نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 68

موضوع: پست مدارک | TNT | DHL | کاراپست | ارسال مدارک به استرالیا/ ایران و مسائل مرتبط

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : ارسال مدارک به استرالیا

سلام دوستان
    من میخوام کپی مدارکم رو برای دانشگاه وسترن استرالیا بفرستم. خود دانشگاه بهم ایمیل زده که کپی مدارک باید تایید شده باشند، ایجنتهای این دانشگاه تو تهران مدارک رو تایید میکنن اما میگن که خودمون باید پست کنیم و مدرک تایید شده رو به دانشجو نمیدیم. دوستان آیا راهی وجود داره که من تایید کپی مدارکم رو بگیرم و خودم پست کنم؟ جایی رو میشناسید که معتبر باشه که اینکار رو انجام بده و مدارک رو تحویل دانشجو بده؟ اگر این امکان وجود نداره، اگر ایجنت دانشگاه ارسال کنه مشکلی پیش نمیاد؟ چون من خودم اقدام کردم واسه ارتباط با دانشگاه و سوپروایزر نه از طریق ایجنت.
    یک دنیا تشکر

پیش فرض پاسخ : ارسال مدارک به استرالیا

نقل قول نوشته اصلی توسط SaAdatmech نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام کپی مدارکم رو برای دانشگاه وسترن استرالیا بفرستم. خود دانشگاه بهم ایمیل زده که کپی مدارک باید تایید شده باشند، ایجنتهای این دانشگاه تو تهران مدارک رو تایید میکنن اما میگن که خودمون باید پست کنیم و مدرک تایید شده رو به دانشجو نمیدیم. دوستان آیا راهی وجود داره که من تایید کپی مدارکم رو بگیرم و خودم پست کنم؟ جایی رو میشناسید که معتبر باشه که اینکار رو انجام بده و مدارک رو تحویل دانشجو بده؟ اگر این امکان وجود نداره، اگر ایجنت دانشگاه ارسال کنه مشکلی پیش نمیاد؟ چون من خودم اقدام کردم واسه ارتباط با دانشگاه و سوپروایزر نه از طریق ایجنت.
    یک دنیا تشکر
    ایرادش کجاست که کس دیگه ای براتون ارسال کنه؟ مهم اینه که مدرکتون به دست دانشگاه مقصد برسه دیگه. فرقی نمیکنه کی واسشون پست کنه. مگه نمرات زبانو ما پست میکنیم؟ خود موسسه پست میکنه. اینم مثل همون. نگران نباشید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)