دوستان برای روند اپلای SSN رو حتما باید بدیم ؟
و اینکه از حساب بانکی خودم در امریکا که ازamerican bank هست.. از ایران نمیشه پول واریز کرد و کسی رو در حال حاضر اونجا ندارم...چطور باید application fee رو پرداخت کنم ؟؟
PROVE THEM WRONG
do it for the people who want to see you fail
دوستان برای کسی که لاتاری داره نمره تافل و جی آر ای مورد نیازه؟
و چه برتری نیسبت به دیگران داره اگر in state باشه و گرین کارت داشته باشه؟
مرسی
سلام
بچه ها ببخشید شاید سوال تکراری باشه
من برنده لاتاری 2016هستم و ویزامو گرفتم
میخام اونجا وارد دانشگاه بشم چندتا سوال دارم
1*معدل دیپلمم 16.5 ولی امتحان کتبی م 11 چجوری میشه داستان میتونم فاند شم؟
2*اگه معدلمو دست کاری کنم استعلام میگیرن اونا؟
سلام دوستان
من گرین کارت دارم و به تازگی کارشناسی شهرسازی را با معدل 16.6 از دانشگاه شیراز تمام کردم. در زمینه ورزشی هم فعال بودم و مقام های کشوری دارم.
حالا من می خوام ارشد طراحی شهری در آمریکا بگذرونم ولی هنوز نه آزمون toefl دادم و نه gre و تا ازمون دادن من مهلت deadline دانشگاه هها تموم میشن.
سوال من اینه که با توجه به تموم شدن مهلت من چه کاری می تونم بکنم و اینکه شانس fund گرفتن از دانشگاهایی مثل berekly در کالیفرنیا که ranking بالایی داره و یا دانشگاه تگزاس آستن چه قدر است؟
و آیا مقام های ورزشی در زمینه پذیرش و فاند گرفتن تاثیری دارند؟
اگر ددلاین بگذره معمولا کاری نمیتونید بکنید و باید برای ترم بعد اپلای کنید. آزمونهای تافل و جی آر ای رو بدید و بعد به دنبال پذیرش بروید. شانس شما هم برای آن قبیل دانشگاهها بستگی به نمرات آزمونتون داره.
مقام های ورزشی در پذیرش و فاند مقطع ارشد و دکترا معمولا بی تاثیرند و فقط در مقطع لیسانس ممکنه بدرد بخورند.
سلام ،جواب سوالم خيلي خيلي مهمه برام ، سپاسگذار ميشم كمكم كنيد. من مدرك از فني و حرفه اي دارم ، ميخوام اينارو معادل سازي يا ارزش گذاري كنم و بدم قسمت financial aid دانشگاه، ولي همه سايتهارو نگاه كردم ريز نمرات ميخوان ، من كلا دوتا امتحان دادم يكي عملي يكي كتبي ، ولي چندين ساعت گذروندم. حالا كسي اطلاع داره چطور و به كجا بايد مدرك رو بفرستم براي معادل سازي و اينكه ريز نمرات چكار كنم؟؟؟؟ در ضمن اقامت امريكا دارم، اگه ايران رفتني هم باشم براي اين كار حتما ميرم
سلام دوستان
من پارسال برای لاتاری 2016 ثبت نام کردم و انتخاب شدم. با توجه به کیس نامبرم حدود دو ماه دیگه باید برم مصاحبه. به تازگی هم از یه دانشگاه تو امریکا برای دکترا پذیرش گرفتم. و کم کم باید درخواست ویزا بدم. می تونین لطفا راهنماییم کنین چی کار کنم که برا هیچ کدوم به مشکلی بر نخورم؟؟؟
1- مسلما درخواست و بررسی ویزای تحصیلیم زودتر از مصاحبه شروع میشه. به نظرتون توی فرایند ویزای تحصیلی، از لاتاری حرفی بزنم؟
2- اگه هنوز ویزای دانشجوییم نیومده باشه و برم مصاحبه برا گرین کارد، مشکلی پیش نمیاد؟ باید حتما بگم که برای ویزای دانشجویی اقدام کردم یا گرفتم؟
3- کسی بوده که مورد مشابهی داشته باشه؟
سپاسگزارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)