صفحه 30 از 33 نخستنخست ... 2021222324252627282930313233 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 325

موضوع: North Carolina State University

Junior Member

پیش فرض پاسخ : North Carolina State University

با سلام
    من تجربه خودم از دانشکده عمران (البته مال پارساله!) من قبل عید پذیرشم اومد و فاند نداشت و تقریبا یه ماه منتظر شدم (اشتباه خودم بود) چون نوشته بود درباره فاند ایمیل جدا میاد و من فک کردم باید منتظر خبر دانشگاه بشم. بعد از تقریبا یه ماه به استادا ایمیل زدم که بیشترشون فاند نداشتن ولی یه مصاحبه گرفتم اما خیلی دیر بود فک میکنم اوایل ماه می من تازه مصاحبه کردمو آخرم بهم گفتن که نمیتونیم بهت فاند بدیم. به نظرم اگر با استادی در تماس بودید حتما ایمیل بزنید و وضعیتو بپرسید چون قبل پونزدهم حتما به یه عده جواب دادن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط selsajj نمایش پست ها
    از دانشکده عمران گویا هنوز خبری نیست پس، هیچ چیزی هم تغییر نمیکنه توی پروفایل. دوستانی که پذیرش گرفتن از عمران لطفا ما رو هم در جریان بذارن.
    ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical-Shahid Bheshti

نقل قول نوشته اصلی توسط alidio نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    امروز برای من ایمیل اومد که وضعیتت فرق کرده و توی Apply yourself دیدم که پذیرفته شدم ولی خبری از فاند نیست و گفته که:
    Since your application for admission indicates that you are neither a U.S. citizen nor a U.S. Permanent Resident (Green Card) and that you are not currently in the United States, we need additional information before you can be officially admitted. You must submit a completed Certificate of Financial Responsibility (CFR) to our office.
    این CFR همون Bank statement هست؟!
    یعنی به اینترنشنال فاند نمیدند؟! این همه ایرانی که فول فاند داره!
    حدس میزنم به خاطر دیرتکمیل شدن اپلیکیشنم باشه چون جی آر ای به دستشون نرسیده بود تا چند روز پیش و اواسط فوریه ریکام هام رسیده بود (البته جی آر ای رو برای رشته من نوشته بود که optional هست ولی من توی رزومه ام بود).
    الان امیدی هست؟
    من همین امروز میخواستم پیشنهاد یه جای دیگه رو قبول کنم که فاند هم داره ولی الان مونده ام چکار کنم و یکم هم داره برای ویزا دیر میشه و 15 آپریل هم نزدیک و باید جواب بدم تا اون موقع.
    دوستان پذیرش رو با فاند گرفتن یا بعدا از دانشکده و مستقلا اومد؟ کی؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    برای من اصلا چیزی راجع به فاند تو apply yourself نبود و نیست بلکه یه ایمیل از دانشکده اومد که آفر TA بود و من هم طبق گفته سایت همون رو به جای CFR آپلود کردم.
    CFR یه سری فرم هست که همراه bank statement باید آپلود بشه در صورتی که فاند نداشته باشید یا فاندتون هزینه هارو کامل پوشش نده.
    به اینترنشنال فاند میدن و اینکه از دانشکده پیگیر باشید معمولا یک استادی مسئول تایین TA هاست باهاش مکاتبه کنید .
    فاند حدودا دو هفته بعد ادمیشن اومد برا من از دانشکده البته استاد قول داده بود قبلا و من یکماه بعد ددلاین اپلای کردم.
    موفق باشید

Junior Member

سلام، ددلاین این دانشگاه برای دکترای مهندسی مواد 6 ژانویه بوده ولی تا الان جوابی نیومده، دوستان کسی میدونه معمولا تا کی باید صبر کرد؟

