یکی از بدترین دانشگاهایی بود که اپلای کردم، اصلا درست جواب ندادن و جواب ریجکت هم با نامه فرستادن! من اوایل فوریه اپلای کرده بودم و فکر کنم اواسط فروردین به من جواب دادن! خیلی عجیبه این دانشگاه خیلی غیر منطقی ریجکت میکنه به نظرم!
یکی از بدترین دانشگاهایی بود که اپلای کردم، اصلا درست جواب ندادن و جواب ریجکت هم با نامه فرستادن! من اوایل فوریه اپلای کرده بودم و فکر کنم اواسط فروردین به من جواب دادن! خیلی عجیبه این دانشگاه خیلی غیر منطقی ریجکت میکنه به نظرم!
سلام
ببخشید من به یکی از استادای missipi state universitry ایمیل زدم که اینجوری جوابم رو داده:
I do not have any guaranteed (funded) opening for a new graduate student for Fall 2016 but it may come up. As your track record looks good from your CV, I encourage you to review our admission requirements and apply for our PhD program if you are qualified. I am aware that BSc GPA is very important for our admissions but you may be able to explain to them why you fall below.
میخواستم ببینم حداقلی برای معدل لیسانس وجود داره. من نتونستم چیزی پیدا کنم؟
<<<<<<<----------امتیاز مثبت یادتون نره
دوستان کسی اطلاع داره برای این دانشگاه باید ریز نمرات پست بشه یا بعد از ادمیشن مدارک را پستی می خواهند؟
سلام
برای کدوم دپارتمان اپلای کردید؟
سلام دوستان،
کسی از این دانشگاه خبری نداره!؟؟ به من اینطوری که خودشون نوشتند فول ادمیشن دادند و گفتند برای ادوایزر و رجیستر به گرجویت کوردینیتور ایمیل بزن ولی متاسفانه ایشون جوابی به من ندادند....
قومی متفکرند اندر ره دین / قومی به گمان فتاده در راه یقین--میترسم از آن که بانگ آید روزی /کای بیخبران راه نه آنست و نه این>> (خیام)
ایشالا که ادمیشن بگیرید.
هنوز چیزی از فاند نگفتند فقط در نامه ای که برای من فرستادند نوشته full admission نمی دونم منظورشون چی هست...!! البته اینطور که به نظر میرسه این دلیل بر فاند نیست و یکی از شرایط لازم برای گرفتن فاند هست.
اما می خواستم بدونم دوستان از سال قبل یا امسال تجربه ای نداشتند که کی وضعیت فاند معلوم میشه؟
قومی متفکرند اندر ره دین / قومی به گمان فتاده در راه یقین--میترسم از آن که بانگ آید روزی /کای بیخبران راه نه آنست و نه این>> (خیام)
من توی اینترنت جستجو کردم ، فول ادمیشن عکس کانیدشنال میشه
در کاندیشنال فرد متقاضی یکی از شرایط ادمشن رو نداره، مثلا نمره تافل یا جی ار ای اون پایینه، ولی بصورت کاندیشنال بهش ادمیشن می دن
علاقه مندی ها (Bookmarks)