پاسخ : اطلاعات مفید در مورد زندگی و کار در فنلاند
دوستان عزیز سلام
من از دانشگاه هلسینکی پذیرش گرفتم برای دکتری در urban studies و گفتن که از 1 ژانویه میتونم وارد بشم تا آخر ترم بهار (گفته هر زمان که خواستی میتونی شروع کنی)
البته من چند دانشگاه دیگه تو امریکا و جاهای دیگه هم اپلای کردم که هنوز نتیجه اش نیومده و فکر میکنم دیگه تا عید تکلیف اونها روشن بشه
هلسینکی که بعید میدونم فاند بهم تعلق بگیره. البته 7 تا پوزیشن اعلام کردن که منم اپلای کردم و با توجه به اینکه تاریخ اعلامش گذشته و هنوز ایمیلی به من نزدن بعید میدونم بهم فاند تعلق بگیره. ولی از اونجا که تحصیل در فنلاند رایگان هست اگر نتونم از جاهای دیگه بورس بگیرم احتمال اینکه بعد از عید تا وقتی که هنوز فرصت مونده تا پایان ترم بهار برم فنلاند.
حالا من با توجه به شرایطم چندتا سوال دارم که ممنون میشوم پاسخ بدن دوستانی که آشنایی دارن. البته برخی سوالات مربوط به تاپیک های دیگه هم میشن که دیگه با عرض پوزش چون اینجا مسأله رو طرح کردم همینجا هم میپرسم.
1- من متاهل هستم و اگر قرار به رفتن به فنلاند باشه با همسرم میرم. لطف میکنید بفرمایید هزینه یک زندگی «معمولی» برای دو نفر ما تو هلسینکی چقدر در ماه میشه؟ من برای یکی دو سال اول از همین الان میتونم هزینه زندگی خودم و همسرم رو تأمین کنم ولی برای بقیه اش میتونم امیدوار به فاند و یا کار باشم؟
2- (ببخشید اینجا میپرسم) ممکنه بفرمایید گرفتن ویزا برای فنلاند برای ما چقدر طول میکشه؟ اگر مثلا عید تصمیم بگیریم با توجه به شرایطی که توضیح دادم بریم فنلاند میتونم فوری ویزا بگیریم و مثلا اردیبهشت بریم؟
3- کلاً چقدر احتمال گرفتن اقامت و یافتن کار بعد از تحصیل وجود داره؟ قطعا باید فنلاندی یاد بگیریم در این صورت چقدر این پروسه امکانپذیره؟
ببخشید طولانی شد چون من الان تو شرایط حساسی برای انتخاب هستم و میخوام با اطلاعات کامل اقدام کنم. از دوستان هر تعدادی که اطلاع دارن جواب بدن ممنون میشم
علاقه مندی ها (Bookmarks)