هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
سلام دوستان آموزشی بودن دوره ارشد یعنی نداشتن مقاله مستخرج از پایان نامه برای پذیرش دکتری مشکل ساز میشه حتی اگه در رزومه مقاله آی اس ای داشته باشیم مثلا سه مقاله خارجی خوب می تونه آموزشی بودن رو جبران کنه یا نه؟
1- فوق دیپلم نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی آمل معدل 18.99
2- کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی آمل معدل 18.15
3- ارشد نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی آمل معدل 17.1
4- نمره زبان تافل ندارم و حتما بالای 100 میشم
5- نمره GRE ندارم و حتما بالای 300 میشم
6- از پایان نامم 2 مقاله دارم که دارم آمادشون می کنم یکی واسه مجله Artificial Intelligence چون استاد راهنمام دعوت شده واسه ارائه مقاله
موضوع پایان نامه در مورد بهینه سازی بوده و عنوان دقیقش : بسته بندی اشیا در فضای سه بعدی با شرایط خاص
7- پیشنهاد خاصی ندارم.
8- کامپیوتر گرایش نرم افزار (Big Data, Optimization, Image Processing)
9- فرقی نداره به امتحان زبانم بستگی داره
10-1- نفر اول مسابقات برنامه نویسی شهری دانش آموزی
10-2- نفر سوم مسابقات برنامه نویسی دانشجویی منطقه 3
10-3- نفر چهارم مسابقات برنامه نویسی دانشجویی کشوری
10-4- دانشجوی برتر سال تحصلی 1386 در دانشگاه
10-5- توصیه نامه های خویی میتوانم از اساتیدم بگیرم
میخواستم بدونم با این روزمه میتونم برای 20top با فاند کامل اقدام کنم؟
یا چه دانشگاهی و با چه فاندی؟
ممنون از همکاری و لطفتون
جناب amir110 با عرض معذرت چرا اطلاعات ندارین راهنمایی میکنید؟ دوست عزیز شما اصلا میدونین نمره 720-740 جیمت یعنی چی؟!!! رو چه حسابی میگین نمره 650 نمره خیلی! پایینیه؟!! دوست عزیز بیزینس اسکول با رشته های مهندسی فرق داره اطلاعات ندارین راهنمایی نکنید چون ممکنه باعث گمراهی بچه ها بشه. در ضمن تو بیزینس اسکول فاند خیلی رقابتیه یعنی چی؟!!! شما اگه تو بیزینس اسکول دکترا پذیرش بگیری تضمینی بهت فاند میدن یعنی پذیرش = فاند... مثل رشته های مهندسی نیست که پذیرش بگیری بعد تازه دنبال فاند باشی!!! در ضمن نمره 650 هم نمره بدی نیست و اگه دنبال دانشگاههای تاپ نباشی قطعا با همین نمره هم میشه پدیرش دکترا گرفت کما اینکه دوستان خودم در سالهای گدشته با همین نمره تو دانشگاههای مثل LSU، Iowa State، U of Texas Arlington، U of Texas Dallas و ... پذیرش گرفتن... نمره 720 خیلی نمره خوبیه و 740 که واقعا سخته گرفتنش و کسایی که جیمت تو این رنج دارن حتی شانس پذیرش تاپ 10 رو دارن و قطعا تو تاپ 30 پذیرش میگیرن. از همه دوستان عزیزم خواهش میکنم چیزی رو که ازش مطمئن نیستن بیان نکنن و هرکسی در خصوص رشته خودش و براساس اطلاعات درست و موثقی که داره راهنمایی کنه ...با سلام و عرض خسته نباشید.
لیسانس مدیریت بازرگانی- دانشگاه دولتی یزد-معدل 14.5
فوق لیسانس دانشگاه آزاد تهران شمال-معدل 17.2
gmat:650
ielts:7 academic
3 مقاله isi
2 توصیه نامه
شانس برای گرفتن پذیرش همراه با فاند برای دانشگاه های آمریکا با رنکینگ حداکثر200
* و من یتوکل علی الله فهو حسبه *
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubt while the stupid one's are full of confidence
دوستان من Average GMAT score دانشگاه های تاپ آمریکا رُ برای رشته ی فایننس در سال 2015 رو قرار می دم.
University of Pennsylvania (wharton) : 728
University of Chicago (Booth) : 724
New York University (Stern) : 721
Columbia University : 716
Stanford University : 732
MIT (Sloan) : 713
Uni of California Berkeley (Haas) : 717
Uni of California Los Angeles :715
Northwestern University : 713
Uni of Michigan Ann Arbor: 702
Harvard University: 726
Uni of Rochester: 684
Uni of Texas Austin : 690
Duke university: 690
Cargnie Mellon Uni : 687
Boston College : 664
uni of Illinois Urbana 659
Indiana Uni Bloomington:668
Ohio State: 661
Uni of North Carolina:697
منم از شما خواهش می کنم ادب رو رعایت کنید کاربر محترم. نیاز به این همه داد و هوار نیست. هرکسی نظرش رو میگه و افراد در نهایت می بینند در عمل کی درست گفته و می گه. چرا قیل و قال راه می اندازین؟
اصلا من این صحبت شما رو قبول ندارم که توی بیزینس اسکول گرفتن پذیرش مساوی با فانده. من چیزی رو که دارم با چشمام می بینم می گم. شما دارین از دوستانتون می گید؟؟؟ یه سری به تاپیک پذیرش سالهای قبل بزنید و ببینید که نمره 650 تقریبا جز پایین ترین نمره های موجوده که باهاش تونستن پذیرش بگیرن و این یعنی لب مرز بعد تشریف بیارین اینجا و اظهار فضل بفرمایید.
ویرایش توسط amir110 : October 13th, 2015 در ساعت 01:29 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)