صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 23456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 118

موضوع: Mississippi State University

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Mississippi State University

یکی از بدترین دانشگاهایی بود که اپلای کردم، اصلا درست جواب ندادن و جواب ریجکت هم با نامه فرستادن! من اوایل فوریه اپلای کرده بودم و فکر کنم اواسط فروردین به من جواب دادن! خیلی عجیبه این دانشگاه خیلی غیر منطقی ریجکت میکنه به نظرم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط farzaaneh نمایش پست ها
    یکی از بدترین دانشگاهایی بود که اپلای کردم، اصلا درست جواب ندادن و جواب ریجکت هم با نامه فرستادن! من اوایل فوریه اپلای کرده بودم و فکر کنم اواسط فروردین به من جواب دادن! خیلی عجیبه این دانشگاه خیلی غیر منطقی ریجکت میکنه به نظرم!
    فعلا که همون ریجکتم به ما ندادن!!!!!!زنگ بزنیم ببینیم فرجی میشه یا نه...میشه رزومتون را بگید اگه اشکال نداره؟
    ممنون

سلام
    ببخشید من به یکی از استادای missipi state universitry ایمیل زدم که اینجوری جوابم رو داده:

I do not have any guaranteed (funded) opening for a new graduate student for Fall 2016 but it may come up. As your track record looks good from your CV, I encourage you to review our admission requirements and apply for our PhD program if you are qualified. I am aware that BSc GPA is very important for our admissions but you may be able to explain to them why you fall below.

میخواستم ببینم حداقلی برای معدل لیسانس وجود داره. من نتونستم چیزی پیدا کنم؟
    <<<<<<<----------امتیاز مثبت یادتون نره

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical

دوستان کسی اطلاع داره برای این دانشگاه باید ریز نمرات پست بشه یا بعد از ادمیشن مدارک را پستی می خواهند؟

سلام
    برای کدوم دپارتمان اپلای کردید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sds_njf نمایش پست ها
    دوستان کسی اطلاع داره برای این دانشگاه باید ریز نمرات پست بشه یا بعد از ادمیشن مدارک را پستی می خواهند؟
    سلام دوست عزیز، باید مدارک رو پست کنید.

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical

سلام دوستان،
    کسی از این دانشگاه خبری نداره!؟؟ به من اینطوری که خودشون نوشتند فول ادمیشن دادند و گفتند برای ادوایزر و رجیستر به گرجویت کوردینیتور ایمیل بزن ولی متاسفانه ایشون جوابی به من ندادند....
    قومی متفکرند اندر ره دین / قومی به گمان فتاده در راه یقین--میترسم از آن که بانگ آید روزی /کای بیخبران راه نه آنست و نه این>> (خیام)

نقل قول نوشته اصلی توسط sds_njf نمایش پست ها
    سلام دوستان،
    کسی از این دانشگاه خبری نداره!؟؟ به من اینطوری که خودشون نوشتند فول ادمیشن دادند و گفتند برای ادوایزر و رجیستر به گرجویت کوردینیتور ایمیل بزن ولی متاسفانه ایشون جوابی به من ندادند....
    دوست عزیز، من هم احتمال زیاد از اینجا پذیرش بگیرم، مصاحبه داشتم و چندین ایمیل بین من و کوردینیتور و یکی از استادها رد و بدل شده، منظورت از فول ادمیشن چیه؟ آیا بهت فول فاند دادن؟ چقدر بهت فاند دادند؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical

نقل قول نوشته اصلی توسط soleimanian نمایش پست ها
    دوست عزیز، من هم احتمال زیاد از اینجا پذیرش بگیرم، مصاحبه داشتم و چندین ایمیل بین من و کوردینیتور و یکی از استادها رد و بدل شده، منظورت از فول ادمیشن چیه؟ آیا بهت فول فاند دادن؟ چقدر بهت فاند دادند؟
    ایشالا که ادمیشن بگیرید.
    هنوز چیزی از فاند نگفتند فقط در نامه ای که برای من فرستادند نوشته full admission نمی دونم منظورشون چی هست...!! البته اینطور که به نظر میرسه این دلیل بر فاند نیست و یکی از شرایط لازم برای گرفتن فاند هست.
    اما می خواستم بدونم دوستان از سال قبل یا امسال تجربه ای نداشتند که کی وضعیت فاند معلوم میشه؟
    قومی متفکرند اندر ره دین / قومی به گمان فتاده در راه یقین--میترسم از آن که بانگ آید روزی /کای بیخبران راه نه آنست و نه این>> (خیام)

من توی اینترنت جستجو کردم ، فول ادمیشن عکس کانیدشنال میشه
    در کاندیشنال فرد متقاضی یکی از شرایط ادمشن رو نداره، مثلا نمره تافل یا جی ار ای اون پایینه، ولی بصورت کاندیشنال بهش ادمیشن می دن