نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadrezaamin نمایش پست ها
دوست عزیز بنده با نظر شما موافق نیستم. بحث فاند جای خود داره و در این هیچ بحثی نیست که بسیاری از دوستان ایرانی تنها به شرط گرفتن فاند قادر به اومدن به آمریکا هستن. ولی اگر فرض رو بر این بزاریم که مشکل پول نباشه من شخصا فقط و فقط دکتری رو به کسی پیشنهاد می کنم که عاشق درس، تدریس، تحقیق، مقاله و محیط کار آکادمیک باشه چون در غیر این صورت دکتری یک فرآیند طولانی خسته کننده می شه و برای شخص زجرآور.

بر خلاف نظر شما شرکت هایی بزرگی مثل گوگل بیشتر PhD استخدام نمی کنن. اتفاقاً خیلی از همین شرکت ها تعداد بی شماری فارغ التحصیل مستر استخدام می کنن و تعداد PhD ها همیشه کمتره. واقعیت اینه که PhD خوندن راه شما رو برای صنعت باز نمی کنه و حتی در بسیاری از موارد مزیت رقابتی هم ایجاد نمی کنه. بنارباین اگر هدف بیزینس و پول در آوردن هست راهش PhD نیست. اگر هدف کار در شرکت های بزرگ حوزه IT هست هم راهش PhD نیست. همینطور این تصور هم غلطه که این شرکت ها فقط فارغ التحصیلان دانشگاه های خیلی معتبر رو استخدام می کنن. درسته که شخصی از دانشگاهی مثل استنفورد راحت تر از اونی که در دانشگاه خیلی متوسطی درس خونده مصاحبه می گیره. اما در نهایت کسی استخدام می شه که بتونه ثابت کنه نیازهای اون ها رو به بهترین نحو پاسخگو هست.

در بازار کار آمریکا رقابت حرف اول رو می زنه. چه برای شرکت ها و چه برای افرادی که می خوان به اون شرکت ها وارد بشن. زمانی که شما شروع به اپلای کردن برای کار می کنید می بینید چقدر رقابت سنگینی با فارغ التحصیلان دانشگاه های مختلف برای هر پوزیشن کاری دارید.

جدای از بحث مدرک تحصیلی موردی که متاسفانه افراد تا به آمریکا نیان به عمق اهمیتش پی نمی برن اقامت هست. شما به عنوان ایرانی 2 مشکل بزرگ پیش روتون هست. اول ملیتتون که متاسفانه به دلیل ایرانی بودن شرکت های معتبر زیادی هستن که شما رو استخدام نمی کنن و دوم بحث اسپانسر شدن برای ویزا. خیلی از شرکت ها ترجیح می دن یا آمریکایی استخدام کنن یا کسی که اقامت دائم داشته باشه و مجبور نباشن براش هزینه کنن تا بتونه بمونه و براشون کار کنه. یک سری از موقعیت های شغلی آمریکا به خاطر همین 2 مورد خیلی راحت از دست می ره و شما حتی نمی تونید رقابت کنید.

در مورد تعداد کار حداقل در مورد رشته کامپیوتر و تمام دانش های مرتبط با IT با قطعیت می تونم بگم انقدر کار زیاد هست که حتی فکرش رو هم نمی شه کرد اما فقط در موارد خاص پیش نیاز PhD برای اون ها هست. متاسفانه اسم شرکت هایی مثل گوگل، مایکروسافت، اپل، آمازون و... خیلی بزرگتر از چیزیه که هستن. درسته که این شرکت ها معتبرترین های دنیا هستن ولی نباید از اون ها بت ساخت. وقتی با یکی از اون ها انشالله در آینده مصاحبه کنید این قضیه رو از نزدیک درک می کنید.

در ضمن در کشوری مثل آمریکا واقعاً همه خارجی های با استعداد راهشون برای پیشرفت بازه و اصلاً اینطور نیست که مدیران فقط بومی ها باشن.

موفق باشید.

آقای احمدرضا سلام

منون از اطلاعاتی که دادید

فقط اینجا الان یه مساله ای که ذهن منو درگیر کرده که ممنون می شم کمکم کنید. اونم اینه که من علاقه مند به کار آفرینی هستم اونم در ضمینه تخصصی خودم.(مکانیک )
حالا می خوام بدونم این کار با داشتن مدرک دکترا و ایده ی اون کار راحت تر انجام نمیشه تا مثلا با مدرک مستر و یه ایده ی کاری؟؟ منظورم رو خودمونی عرض کنم دکترا برای این کار بیشتز و بهتر بهش اعتماد نمی کنه آمریکا؟ خوب به هر شکل ایده ای که یه نفر با مدرک دکترا می ده به خاطر تلاش بیشتری که در زمان تحصیل کشیده قابل اعتماد تره. (نیست؟)
((یا اینکه اصلا از بیخ و بن باید کار آفرینی رو بذارم کنار و شدنی نیست؟؟ اگه جوابتون اینه که شدنی نیست ممنون می شم کمی توضیح بفرمایید؟))

خیلی سپاس گذارم