صفحه 118 از 307 نخستنخست ... 1868108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128168218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member itmmit آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    آفرین. اگر فرض کنیم که این درست و قابل اعتماده، این متوسط این دانشگاههاس یعنی بالاترم داشتن. بعد هم هر سال نمرتن فرق داره. و نسبت به دیگرون سنجیده میشه.
    منبع: USNews

Member apocalypse2022 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Finance

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

منم از شما خواهش می کنم ادب رو رعایت کنید کاربر محترم. نیاز به این همه داد و هوار نیست. هرکسی نظرش رو میگه و افراد در نهایت می بینند در عمل کی درست گفته و می گه. چرا قیل و قال راه می اندازین؟
    اصلا من این صحبت شما رو قبول ندارم که توی بیزینس اسکول گرفتن پذیرش مساوی با فانده. من چیزی رو که دارم با چشمام می بینم می گم. شما دارین از دوستانتون می گید؟؟؟ یه سری به تاپیک پذیرش سالهای قبل بزنید و ببینید که نمره 650 تقریبا جز پایین ترین نمره های موجوده که باهاش تونستن پذیرش بگیرن و این یعنی لب مرز بعد تشریف بیارین اینجا و اظهار فضل بفرمایید.
    دوست عزیز من ادب رو رعایت کردم و قصد ناراحت کردن شما رو هم نداشتم و دادوهوار هم نکردم و فک کنم این شماهستین که لحنتون خارج از نزاکته!!! فقط عرض کردم در مورد رشته ی خودتون راهنمایی کنید چون فرآیند پذیرش گرفتن تو بیزینس اسکول کلا با رشته های مهندسی و علوم ... کاملا فرق داره!!! در ضمن من خودمم دانشجوی فایننس (که بهترین رشته ی بیزینس اسکولهاست) یکی از همین بیزینس اسکولها هستم و بدون دلیل و مدرک حرف نمیزنم!! همچنین محض اطلاع شما تو بیزینس اسکولهای آمریکای شمالی پذیرش و فاند رو باهم میدن یعنی امکان نداره شما پذیرش دکترا بگیرین و فاند نگرین، یعنی پذیرش بگیرین فاند هم تضمینی برای 4-5 سال میدن! در مورد نمره جیمت هم فقط فایننس هست که برای دکترا قطعا باید بالای 700 بیارید و رشته های دیگه (marketing, operations, HRM etc) زیر 700 هم میشه پذیرش گرفت. دوست من دوسال پیش با جی آرای وربال 149 و کوانت 168 که معادل جیمتش میشه 660، operations management در U of Michigan Ann Arbor پذیرش گرفت که جزو تاپ 10 این رشته تو آمریکاست. و با نمرات معادل 650 به نظرم بجز فایننس برای بقیه رشته ها حتما شانس هست کما اینکه دوستان خودم این قضایا رو اثبات کردن. بحث من این بود شما نباید با قاطعیت بگین که 650 نمره پایینیه و حتما باید 720 تا 740 بگیرید که تازه برای دانشگاههای معمولی شانس داشته باشید. آمار میانگین جیمت تاپ 20 فایننس که بیشترین رقابت و قویترین اپلیکنتها رو همیشه داره در بالا هست و حرف منو تایید میکنه!!! میانگین که میگه آره به قول شما میانگینه و نمره بالاتر هم بوده توش اما طبق همون منطق نمره پایینتر هم حتما توش بوده ... وقتی میانگین نمره اپلیکنهای پذیرش گرفته فایننس Wharton و U of Chicago نمره حدود 720 هست پس قطعا با نمرات خیلی پایینتر میشه دانشگاههای تاپ 50 رو تو رشته های دیگه پذیرش گرفت. حتی تو این آمارهای بالا هم میانگین تاپ 3 فایننس هم به 740 نرسیده دوست عزیز پس قبول کنید که راهنماییتون اشتباه بوده ...
    * و من یتوکل علی الله فهو حسبه *

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubt while the stupid one's are full of confidence

