سلام دوستان
من ویزای F1 دارم و الان آمریکا هستم. همسرم ایرانه و میخواد برای F2 اقدام کنه و بیاد. آیا من باید براش یه فرم Ds160 دیگه پرکنم؟
ممنون میشم زود جواب بدید.
سلام دوستان
من ویزای F1 دارم و الان آمریکا هستم. همسرم ایرانه و میخواد برای F2 اقدام کنه و بیاد. آیا من باید براش یه فرم Ds160 دیگه پرکنم؟
ممنون میشم زود جواب بدید.
سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید. من و پسر و همسرم من= خانم اف 1 و پسر 5 ساله و همسرم اف2 اقدام کردیم. روز مصاحبه به من و همسرم کیس نامبر های جدا دادند ولی منطقا پسرم نیازی به کلیرنس نداشت. حالا من کلییر شدم ولی همسرم نه. من می خوام پاس را برای ویزا بفرستم. اصولا چون من اف 1 هستم و از انجایی که پسرم 5 ساله است و اصلا کلیرنسی نرفت و کیس نامبری نگرفت باید الان که ویزای من اپرو شده ماله اون هم بشه؟؟؟؟ من به سفارت ایمیل زدم و لی دوباره جواب دادند که ویزای من اپرو شده و به صورت تمپلت. نمی دونم شاید منظورشون این بوده که مال پسرت زا نمی دیم؟؟؟ می شه هم چین چیزی ؟؟؟ مگه ویزای پسرم می تونه ربطی به ویزای همسرم که خودشم اف 2 هست داشته باشه؟؟؟؟
من خیلی نگرانم . لطفا اگر کسی تجربه و اطلاعاتی داره راهنمایی کنه. اگر مال پسرم طول بکشه انگار مال من کشیده چون من اصلا نمی تونم بدون اون برم.....
سلام دوستان
آیا F2 هم نیاز به واکسیناسیون داره؟ از کجا باید اقدام کنیم؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Transmit: 01/02/2015
Enter to the Pool: 01/06/2015
NOC: 2174
سلام، من متاسفانه جواب سوال شما رو نمیدوم و امیدوارم هرچه زورتر کاراتون روبراه بشه.
اگه ایرادی نداره من چندتا سوال داشنم ازتون. اگه درست متوجه شده باشم شما برای تغییر ویزاتون از اف2 به اف1 از امریکا خارج شدید درسته؟
من الان دو سال هست که ویزای اف 2 دارم و بیشتر از یک سال هست که والنتیری دارم تو ازمایشگاه کار میکنم. برای تبدیل ویزام به اف1 میخوام برم اتاوا.
شما زمانی که امریکا رو اف2 بودید ایا کار والنتیری تو دانشگاه انجام داده بودید؟ و ایا افیسر موقع مصاحبه از شما چیزی در این رابطه پرسید؟
من استادم تو ریسرچ پلن ای که برام نوشته عنوان کرده که من پیشش والنتیری کار میکردم. چون اف2 اجازه کار نداره. میخواستم بدونم ایا این برام مشکل ساز میشه یا نه؟ با وجودی که من هیچ حقوقی دریافت نمیکردم
ممنونم
دوستان عزیز سلام
یکی به من کمک کنه، خیلی کارم گیره. من فرم I-20 خودم و گرفتم و تو راهه که برسه به دستم. با همون شماره برای خودم پرداخت ها رو انجام دادم و وقت سفارت گرفتم. قرار بود همسرم بعدا برای مصاحبه بیاد برای همین من تو فرم DS-160 گفتم dependent ندارم. اما دانشگاه الان برای من و همسرم یه I-20 جدید صادر کرده. Sevis No. هر دو فرم خودم یکیه، اما من نمی دونم چی کار کنم؟ چطوری برای همسرم وقت بگیرم؟ چطوری فرم DS و تغییربدم؟ آیاباید فرم جدید پر کنم؟ خب وقت سفارت و اینا رو چی کار کنم؟
اگر با همون I-20 قبلی برم سفارت ، با یه کپی از فرم های جدید خودم و همسرو بگم همسرم بعدا میاد و شرح ماوقع بدم، خیلی تاثیر منفی داره؟
آخه ممکنه تا وقت سفارت من فرم های جدید نرسه.
اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه لطفا. خیلی ممنونم.
بچه ها من هم شرایط مشابهی برام پیش اومده. خودم دانشجوی phd هستم و دو سال پیش شروع کردم. خانومم برای تبدیل F2 به F1 رفت و ریجکت شد با این بند (لیسانس معدن٬ پذیرش مستر برای عمران). حالا میخواد برای F2 بره. ولی نمیدونیم چی بگه و اینکه آیا شانس داره یا نه؟ شما مصاحبه رفتید؟ هر اطلاعاتی به شدت کمک میکنه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)