صفحه 20 از 35 نخستنخست ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 342

موضوع: ازدواج یا اپلای؟

پیش فرض پاسخ : ازدواج یا اپلای؟

به طور کلی نمیشه به این سوال ، جواب قطعی داد. برای هر شخصی بنا بر شخصیت، تجربیات و دیدگاهش در مورد زندگی متفاوته.
    هر شخصی باید تکلیفش با خودش معلوم باشه اول...بدونه هدفش چیه و آگاهانه تصمیم بگیره
    مهم انتخاب درسته ، حالا هر جا! که انتخاب درست هم هزاااارتا آیتم داره!

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط masi_physics نمایش پست ها
    به طور کلی نمیشه به این سوال ، جواب قطعی داد. برای هر شخصی بنا بر شخصیت، تجربیات و دیدگاهش در مورد زندگی متفاوته.
    هر شخصی باید تکلیفش با خودش معلوم باشه اول...بدونه هدفش چیه و آگاهانه تصمیم بگیره
    مهم انتخاب درسته ، حالا هر جا! که انتخاب درست هم هزاااارتا آیتم داره!
    احسنت بر شما لپ کلام را فرمودید
    بنظر من هم هر کس باید تکلیفش با خودش مشخص باشه
    خیلی ها بصرف تنها نماندن وارد رابطه می شوند قافل از اینکه این رابطه فقط یک سم برای روح و روانشان خواهد شد
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    احسنت بر شما لپ کلام را فرمودید
    بنظر من هم هر کس باید تکلیفش با خودش مشخص باشه
    خیلی ها بصرف تنها نماندن وارد رابطه می شوند قافل از اینکه این رابطه فقط یک سم برای روح و روانشان خواهد شد
    البته خیلی هم این طور کلی نیس که شما فرمودید . جمله آخر را میگم. و همینطور این بیشتر واسه کسایی که این طرف هستن رواج داره و واسه کسایی که تو ایران هستن, فک نکنم اینجور باشه خیلی.

Junior Member

صد در صد اپلای. ازدواج باید از روی علاقه باشه نه از روی بیچارگی و ترس از پیر شدن.در ضمن ویزای اف 2 هیچ کاری از دستش بر نمیاد و حکم یک فرد آویزون رو داره.الکی خودتون رو تو دردسر نندازید. خیلی تعصب به خرج ندین اخلاق و انسانیت و شعور طرف مهمه. اینکه من میخوام حتما طرف ایرانی باشه و حتما مذهبی باشه نباید باعث افراط گری بشه. بنظرم وفاداری خیلی مهمه. چه بسا همسر شما خیلی مذهبی باشه ولی دلش بخواد چندتا زن بگیره :| سعی کنین یک کیس خوب رو فدای این معیارها نکنین. منطقی باشین و از روی احساسات تصمیم نگیرین.

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط azam000 نمایش پست ها
    صد در صد اپلای. ازدواج باید از روی علاقه باشه نه از روی بیچارگی و ترس از پیر شدن.در ضمن ویزای اف 2 هیچ کاری از دستش بر نمیاد و حکم یک فرد آویزون رو داره.الکی خودتون رو تو دردسر نندازید. خیلی تعصب به خرج ندین اخلاق و انسانیت و شعور طرف مهمه. اینکه من میخوام حتما طرف ایرانی باشه و حتما مذهبی باشه نباید باعث افراط گری بشه. بنظرم وفاداری خیلی مهمه. چه بسا همسر شما خیلی مذهبی باشه ولی دلش بخواد چندتا زن بگیره :| سعی کنین یک کیس خوب رو فدای این معیارها نکنین. منطقی باشین و از روی احساسات تصمیم نگیرین.
    افرین بر شما من هم دقیقا همین مطلب را گفتم
    صد در صد دانشجوی با ویزای تحصیلی ثبات لازم برای تشکیل خانواده را ندارد
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط azam000 نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    افرین بر شما من هم دقیقا همین مطلب را گفتم
    صد در صد دانشجوی با ویزای تحصیلی ثبات لازم برای تشکیل خانواده را ندارد