Junior Member

ببخشید اگر دوباره این پست رو میذارم، از دوستان گرامی میخوام که راهنمایی کنند چونکه من متاهل هستم و میخوام فرآیند اپلای با حداقل ریسک برای خانواده ام همراه باشه، حالا دوستانی که خودشون متاهل هستند درک میکنن من چی میگم. از مدیر محترم هم عذرخواهی میکنم. دوستان منتظر اظهار نظرتون هستم. چند نفر از دوستان سعی کردند که پیام خصوصی بدن که متاسفانه ظاهرا من بیش از دو پیام خصوصی نمیتونم دریافت کنم. لطف کنید بگین چقدر شانس دارم؟ آیا نیاز هست یکسال صبر کنم تا رزومم قویتر بشه؟

۱- دانشگاه شهید چمران اهواز- مهندسی برق قدرت- معدل 16.4

۲- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- مهندسی برق قدرت- 17.2

۳- نمره زبان تافلiBT 107

۴- نمره (4 :RE (Verbal:161/Quantitative:166/Writing

۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی:

مجله: 1 مقاله: IEEE Transaction on Industrial Electronic ----------impact Factor: 6.5

کنفرانس: 1 کنفرانس خارجی و 3 کنفرانس داخلی (ایندکس شده در IEEE)

۶- سابقه کار مرتبط: 9 سال کار مرتبط و تخصصی در صنعت همزمان با 8 سال تدریس در دانشگاه های دولتی در دروس تخصصی (مهارت بالا در تدریس و آموزش)

۷- دانشگاه های مورد نظر : TOP50

۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: ماشین های الکتریکی، تشخیص عیب و پایش وضعیت، الکترونیک قدرت، پردازش سیگنال

۹- نیم‌سال مورد نظر: fall

۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): فول فاند میخوام به طوری که نگران مسائل اقتصادی نباشم ، متاهل و دارای یک فرزند، پس انداز فقط 30هزار دلار دارم، تمام مقالاتم مربوط به 2014 و 2015 می باشند. سن:34 سال و 9 سال از فارغ التحصیلی من میگذرد. یک مقاله سابمیتی دیگر در ژورنال IEEE Transaction on Idustrial electronic دارم که ادامه کارمه و شانس بالایی برای پذیرفته شدن داره. کار من Novel بوده و تحسین داوران رو در پی داشته و امکان سایتیشن بالا هست.
    ویرایش توسط USAtop50 : October 13th, 2015 در ساعت 11:35 AM

Junior Member

با سلام من 32 ساله هستم و متاهل
    1. کارشناسی مدیریت دولتی دانشگاه تهران با معدل 17.54
    2. کارشناسی ارشد مدریریت بازرگانی پیام نورتهران بامعدل 15.97
    3. هنوز آزمون زبان ندادم
    4. دو مقاله بین المللی دارم
    5. هشت سال سابقه کار در امور مالی و درآمد ارگانهای دولتی
    می خواستم بدونم با این شرایط میتونم برای پذیرش به صورت فول فاند جهت رشته بازرگانی یا MBA اقدام کنم . اگه کسی اطلاعات داره خواهشا منو راهنمایی کنه از کدوم دانشگاهها میتونم پذیرش بگیرم. توانایی مالی خوبی ندارم که بتونم بدون فاند پذیرش بگیرم .
    با تشکر

Junior Member

سلام
    می‌خواستم ببینم آیا پذیرش از دانشگاههای درجه ۲ یا گروه ب از آمریکا ( طبق تایید وزارت علوم ) برای مقطع دکترا ارزش داره ؟ مثلا رنک دانشگاه بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ باشه... ممنون

Junior Member

با سلام
    ۱- دانشگاه لیسانس = آزاد مشهد ، رشته تحصیلی = مهندسی عمران ، معدل = 14.5
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس = آزاد مشهد ، رشته تحصیلی = مهندسی سازه ، معدل = 16.5
    ۳- نمره زبان تافل = 90
    ۴- نمره GRE = 300
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله) = 4 مقاله در کنفرانس خارجی و ISI ندارم
    ۶- سابقه کار مرتبط = 10 سال مرتبط و 3 سال تدریس در دانشگاه
    ۷- دانشگاه های مورد نظر= TOP 100۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه = مهندسی سازه و زلزله در زمینه مقاومسازی و کنترل سازه
    ۹- نیم‌سال مورد نظر 2017
    ۱۰- موارد دیگر = دانشجوی دکترای سازه دانشگاه علوم تحقیقات تهران- درسای تئوریم تموم شده و امتحان جامع ندادم و میخام فقط برم آمریکا به بهانه دکترا که بتونم بمونم
    11- از 4 تا استاد سرشناس در داخل که در آمریکا معروفند میتونم توصیه نامه بگیرم
    متشکرم

