نوشته اصلی توسط
Sepideh1368
من واقعا نمي تونم دليل جبهه گيري يه طرفه بعضي از دوستان رو درك كنم
درسته كه بيشتر كسايي كه مهاجرت مي كنند يا براي ادامه تحصيل مي رن اكثرا از قشر ضعيف جامعه هستن و تويه ايران نه كار خوب دارن نه خانوادشون وضع مالي خوب داره،نه وضع تغذيه مناسب دارن،شايد با ٢تا خواهر برادرشون تويه يه اتاق ٦ متري مي خوابن،شايد در خوش بينانه ترين حالا ارزونترين ماشين تويه بازار زيرپاشونه.خب همچين آدمايي بعد از مهاجرت نه تنها ناراضي نيستن بلكه با پول فاندشون پس انداز هم مي كنند،به آرزشون يعني داشتن يه هيونداي دست دوم و زندگي مستقل تويه يه اتاق بزرگتر از ٦ متر،تغذيه مناسب تر و خيلي چيزاي ديگه(به خصوص آزادي براي كسايي كه از خانواده هاي سنتي ميان ) مي رسن،اين گروه شايد براشون اين همه ايراد گرفتن از آمريكا،كانادا و ... غير منطقي باشه.
اما يه دسته ديگه هم مهاجرت مي كنند،گروه متعلق به قشر متوسط رو به بالاي جامعه،كسايي كه بنا بر عقايد خودشون مهاجرت مي كنند (ممكنه رنج بردن از هر مشكلي اعم از درمان پر هزينه بيماريشون در ايران،مشكلات فرهنگي و يا حتي تجربه تحصيل و زندگي در يه كشور ديگه)،خب اين قشر بيشتر مشكلات رو در جامعه مقصد مي بينن و نكات منفي راحت تر به چشمشون مي ياد.
به نظرم به جايه اينكه با ديد منفي نسبت به اشخاص گروه دوم نگاه كنيم ،بهتره سعي كنيم نيمه پر ليوان رو ببينيم و با استفاده از تجربيات اين دسته،با ديد بازتري نسبت به انتخاب كشور و يا شهر بپردازيم
در كل به نظر من بيشتر مشكلات از اونجايي مياد كه تعداد زيادي از دوستان مشتاق به زندگي يا ادامه تحصيل در خارج از ايران به اين جمله اعتقادي عجيب دارند" آمريكا ته دنياست"،در صورتيكه اگه واقع بينانه به كل كشور آمريكا نه فقط چند تا شهر خاص نگاه بندازيم مي تونيم تصميم منطقي تري بگيريم
من خودم در راه اپلاي هستم ولي گفته هاي جالبي از زبان كسانيكه بيشتر از ١٠-٢٠ سال در آمريكاو كانادا شنيدم كه باعث شده با ديد بهتري به هدفم نگاه كنم و كوركورانه تصميم نگيرم،خيلي برام جالب بود چند وقت پيش تويه همين فروم يه نفر داشت يكي ديگه رو مثلا راهنمايي مي كرد و مي گفت هر جايه آمريكا شد اپلاي كن آمريكا همه جاش خوبه!
حداقل يه همچين پي دي افي باعث ميشه كسي فقط با داستان هاي شيرين دست به تصميم گيري نزنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)