دروود دوست عزیز
مرحله اول: راحت باش نیازی نیست این همه تعارف تیکه پاره کنیم اینجا جو صمیمی تر از اون چیزیه که تو ادبیاتتون هست. (توصیه دوستانه

) .
رزومه بسیار خوب و برجسته ای دارید. ولی ایکاش معدل کارشناسیتون رو هم میگفتید که بیشتر میتونستیم توضیح بدیم. تعداد مقالاتتون بسیار مناسبه. عنواینتون یکی دوتاش خوبه اما بقیش فکر نکنم زیاد دندون گیر باشه اما در کل عناوین شما امیدوار کننده و انرژی بخشه. اگر معدل کارشناسی شما به خوبیه ارشدتون باشه شانستون خیلی خوب میشه. سابقه کارتون میتونه کمک کنه بهتون البته نباس از سابقه کار انتظار زیادی داشت چون شاید شما در اینده بعد از پذیرش کلا یه کار متفاتتر بهتون محول بشه اما درکل برای رزومه میتونه خوب باشه. اما در کل چون نمره زبان رو ندارید و این ایتم اصلیترین ایتم برای پذیرش است نمیشه نظری داد ولی اگر بتونید تافل رو 90 یا ایلتس رو 7 بگیرید و اگر تمایل برای امریکا داشته باشد GRE رو 310، پذیرش شما با فاند مناسب حتمیه.
1- شما باید در کل تمام تمرکزتون رو بزارید روی نمرات زبانتون تا بتونید نمرات خوبی کسب کنید.
2- شما باید سایت دانشگاهای دنیا که شما تمایل به تحصیل در اونها رو دارید برید و توی گروه صنایع غذایی یا همون رشته خودتون سرچ کنید. اساتیدی رو پیدا کنید که زمینه کاریشون با پایان نامه و مقالاتتون یکی باشه اونوقت پذیرش شما میتونه راحتتر بشه.
3- فکر نکنم به fall امسال برسید. اما اگز برای spring میخاید اپلای کنید حداکثز تا 3 الی 4 ماهه دیگه سعی کنید مدارک زبانتون کامل بشه که بتونید شروع کنید به مکاتبه با اساتید.
4- توصیه من اینه که اگر نمیتونید تو این مدت نمرات خوبی بگیرید خودتون رو برای fall 2017 اماده کنید. چون در حالت کلی فاند در ترمهای پاییز بسیار بیشتر از بهاره.
در کل من به رزومه شما خوشبین هستم با توجه به تجاربی که از هم رشته ای هام تو آمریکا و کانادا دارم. پس حتما یه برنامه ریزی تپل داشته باشید که بتونید نمرات زبان خوبی کسب بکنید و بتونین پذیرش با فاند بگیرید.
موفق باشید و برای ما هم دعا کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)