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shayan_mds نمایش پست ها
    سلام
    می‌خواستم ببینم آیا پذیرش از دانشگاههای درجه ۲ یا گروه ب از آمریکا ( طبق تایید وزارت علوم ) برای مقطع دکترا ارزش داره ؟ مثلا رنک دانشگاه بین ۷۰۰ تا ۹۰۰ باشه... ممنون
    خب اگه شما بتونید از رنک بهتر پذیرش بگیرین که بهتره ولی اینها هم خوب هستن. این به رزومه و نگاه شما بستگی داره.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط payam19 نمایش پست ها
    با سلام
    ۱- دانشگاه لیسانس = آزاد مشهد ، رشته تحصیلی = مهندسی عمران ، معدل = 14.5
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس = آزاد مشهد ، رشته تحصیلی = مهندسی سازه ، معدل = 16.5
    ۳- نمره زبان تافل = 90
    ۴- نمره GRE = 300
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله) = 4 مقاله در کنفرانس خارجی و ISI ندارم
    ۶- سابقه کار مرتبط = 10 سال مرتبط و 3 سال تدریس در دانشگاه
    ۷- دانشگاه های مورد نظر= TOP 100۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه = مهندسی سازه و زلزله در زمینه مقاومسازی و کنترل سازه
    ۹- نیم‌سال مورد نظر 2017
    ۱۰- موارد دیگر = دانشجوی دکترای سازه دانشگاه علوم تحقیقات تهران- درسای تئوریم تموم شده و امتحان جامع ندادم و میخام فقط برم آمریکا به بهانه دکترا که بتونم بمونم
    متشکرم
    با این جی ار ای نمیتونید پذیرش بگیرین حتی توی رنک حدود 200-300 مگه با شانس. اگه میتونید امتحان مجدد بدین و برسونید به 315. در غیر اینصورت بخونید دکتراتون رو تموم کنید و برای پست داک بیایین. کسی نبود که به ما بگه، ولی من به شما می گم، امریکا فقط صدای دوهوله که از دور خوشه. فکر نکنید بهشته و خبریه. می ایید می بینید و برای ما دعا خواهید کرد.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

با توجه به شرایط من ایا شانسی برای گرفتن پذیرش با فاند در مقطع دکترا یا کارشناسی ارشد مجدد (فاند کامل برام مهمه مقطع برام مهم نیست) وجود داره؟
    لیسانس کامپیوتر 14.10
    فوق لیسانس اقتصاد 16.45
    مقاله ندارم
    سابقه کار مرتبط با اقتصاد ندارم
    تافل 102
    جی ار ای 315
    اگه شانس دارم به نظرتون برای چه مقطعی (دکترا یا کارشناسی ارشد مجدد) اقدام کنم(دانشگاه یا بیزینس اسکول برام مهم نیست )
    گرایش مورد علاقه
    operation ,marketing

(میگن سفارت خونه ها معمولا برای کارشناسی ارشد مجدد ویزا نمیدون و ریجکت میکنن ایا درسته؟)

Junior Member

با این جی ار ای نمیتونید پذیرش بگیرین حتی توی رنک حدود 200-300 مگه با شانس. اگه میتونید امتحان مجدد بدین و برسونید به 315. در غیر اینصورت بخونید دکتراتون رو تموم کنید و برای پست داک بیایین. کسی نبود که به ما بگه، ولی من به شما می گم، امریکا فقط صدای دوهوله که از دور خوشه. فکر نکنید بهشته و خبریه. می ایید می بینید و برای ما دعا خواهید کرد.
    متشکرم از راهنماییتون. حتما برای امتحان GRE مجدد و کسب نمره بالای 320 تلاش میکنم. در اونصورت TOP100 میتونم پذیرش بگیرم؟
    مقاله ISI ندارم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    ملاک نمره تافل و GRE هست؟
    تافل 90 خوبه یا باید بالای 100 باشه؟
    با داشتن موارد بالا فول فاند میدن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)