نقل قول نوشته اصلی توسط siavashf نمایش پست ها
سلام. ممنون ميشم اگر از دوستان كسي در اين مورد تجربه داره من رو راهنمايي كنه:
من هفته پيش براي چند تا دانشگاه براي Fall 2016 دوره PhD اپلاي كردم. حالا يك استاد بهم گفته كه بيا و PhD رو از همين Spring شروع كن.
مي خواستم ببينم اگر من الان PhD رو شروع كنم و بعد از دانشگاه هاي بهتري كه اپلاي كردم براي ترم Fall پذيرش بگيرم، آيا مي تونم به راحتي transfer كنم؟
نگراني من از اينه كه بعدا دانشگاه جديد بهم بگه كه توي مداركت نگفته بودي كه قصد transfer داري... چون از روي I20 متوجه ميشن احتمالا كه من phd رو جاي ديگه شروع كردم.
پيشاپيش ممنون از كمكتون.
من شرایط شبیه به شما داشتم، بستگی به اون استاد دانشگاه بهتره داره. من خودم از 5 تا دانشگاه تو آمریکا (از رنک 18 تا 70) پذیرش داشتم. بنابر دلایلی رنک 50 رو اومدم. با اینکه از دانشگاه بهتر پذیرش با فلوشیپ داشتم و خیلی هم با استاده خوب حرف زده بودم... اما استاده ناراحت شده و اصلا جواب ایمیلم رو هم نمیده. نکته ی مهم دیگه اینه که با وجود اینکه من خودم دیدم بچه ها ترنسفر می کنند اینجا، ولی ریسک بالایی داره، وقتی شما پذیرش با فاند داشته باشید و بخواهید برید یه جایه دیگه مشکوکه (اینو یه استاد دیگه تو California بهم گفتش، میگفت از کجا معلوم اینجا رو هم ول نکنی). به هر حال با احتیاط عمل کن.
موفق باشی