نقل قول نوشته اصلی توسط sanal نمایش پست ها
سلام دوستان
برای ارزیابی مدارک توسط EA چند تا دسته بندی داره. یکیش cdr و اون یکی Relevant Skilled Employment Assessment+cdr. مگه موقع ارزیابی cdr سابقه کارمونم ارزیابی نمیکنن؟من الان نمیدونم کدومو باید انتخاب کنم یکیش 650$ و اون یکی هم حدود 930$ هست؟ کسایی که ارزیابی کردن میتونن راهنمایی کنن؟
یه سوال دیگه اینکه برای ارسال نتیجه آیلتس باید از موسسه مربوطه بخایم ارسال کنه؟ چون برا EA گفتن الکترونیکی نداره و پستی باید بفرستم که کلا صد و خورده ای باید پول بدم. نمیشه کارنامه ای که دارم رو اسکنشو بفرستم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
من این موضوع رو خیلی بررسی کردم. ببینید هیچ اجباری نیست که شما سابقه کار مرتبط تونو اسس کنید. این یک آپشنه. ولی سی دی آر اجباریه برای ما ایرانیا. از اون طرف اگه سابقه کار دارین وقتی لاج میکنید باید امتیازتون مطابق با ادعاتون در eoi باشه وگرنه ممکنه گیر بدن و ریجکت کنن آدم رو چون امتیاز کم میشه و ممکنه حتی به حد نصاب نرسه. لذا اسس کردن سابقه مرتبط اینجا به کار آدم میاد که شما میتونید با خیال راحت ادعا کنید که اینقدر سابقه کار دارم که ea هم تائیدش کرده. اینجوری محافظه کارانه تره و کمتر آدم گرفتار میشه. وگرنه میتونید اسس سابقه نکنید و بعدن مدارکتون توسط آفیسر ارزیابی میشه که ریسکش بالاتره. به نظرم انتخاب این گزینه یه جور سرمایه گذاریه برای اینکه کارتون در مراحل بعدی گره نخوره.
در مورد آیلتس من تصورم این بود که اسکن نمره مو آپلود میکنم و این کافیه! نشنیدم کسی جور دیگه عمل کرده باشه. دوستان نظر بدن اگه غیر از اینه