صفحه 123 از 307 نخستنخست ... 2373113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133173223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : گرایش پتروشیمی مهندسی شیمی - دانشگاه دولتی . معدل کل: 15.6 - معدل دوسال آخر 16.3

۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) تافل : 112 - l:29 -r:29-s:27-w:27).حس میکنم اسپیکنگم خوب نشده (نه؟) آخه میگن واسه فاند مهمه .واسه یه سال پیشه

۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing : جی ار ای جنرال:328 q:164- v:160 aw:4

۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). یدونه ISI با ایمپکت 1 - دو تا هم مقاله ی کنفرانسی ( که فکر نمیکن زیاد به در بخور باشه(؟)

۶- سابقه کار مرتبط کارآموزیم فقط

۸- گرایشها و زمینه‌های موردعلاقه : برای ارشد میخوام اقدام کنم . مهندسی محیط زیست و مهندسی شیمی و گرایش هاش

9- بدون فاند کامل نمیتونم برم آمریکا -

ممنون میشم درباره شانسم راهنمایی کنین

ممنون میشم بگین در صورتی که شانسی دارم کدوم رنگینکا اقدام کنم بهتره... من یکم دیر جنبیدم الان احساس میکنم داره دیر میشه تا پیدا کردن دانشگاه و ....من اولش قصد داشتم

ارشد رو بخونم برا دکتری برم.بعدش تصمیمم عوض شد . یکی از دوستام بهم گف رزومت خوبه (؟؟؟).سایت رو بهم معرفی کرد تا نظر خواهی کنم .و اینکه شانسم برای دکتری مستقیم چطوره؟ اصلی شانسی هست؟؟
    البته نظر خودم رو ارشده

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه سراسری شاهد ریاضی کاربرردی، 16
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : سراسری علوم اقتصادی، مهندسی صنایع گرایش سیستم های اقتصادی و اجتماعی16.03
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) : 7(S:7,R:7,W6.5,L7).
    4-هنوز ندارم اما در حال خواندنش هستم تا 2 ماه دیگر امتحان دهم
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند: 2تا کنفرانس داخلی- 1 مقاله isi هندی با ایمپکت 0.6( در حال سابمیت 2 مقاله جدید هم هستم چون مقاله هام بیشتر حوزه اقتصادی داشنه اما این جدید ها بیشتر حوزه صنایعی است)
    ۶- سابقه کار مرتبط : 5 سال مدرس پیش دانشگاهی هستم و ریاضی تدریس می کنم و 1 سال کار کنترل پروژه انجام داده ام
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) : دانشگاههای آمریکا و کانادا
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه :کنترل پروژه
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: فال 2016۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه) : 4 ترم هم حل تمرین در دانشگاه داشتم ب
    رام پذیرش با فاند مهم هر رنکی باشه اشکالی نداره - چه دانشگاهایی را پیشنهاد میدید؟

Junior Member

با سلام
    1- دانشگاه آزاد شیراز- مهندسی کامپیوتر/نرم افزار - معدل 16.38
    2- دانشگاه شیراز- مهندسی کامپیوتر/نرم افزار - معدل 17.71
    3- امتحان ندادم
    4- امتحان ندادم
    5- دو ژورنال isi البته فقط یکی first author هستم - 2 کنفرانس
    6- 2.5 سال سابقه تدریس در دانشگاه دارم
    دوست دارم یکی از دانشگاه از دانشگاههای کالیفرنیا full fund پذیرش بگیرم
    چقدر احتمال داره؟
    ممنون

Junior Member

البته دانشگاههای خوب مثل stanford اصلا امکان داره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط metaphor نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : گرایش پتروشیمی مهندسی شیمی - دانشگاه دولتی . معدل کل: 15.6 - معدل دوسال آخر 16.3

۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها) تافل : 112 - l:29 -r:29-s:27-w:27).حس میکنم اسپیکنگم خوب نشده (نه؟) آخه میگن واسه فاند مهمه .واسه یه سال پیشه

۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing : جی ار ای جنرال:328 q:164- v:160 aw:4

۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). یدونه ISI با ایمپکت 1 - دو تا هم مقاله ی کنفرانسی ( که فکر نمیکن زیاد به در بخور باشه(؟)

۸- گرایشها و زمینه‌های موردعلاقه : برای ارشد میخوام اقدام کنم . مهندسی محیط زیست و مهندسی شیمی و گرایش هاش

ممنون میشم بگین در صورتی که شانسی دارم کدوم رنگینکا اقدام کنم بهتره... من یکم دیر جنبیدم الان احساس میکنم داره دیر میشه تا پیدا کردن دانشگاه و ....من اولش قصد داشتم

ارشد رو بخونم برا دکتری برم.بعدش تصمیمم عوض شد . یکی از دوستام بهم گف رزومت خوبه (؟؟؟).سایت رو بهم معرفی کرد تا نظر خواهی کنم .و اینکه شانسم برای دکتری مستقیم چطوره؟ اصلی شانسی هست؟؟
    البته نظر خودم رو ارشده

