سلام دوستان. من اوایل جون بعد از سه سال با ویزای سینگل میخوام برم ایران. اول میرم ایروان برای مصاحبه. پروازهایی که برای من مناسب هستن در دوحه یا کانادا (اتاوا-تورنتو) یا یکی از شهرهای روسیه استاپ دارن. برای استاپ در این شهرها احتیاج به ویزای کشورشون دارم؟
ممنون.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
نگران نباشید. این چیزا قابل پیش بینی نیست. چه در جهت مثبت و چه در جهت منفی. امیدوار باشید و توکل کنید به خدا. خود من موقعی که برای برگشتن به آمریکا تقاضای ویزا کردم بعد از ۳ هفته رد شدم با ۲۱۴ب. ولی بالاخره بعد از کلی علافی و دردسر تونستم ویزا بگیرم و برگردم. اکثر کسانی که تقاضای ویزا می کنن بدون مشکل ویزا می گیرن و بر می گردن آمریکا.
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
دوستان این مهر خروج که در دفتر واشنگتن میزنن دیگه من هیچ نیازی به دریافت اجازه خروج ندارم وقتی خواستم از ایران خارج بشم؟ من با وثیقه از ایران خارج شدم ایا با این مهر فقط یک بار میتونم ورود و خروج کنم به ایران
سلام دوستان. من قصد دارم تابستان برای تمدید ویزا به کانادا (تورنتو) بروم. کسی تجربه ای درباره تمدید ویزا در تورنتو داره؟
ممنون
هيچ راهي دور نيست....انسان هماني ميشود كه مي انديشد...
سلام دوستان.ممنون میشم به من راهنمایی کنین.همسر من سال 2013 اومده امریکاو بعد 2014 برگشت ایران (با ویزای سینگل) و مجدد برای ویزا اقدام کرد که ویزای مالتی گرفت. منتها حدود 1 سال بعد به دلایل خانوادگی مجبور شد دانشگاهش رو منقل کنه (سویس و ... همه فعال هستن و بسته نشدن) و الان هم یک ترم در دانشگاه جدیدش گذشته.ما برای تابستون میخاستیم برگردیم ایران. فقط میخاستم مطمئن شم که ویزاش مشکلی نداره و هم چنان مالتی هست...چون تو همین اپلای ابراذ خوندم که سویس فعال باشه مالتی پل بودن حفظ میشه...
ممنون میشم راهنمایی کنین مخصوصا اقای مهراد.
سلام دوستان.ممنون میشم به من راهنمایی کنین.همسر من سال 2013 اومده امریکاو بعد 2014 برگشت ایران (با ویزای سینگل) و مجدد برای ویزا اقدام کرد که ویزای مالتی گرفت. منتها حدود 1 سال بعد به دلایل خانوادگی مجبور شد دانشگاهش رو منقل کنه (سویس و ... همه فعال هستن و بسته نشدن) و الان هم یک ترم در دانشگاه جدیدش گذشته.ما برای تابستون میخاستیم برگردیم ایران. فقط میخاستم مطمئن شم که ویزاش مشکلی نداره و هم چنان مالتی هست...چون تو همین اپلای ابراذ خوندم که سویس فعال باشه مالتی پل بودن حفظ میشه...
ممنون میشم راهنمایی کنین مخصوصا اقای مهراد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)