نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 915

موضوع: وسایل مهم برای سفر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Junior Member MorSal آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    soft.computer ING

پیش فرض وسایل مهم برای سفر

نقل قول نوشته اصلی توسط vista812 نمایش پست ها
    ارام پز از ایران به المان؟!!! زیره به کرمان بردن؟! با بعضی مواد غذایی موافقم، اجیل و خشکبار و دانه ها مثل خاکشیر و غیره چون اونجا اجیل اصلا به کیفیت ایران نیست و خیلی گرون ، اصلا فله ای پیدا نمیکنی.یه کوچولو توی پاکت بسته بندی شده اونجا گیر میاد.اگر اهل خرما و میوه خشک باشه کسی بهتره از ایران ببره.اونجا ده تا دونه خرمای خشک توی یه پاکت بسته بندی شده و ده برابر گرونتر.میوه خشک هم همینطور.میدونم بعضیا میخندن ولی هرکی یه جوره.من همسرم که المانیه بهم میگه ادم باید انعژاف پذیر باشه نه اینکه حتما غذاهای خاصی رو حتما بخاد بلکه ادم میتونه چیزای کشور دیگه رو هم تجربه کنه.مثلا اونکه میومد ایران هیچوقت از المان یوهانیسبیر و چیزای خودشونو نمیاورد ، وقتی دید من از ایران نبات اوردم یه کم لبخند زدو گفت لازم نبود بیاری اینجا هم هست از اینا ، که من جواب دادم نه مال ایران زعفرونیه بعد اون گفت اینجا زعفرونیشم هست:-D اگه شهر مرطوبی زندگی میکنید سبزی خشک در واقع بدردتون نمیخوره چون اونجا رطوبت میگیره و همه بوشو از دست میده تعجب میکنم .کیه که بالش و پتو ببره!!!
    اخه مگه المانیا مثه ما مصرف برنج دارن!!!ک پلوپز زیره ب کرمان باشه؟������یامثلا خورشت خورن؟خخخ بچه ها تو پستا خوندم بردن موادی ک احتمال فاسد شدن داره ممنوعه. سبزی منجمد اگه بمونه خب فاسد میشه درست ، ولی مگه چند ساعت تو راهه ادم .تازه اکه یجوری جاسازی کنه ک مثلا تو یونولیت قرار بدیم و عایق بمونه توی وکیوم که خییییلی طول میکشه تایخش باز بشه.اگه بخوایم زمانی رو برای احتمال گم شدن چمدون درنظربگیریم ،خب میزاریمش تو چمدون کابین باشه که کلا احتمال گم شدنم حذف بشه.

این بالش های طبی رو کسی المان ندیده قیمتشو بدونه؟
    تو اینترنت نمیتونم پیداکنم هرچی میگردم. اینجا ایرانیش 140 هستش.میخوام ببینم اگه اونجام همین قیمته بیام اونجا به کیفیت بهتر بخرم.
    البته بگم من محدودیت بار ندارم چون همراه دارم.
    ویرایش توسط omid2015 : January 5th, 2016 در ساعت 04:22 PM دلیل: ترکیب پست ها
    shine bright like a diamond

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)