم‌سال مورد نظر: fall

۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): فول فاند میخوام به طوری که نگران مسائل اقتصادی نباشم ، متاهل و دارای یک فرزند، پس انداز فقط 30هزار دلار دارم، تمام مقالاتم مربوط به 2014 و 2015 می باشند. سن:34 سال و 9 سال از فارغ التحصیلی من میگذرد. یک مقاله سابمیتی دیگر در ژورنال IEEE Transaction on Idustrial electronic دارم که ادامه کارمه و شانس بالایی برای پذیرفته شدن داره. کار من Novel بوده و تحسین داوران رو در پی داشته و امکان سایتیشن بالا هست.
    به نظر من شانس بالایی دارید، حتی برای رنکهای پائین تر، نظر سایر دوستان را نیز جویا شوید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط bimetal نمایش پست ها
    1- دانشگاه سمنان- مهندسی مواد-متالورژی صنعتی- معدل 15.64
    2- دانشگاه صنعتی اصفهان- مهندسی مواد- خوردگی و حفاظت از فلزات- معدل 17.17- پروزه در زمینه باطری های نانو ساختار و پیل سوختی
    3- تقریبی 90
    4- 310تقریبی
    5-یک مقاله زورنال داخلی
    6 - 4 سال در بخش کنترل خوردگی یک شرکت خصوصی
    7-به دانشگاه خاصی فکر نمیکنم اما OHIO UNIVERSITY, ATENS,یک انستیتو معروف در زمینه خوردگی داره، فول فاند برام مهمه
    8- خوردگی، انرژی های نو
    9-FALL2016
    10- شاگرد دوم در لیسانس، جایزه پوستر برتر یه کنگره داخلی
    با سپاس
    باسلام خدمت همه دوستان
    اگر امکانش هست با توجه به شرایط بالا راهنمایی بفرمایید برای اپلای حداکثر 5 دانشگاه من با چه سیاستی بایستی 5 دانشگاه رو انتخاب کنم با توجه به اینکه من از ایمیل زدن به استادها هنوز جواب قطعی از هیچکدوم نگرفتم. انتخاب دانشگاه برای اپلای به گفته برخی دوستان خودش مهارت مهمیه.
    ممنون از کمک دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    از زیر 50 میتونید پذیرش بگیرین ولی شرطش اینه که تعداد اپلای هاتون رو ببرین بالا.
    سلام میحواستم شانس این رزومه رو برای زیر 50 بدونم کارشناسی الکترونیک ازاد معدل 13.40 ارشد الکترونیک دانشگاه تربیت مدرس معدل 18.10 تافل 109 جی ار ای وربال 167 کوانت 166 رایتینگ 4 دو مقاله ای اس ای معتبر الزیویر دو کنفرانس معتبر ieee .ممنون

Junior Member

سلام دوستان عزیز. ممنون میشم اگه کامل منو راهنمایی کنید چون اصلا اطلاعاتی در مورد پذیرش گرفتن ندارم. من فوق دیپلم معماری دارم با معدل 14.31 و لیسانس حقوق با معدل 16 (حقوق کیفری). امتحان زبان هم ندادم
    ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم از یکی از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرم.

Senior Member hamed1908 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD Candidate in Environmental Design & Planning

نقل قول نوشته اصلی توسط shahab_pc نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز. ممنون میشم اگه کامل منو راهنمایی کنید چون اصلا اطلاعاتی در مورد پذیرش گرفتن ندارم. من فوق دیپلم معماری دارم با معدل 14.31 و لیسانس حقوق با معدل 16 (حقوق کیفری). امتحان زبان هم ندادم
    ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم از یکی از دانشگاهای آمریکا پذیرش بگیرم.
    سوالتون خیلی کلی هست
    به طور خلاصه:

تصمیم گیری درباره رشته ای کی میخواین ادامه بدین
    سرچ گسترده در دانشگاه های مختلف و یافتن دانشگاه های هدف (یه سر به تاپیک حقوق بزنید کمک میکنه)
    چک کردن minimum requirement های دانشگاه و ددلاین اپلای
    ترجیحا مکاتبه با اساتید و جلب نظر اونها برای اپلای
    آماده سازی مدارک (این مرحله برای برخی مدارک مثل نمره زبان زودتر انجام بگیره بهتره) sop هم برای شما مهمه و توی اون باید علت تغییر رشته رو به طور قانع کننده توضیح بدین
    اپلای
    انشالله پذیرش
    یا حق ...

Junior Member

۱- کاردانی شهید بهشتی کرج معدل 17.33 کامیوتر نرم افزار
    ۲- کارشناسی شهید بهشتی کرج معدل 18.24 نرم افزار
    ۳- ارشد آزاد پردیس معدل 18.44 نرم افزار
    ۴- نمره تافل 98 و جی ار ای دادم Q 165 و V 155
    5-مقاله ندارم
    6-سابقه ندارم
    ۷- دانشگاه های آمریکا
    ۸-نرم افزار
    در ضمن به من فاند تعلق می گیره
    فول فاند

Junior Member

سلام من رشته ام مهندسی برق کنترل هست معدل 14.90 یک مقاله ieee مستخرج از پروژه کارشناسی دارم و نمره پروژه کارشناسی 20 هست .میخاستم بدونم امکانش هست به نظرتون میتونم پذیرش با فاند بگیرم ؟

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam1r نمایش پست ها
    سلام من رشته ام مهندسی برق کنترل هست معدل 14.90 یک مقاله ieee مستخرج از پروژه کارشناسی دارم و نمره پروژه کارشناسی 20 هست .میخاستم بدونم امکانش هست به نظرتون میتونم پذیرش با فاند بگیرم ؟

بیشتر از 60 درصد رزومه ی شما برای امریکا نمرات زبانتون هست. اگر تافل بالای 90 و جی ار ای حدود 320 بیارین احتملش هست ولی نه از رنک خیلی خوب. چون معدل شما الان زیر 3 هست که مینیمم خیلی از دانشگاهها رو ندارین.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط maurice نمایش پست ها
    سلام میحواستم شانس این رزومه رو برای زیر 50 بدونم کارشناسی الکترونیک ازاد معدل 13.40 ارشد الکترونیک دانشگاه تربیت مدرس معدل 18.10 تافل 109 جی ار ای وربال 167 کوانت 166 رایتینگ 4 دو مقاله ای اس ای معتبر الزیویر دو کنفرانس معتبر ieee .ممنون

بالای 90 درصد شانس دارین با این رزومه برای زیر 30.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)