رزومه ی شما عالیه. شما برای رنک زیر 30 شانس خوبی دارین. می نونین برای دکترای مستقیم اپلای کنید و حدود دوماه هم وقت دارین. اگه بجنبین دیر نشده هنوز.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Junior Member

با عرض سلام خدمت دوستان
    1- شریف+عمران+15.71
    2-شریف+عمران-محیط زیست+17.55
    3-تافل 101 (لسنینگ 29-ریدینگ29-رایتینگ24-اسپیکینگ19- میدونم نمره اسپیکینگم پایینه و تی ای را کلا از دست دادم!)
    4-جی ار ای :166 کوانت- 153 وربال- 4 رایتینگ
    5-فعلا ندارم ولی یک ISI دارم سابمیت میکنم + یک کنفرانس داخلی هم فرستادم و ممکنه تا اسفند بتونم یه مقاله دیگه هم بدم
    6-ندارم
    7-گیجم!
    8-گرایش اب و محیط زیست
    9-نیم سال اول + فاند
    10-تی ای بودم برای دو درس مرتبط
    باید اضافه کنم که من سال گذشته اپلای کردم و رزومم همین بود فقط مقاله ها را اصن نداشتم و فارغ التحصیل نبودم، university of florida برای گرایش متفاوت ریجکت شدم ، مینسوتا ( توی اپلیکیشنم یه اشتباهی بود که 100 درصد ریجکت میشدم ، نمیدونم بخاطر اون ریجکت شدم یا رزومم یا هر دو! )، اریزونا استیت با اینکه جواب بسیار خوب از یه استاد داشتم ریجکت شدم، پن استیت سه بار با یه استاد مصاحبه کردم و در نهایت منو گداشت در لیست انتظار ( اخرین ایمیلش گفت wait more!) و ریجکت شدم یا بهتره بگم خبری نشد،carnegie mellon مستر با 15000 فاند گرفتم، NCSU گرفتم و فاند نداشتم مصاحبه کردم ولی استاده گفت فاندم جور نشده ( شایدم من مورد خوبی برای فاند نبودم) ، university of delaware بی فاند و با اینکه یه استادشون خیلی تشویقم کرد اپلای کنم بعد پذیرش هیچکس جواب ایمیلهامو نداد!!!
    خلاصش که خیلیییی گیجم! اصن نمیدونم باید در چه رنجی بگردم به علاوه اینکه خیلی از دانشگاه ها اصن به کار من نمی خورن و خود به خود حذف میشن. امسال سعی کردم ایمیل ها را خیلی مشخص به استادا با دقیقا حوزه کاری مشخص بزنم ولی جواب خاصی نگرفتم (به علاوه اینکه پارسال ایمیل ها نتیجه عکس داد حتی) و رنک دانشگاه ها هم در همه رنجی بوده تا رنک حدود 100. کانادا هیچکس جوابمو نداده! دانشگاه های اروپا را نمیدونم رزومه من به کدوم سطح دانشگاه ها میخوره به علاوه اینکه رشته من معمولا در گروه science قرار میگیره و با توجه به مهندسی بودنم ضعف داره و خلاصه که هرکسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم. باید بگم که کار ارشدم آزمایشگاهی بوده و در مقایسه با خیلی کارهای دانشگاه های تاپ خودم میدونم که پایینتره (کمبود امکانات و الخ!)
    با ارزوی موفقیت و تشکر و ببخشید که طولانی شد