سلام دوستان. ایا کسی برای رشته مهندسی نساجی این دانشگاه اقدام کرده و یا در این رشته درس میخونه؟من پذیرش دکترا بدون فاند گرفتم.میخوام ببینم چقد امکان داره ترم های بعدی بتونم فاند بگیرم؟لطفا اگه کسیی چیزی میدونی سریعتر راهنمایی کنه.
    متشکرم

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    NC State University

نقل قول نوشته اصلی توسط raha8789 نمایش پست ها
    سلام دوستان. ایا کسی برای رشته مهندسی نساجی این دانشگاه اقدام کرده و یا در این رشته درس میخونه؟من پذیرش دکترا بدون فاند گرفتم.میخوام ببینم چقد امکان داره ترم های بعدی بتونم فاند بگیرم؟لطفا اگه کسیی چیزی میدونی سریعتر راهنمایی کنه.
    متشکرم
    سلام. اینجا ایرونی های زیادی هستن که تکستایل میخونن. برای فاند حتما باید با استاد تماس بگیرید. احتمال خیلی زیادی هست که ترم های بعد فاند بگیرید (البته یکی دوتا دوستان بودن که به سختی ترم دوم گرفتن اما بالاخره گرفتن) چون معمولا به دکتری ها میدن. اما باید استاد بهتون فاند بده. مطمئن شید که پروژه و پول دارن.
    اول کنم اندیشه تا برگزینم پیشه ای
    آنگه به یک پیمانه می، اندیشه را باطل کنم
    در روزگار تفاوت ها، همه شبیه هم اند!

سلام دوستان

من از این دانشگاه واسه دکتری پذیرش با فول فاند گرفتم

امیدوارم شما هم در اپلایاتون موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط azadroo نمایش پست ها
    سلام دوستان

من از این دانشگاه واسه دکتری پذیرش با فول فاند گرفتم

امیدوارم شما هم در اپلایاتون موفق باشید
    سلام
    مبارکتون باشه، رشتتون چیه؟ من که عمرانم و هنوز جواب نیومده، دیگه خسته شدم. جواب شما کی اومده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط chs نمایش پست ها
    سلام، ددلاین این دانشگاه برای دکترای مهندسی مواد 6 ژانویه بوده ولی تا الان جوابی نیومده، دوستان کسی میدونه معمولا تا کی باید صبر کرد؟
    سلام برای شما جوابی اومده؟

Junior Member

سلام،
    من مبخاستم واسه گرفتن I-20 از طریق کاراپست اقدام کنم که میگه با FEDEX نفرستین ما قبول نمیکنیم در حالی که دانشگاه نوشته اگر میخاین با پست عادی نفرستیم بسته ی پستی ما رو بخرین که FEDEX هست. میشه لطفن راهنمایی کنین چکار باید بکنم؟
    مرسی

ApplyAbroad Veteran
    summer_66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Artificial Intelligence /Shiraz University

نقل قول نوشته اصلی توسط Negar_83 نمایش پست ها
    سلام،
    من مبخاستم واسه گرفتن I-20 از طریق کاراپست اقدام کنم که میگه با FEDEX نفرستین ما قبول نمیکنیم در حالی که دانشگاه نوشته اگر میخاین با پست عادی نفرستیم بسته ی پستی ما رو بخرین که FEDEX هست. میشه لطفن راهنمایی کنین چکار باید بکنم؟
    مرسی
    سلام. دو راه دارید:
    1- از یه شخص حقیقی (خود پرسنل دانشگاه که مسئول فرستادن I-20 هست گاها قبول میکنه) بخواید که با DHL براتون مستقیم ارسال کنه ایران. که خوب توی این روش کل هزینه رو خودتون باید پرداخت کنید که کم هم نیست و ریسک طولانی شدن در گمرک آمریکا هم وجود داره.
    2- از شرکت های دیگری استفاده کنید که با فدکس کار میکنن مثل تهران پیکاپ
    .If I had my life to live again. I'd make the same mistakes, only sooner

."If you get NO in answer, remember N.O. is "Next Opportunity