با احترام،
    بعید میدونم نظر دوستمون در مورد ثبات یا عدم ثبات برای ازدواج اونم با ویزای تحصیلی بوده باشه!!
    اتفاقا زندگی دانشجویی اونم توی خارج از کور یکی از بهترین مقاطع برای ازدواجه (نظر منه البته و نظر شما هم محترمه)
    دو تا دانشجو یا غیر دانشجو ، ایرانی یا خارجی، اگه بدونن که اسکولارشیپی که میگیرن کفاف زندگیشونو میده خیلی راحت میتونن با هم ازدواج کنن و ادامه راه رو که توی بعضی جاها مثل اروپا ممکنه حتی 5 سال هم باشه با هم و در کنار هم طی کنن....5 سال خودش یه زندگیه...کم زمانی نیست ...و ازدواج کردن با شناخت و انتخاب درست (که شاید این ور اب بشه بهتر بهش رسید) میتونه خیلی کمک کننده باشه و خیلی جاخا ادم و زندگیشو جلو بندازه.
    هرچند توی همه چی موارد استثنا وجود داره. در مقابل هر مثالی از دوستانی که این ور با خارجی و ایرانی ازدواج کردن و موفق بودن حتما موارد غیر موفق هم هست.
    در نهایت نمیدونم از کجا شما از حرف دوستمون برداشت کردین که ازدواج با ویزای دانشجویی ثبات نداره!

اینم عرض کنم من هم با حرف کاملا ایشون موافقم که باید منظقی بود و درست تصمیم گرفت.

موفق باشید

Junior Member

سلام دوستان.من چند سال هست که ازدواج کردم و خیلی علاقه دارم که برای دکتری فاند بگیرم البته با توجه به خواندن زبان و مقاله و اینها هنوز کلی کار هست که انجام ندادم که احتمالا دو یا سه سال حداقل طول میکشه.به نظر شما اگر بعد از چند سال که توانستم اپلای بگیریم با توجه به اینکه خانم هستم میتوانم همسرم را هم بیاورم؟ و سوال دیگه اینکه ایا به نظر شما در ایران فرزند داشته باشم و با خودم بخواهم ببرم فرایند اپلای مشکل می شود یا نه؟من الان برنامه زندگی ام رو دقیق نمیدونم باید چه طور برنامه ریزی کنم واقعا گیج شدم.ممنون از راهنماییتون.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط toktam20 نمایش پست ها
    سلام دوستان.من چند سال هست که ازدواج کردم و خیلی علاقه دارم که برای دکتری فاند بگیرم البته با توجه به خواندن زبان و مقاله و اینها هنوز کلی کار هست که انجام ندادم که احتمالا دو یا سه سال حداقل طول میکشه.به نظر شما اگر بعد از چند سال که توانستم اپلای بگیریم با توجه به اینکه خانم هستم میتوانم همسرم را هم بیاورم؟ و سوال دیگه اینکه ایا به نظر شما در ایران فرزند داشته باشم و با خودم بخواهم ببرم فرایند اپلای مشکل می شود یا نه؟من الان برنامه زندگی ام رو دقیق نمیدونم باید چه طور برنامه ریزی کنم واقعا گیج شدم.ممنون از راهنماییتون.
    سلام. بله میتونید بیارید . مث هزاران نفر دیگه اینجا. پروسه اپلای و پذیرش, هیچ ربطی به مجرد بودن ,متاهل بودن , زن بودن مرد بودن, بچه داشتن و نداشتن , نداره. فقط از لحاظ مالی اینجا واست میتونه مشکل ساز و سخت باشه. بچه خیلی خرج داره. همین.

Banned

ازدواج برای کسی که قصد مهاجرت برای زندگی داره نه صرفا درسی به نظرم خیلی گزینه مطلوبی نیست در ایران به دلایل مختلف که یکیش میتونه تغییر دیدگاه افراد و تمایل به سبک زندگی جامعه مقصد باشه. و ممکنه هر کدام از زوجین خوانش فرهنگی نداشته باشن با اون جامعه اون وقت مشکلات تازه شروع میشه.

بنظر من این مساله تا حد زیادی بستگی به سطح هرمون داره راجب خانمها نظری ندارم، اما اینو به برادران عزیزم بگم که آینده روشن خودتونو بخاطر احساسات گذرا و امیال ناپایدار به خطر نندازید؛ و با همون شرایطی که این چندسالو سپری کردید، ادامه بدید. مگر اینکه امید به رفتن در آینده نزدیک (1تا5سال) نداشته باشید.
    اینم از مطالعاتم بگم که اکثر دانشمندان برجسته، وضعیت خانوادگی مشخصی نداشتن! پس خیلی سخت نگیرید...

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)