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ciiiciii نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان
    1- شریف+عمران+15.71
    2-شریف+عمران-محیط زیست+17.55
    3-تافل 101 (لسنینگ 29-ریدینگ29-رایتینگ24-اسپیکینگ19- میدونم نمره اسپیکینگم پایینه و تی ای را کلا از دست دادم!)
    4-جی ار ای :166 کوانت- 153 وربال- 4 رایتینگ
    5-فعلا ندارم ولی یک ISI دارم سابمیت میکنم + یک کنفرانس داخلی هم فرستادم و ممکنه تا اسفند بتونم یه مقاله دیگه هم بدم
    6-ندارم
    7-گیجم!
    8-گرایش اب و محیط زیست
    9-نیم سال اول + فاند
    10-تی ای بودم برای دو درس مرتبط
    باید اضافه کنم که من سال گذشته اپلای کردم و رزومم همین بود فقط مقاله ها را اصن نداشتم و فارغ التحصیل نبودم، university of florida برای گرایش متفاوت ریجکت شدم ، مینسوتا ( توی اپلیکیشنم یه اشتباهی بود که 100 درصد ریجکت میشدم ، نمیدونم بخاطر اون ریجکت شدم یا رزومم یا هر دو! )، اریزونا استیت با اینکه جواب بسیار خوب از یه استاد داشتم ریجکت شدم، پن استیت سه بار با یه استاد مصاحبه کردم و در نهایت منو گداشت در لیست انتظار ( اخرین ایمیلش گفت wait more!) و ریجکت شدم یا بهتره بگم خبری نشد،carnegie mellon مستر با 15000 فاند گرفتم، NCSU گرفتم و فاند نداشتم مصاحبه کردم ولی استاده گفت فاندم جور نشده ( شایدم من مورد خوبی برای فاند نبودم) ، university of delaware بی فاند و با اینکه یه استادشون خیلی تشویقم کرد اپلای کنم بعد پذیرش هیچکس جواب ایمیلهامو نداد!!!
    خلاصش که خیلیییی گیجم! اصن نمیدونم باید در چه رنجی بگردم به علاوه اینکه خیلی از دانشگاه ها اصن به کار من نمی خورن و خود به خود حذف میشن. امسال سعی کردم ایمیل ها را خیلی مشخص به استادا با دقیقا حوزه کاری مشخص بزنم ولی جواب خاصی نگرفتم (به علاوه اینکه پارسال ایمیل ها نتیجه عکس داد حتی) و رنک دانشگاه ها هم در همه رنجی بوده تا رنک حدود 100. کانادا هیچکس جوابمو نداده! دانشگاه های اروپا را نمیدونم رزومه من به کدوم سطح دانشگاه ها میخوره به علاوه اینکه رشته من معمولا در گروه science قرار میگیره و با توجه به مهندسی بودنم ضعف داره و خلاصه که هرکسی بتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم. باید بگم که کار ارشدم آزمایشگاهی بوده و در مقایسه با خیلی کارهای دانشگاه های تاپ خودم میدونم که پایینتره (کمبود امکانات و الخ!)
    با ارزوی موفقیت و تشکر و ببخشید که طولانی شد
    شما رزومه ی خیلی خوبی دارین. به نظر من تعداد اپلای تون رو امسال ببرید بالا، پارسال خوش شانس نبودین، امیدوارم امسال باشین.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط ssslipknot نمایش پست ها
    ۱.لیسانس آمار، دانشگاه پیام نور، معدل ۱۳
    ۲.فوق لیسانس economic and business شاخه entrepreneurship and management دانشگاه (autonoma university of barcelona(UAB معدل (۷ از۱۰ یا ۲.۸ از ۴)
    ۳.آیلتس: ۷
    ۴. GRE ندادم، می‌خوام بدونم چه نمره‌ای باید بیارم تا شانس برای پذیرش با فاند در رنک بالای ۱۵۰ تا ۳۰۰ داشته باشم
    ۵.ندارم
    ۶. ۱ سال سابقه کار مرتبط در ایران
    ۷. دانشگاهای ایالت کالیفرنیا مث uc reverside یا دانشگاههای ایالت فلوریدا( اگر امکانش هست پیشنهاد بدین در کدوم دانشگاه این ۲ ایالت شانسم برای گرفتن فاند بیشتره)
    ۸.entrepreneurship, business management
    ۹. fall 2017

کلا می‌خوام بدونم ضعف رزومم چی‌ هست و چیکار باید بکنم تا بتونم پذیرش با فاند در مقطع دکتری در یکی‌ از ۲ ایالت کالیفرنیا یا فلوریدا بگیرم.
    رزومه تون هیچ نقطه قوتی نداره. برای رشته مدیریت باید جیمت را امتحان بدهید. این تاپیک را مطالعه کنید:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...A7%D8%AF%D8%A7

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط metaphor نمایش پست ها

البته نظر خودم رو ارشده
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    رزومه ی شما عالیه. شما برای رنک زیر 30 شانس خوبی دارین. می نونین برای دکترای مستقیم اپلای کنید و حدود دوماه هم وقت دارین. اگه بجنبین دیر نشده هنوز.
    ممنون برای پاسختون. میشه نظرتون رو راجع به ارشد هم بگین لطفا؟َ ! شانسم برای ارشد فول فاند چه قدر میتونه باشه؟؟

Member
    رشته و دانشگاه
    UNSW-Computer Science

۱) مهدندسی نرم افزار- دانشگاه زنجان- ۱۸.۵۴
    ۲) مهندسی نرم افزار - علم و صنعت - ۱۶.۵
    ۳) تافل ۱۰۷ (s=22, w=27,l=29,r=29)
    ۴) جی ار ای ۳۱۸ (q=170, v=148,awa=3.5)
    ۵) مقاله ژورنال ندارم ( یکی سابمیت)
    ۶) مقاله کنفرانس انگلیسی ۲ تا و یکی هم داخلی دارم (کلا ۳ تا)
    ۷) دکتری
    ۸)فعلا دانشگاه های زیر رو در نظر دارم
    Northeastern University
    Georgetown University
    University of Rochester
    ۹) شاگرد اول دوره لیسانس، نفر ۵ المپیاد دانشجویی کامپیوتر شمال غرب (مرحله آخر شرکت نتونستم بکنم) سابقه ی TA تو ۳ تا درس - سابقه ی ۳ ساله ی تدریس تو دانشگاه- ۲ سال کار مرتبط با رشته-
    ۱۰) فاند کامل

بیشتر دنبال دانشگاه هایی هستم که شانس پذیرش دارم- کدوم دانشگاه ها با چه رنک هایی مناسبه واسه اپلای؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)