نقل قول نوشته اصلی توسط masoud2409 نمایش پست ها
سلام دوستان
من به یکی از اساتید دانشگاه جورجیا تک که ایرانیه ایمیل زدم و این جوابو بهم داده:
Thanks for your interest in my group. At this time, I am not sure about the number of opening in my group for next fall as it depends on funding. You are welcome to apply for Georgia Tech and contact me in late December/early January to inquire about potential opening. I wish you the best in your search.
الان میخوام بهش بگم که حتما اپلایی میکنم ولی از یه چیزی میترسم، اونم اینه که معدل من خیلی پایینه و اگه نمرات منو ببینه ممکنه کلا بیخیال بشه! ولی رزومه پژوهشیم خوبه ( 4 تا ISI و 4 تا کنفرانس بین المللی). به نظرتون تو ایمیل بهش بگم معدلم یکم پایینه یا اول اپلایی کنم بعد یه جورایی بفهمونش بهش...
البته من یه هفته دیگه تافل دارم... امیدوارم که نمره خوبی هم بیارم
سلام. شما مگر رزومتون رو برای ایشون نفرستادید؟ اگر نه براشون بفرستید و خواهش کنید نظرشون رو در مورد شانس پذیرش رو بهتون بگن چون الان هم عملا قولی به شما ندادن. توی رشته ما این دانشگاه بسیار پژوهش محور هست رشته شما رو نمیدونم.اینکه تعداد مقالاتتون زیاده خیلی خوب خواهد بود برای این دانشگاه. اما اگر معدلتون مینیمم دانشگاه رو نمیاره شاید یکم محتاط تر پیش برید بهتر باشه تا یه هزینه بیهوده رو دستتون نیوفته.

البته من فرد با تجربه ای نیستم اما گفتم چیزی که به ذهنم میرسه رو باهاتون درمیون بذارم شاید بهتون کمک کنه.
دوستان با تجربه تر لطفا نظر بدید.