صفحه 22 از 26 نخستنخست ... 121314151617181920212223242526 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 252

موضوع: خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

Moderator
    nimaK آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UW-Madison / Ph.D. French Literature

پیش فرض پاسخ : خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

به نظر مي رسه كه دوستان ! بررسي پرونده ها معمولا نتايجش روزهاي دوشنبه اعلام مي شه ! يعني بايد منتظر دوشنبه بعد باشيم كه يا دوباره تصحيح بفرستن برامون يا وقت مصاحبه !
    ديشب كه نمي دانستم به كدام دردم،گريه كنم،كلي خنديدم!(صادق هدايت)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

نقل قول نوشته اصلی توسط nimaK نمایش پست ها
    به نظر مي رسه كه دوستان ! بررسي پرونده ها معمولا نتايجش روزهاي دوشنبه اعلام مي شه ! يعني بايد منتظر دوشنبه بعد باشيم كه يا دوباره تصحيح بفرستن برامون يا وقت مصاحبه !
    من کلا یه بار جواب گرفتم اونم یکشنبه بود!

Junior Member amir_inter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

سلام دوستانهمین الان شبکه پلی تکنیک بهم ایمل داد که پرونده شما بدستمون رسیده...
    دوستانی که برای پلی تکنیک هم اقدام کردند ، چنین ایمیلی امروز دریافت کردند ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_inter نمایش پست ها
    سلام دوستانهمین الان شبکه پلی تکنیک بهم ایمل داد که پرونده شما بدستمون رسیده...
    دوستانی که برای پلی تکنیک هم اقدام کردند ، چنین ایمیلی امروز دریافت کردند ؟
    من هم از هر ۳ پلی تکنینکی که واسشون اقدام کرده بودم ایمیل دریافت کردم که پرونده م در حال بررسی هست.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    industrial engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_inter نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید بابت تاخیر در جواب
    ۱۴ آوریل وقت دادن بهم ، پنج شنبه هفته پیش !
    بهتون هنوز وقت ندادن ؟؟؟
    نه به من هنوز وقت ندادند , آیا ثبت نام در خود سایت پلی تکنیک ربطی به پروسه خود کامپوس داره ؟ چون من پرونده کامپوسم کامل بود ولی هنوز اقدامات لازم روی سایت پلی تکنیک رو انجام ندادم . ممکنه تاخیر در وقت مصاحبه به این علت باشه ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    industrial engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sabouri نمایش پست ها
    من هم از هر ۳ پلی تکنینکی که واسشون اقدام کرده بودم ایمیل دریافت کردم که پرونده م در حال بررسی هست.
    دوست عزیز یک سوال برای توصیه نامه پلی تکنیک ازتون داشتم . فرم اصلی توصیه نامه اساتید , داخل سایت شما هم فقط به فرانسه بود ؟

Junior Member amir_inter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_a_m نمایش پست ها
    نه به من هنوز وقت ندادند , آیا ثبت نام در خود سایت پلی تکنیک ربطی به پروسه خود کامپوس داره ؟ چون من پرونده کامپوسم کامل بود ولی هنوز اقدامات لازم روی سایت پلی تکنیک رو انجام ندادم . ممکنه تاخیر در وقت مصاحبه به این علت باشه ؟
    اگر وقت ندادن زنگ بزنید و پیگیر شید ، شاید مشکلی پیش اومده باشه...
    ببینید ، وقتی پروندتون رو در سایت کامپوس ایجاد میکنید ، اگر انتخاب پلی تک هم داشته باشید ، شبکه پلی تک فرانسه بطور اتوماتیک برای شما اکانت میسازه و اطلاعات شمارو از حساب کامپوس اکستراکت می کنند ...
    اگر هنوز اطلاعات لازم رو در حساب پلی تکون وارد نکردید ، سریعا اقدام کنید چون بزودی پرونده ثبت نام پلی تک بسته میشه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_a_m نمایش پست ها
    دوست عزیز یک سوال برای توصیه نامه پلی تکنیک ازتون داشتم . فرم اصلی توصیه نامه اساتید , داخل سایت شما هم فقط به فرانسه بود ؟
    من اصلا توصیه نامه نداشتم و وارد نکردم چیزی! اجباری بود؟؟؟ من بدون اون فرستادم و به نظر میاد پرونده م الان به دانشگاه ها رسیده.

Moderator

رشته و دانشگاه
    Diplôme d'Ingénieur Généraliste-ENSAM-Arts et Métiers ParisTech

من اصلا توصیه نامه نداشتم و وارد نکردم چیزی! اجباری بود؟؟؟ من بدون اون فرستادم و به نظر میاد پرونده م الان به دانشگاه ها رسیده.
    توصیه نامه اجباریه برای همه مستر 2 ها... بعضی مستر 1 ها و همه مدارس مهندسی معتبر

این ۹۰ یا ۱۰۰ یورو مستقل از تایید مدارک هست. البته پارسال گویا ۹۰ یورو بوده و امسال شده ۱۰۰ یورو. هر موقع وقت مصاحبه تعیین بشه باید علاوه بر مدارکتون ۱۰۰ یورو هم ببرین که این میشه هزینه پرونده تون.

به جز اینا بخش کنسولی موقعی که بخواین ویزا بگیرین ازتون می خواد یه سری مدارکتون رو به تایید سفارت (تو همون بخش کنسولی) برسونین. هزینه تایید هر برگ مدرک ۱۸ یورو هست. حالا اگه شما مدارکتون رو پیش مترجمین امین سفارت ترجمه کرده باشین فقط لازمه که آخرین مدرک تحصیلی تون تایید بشه. در غیر این صورت باید همه مدارک رو تایید کنید.

ساعات تایید مدارک
    مترجمین مورد تایید سفارت
    فهرست مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی

توی اون فایل فهرست مدارک توضیح داده شده که چه مدارکی احتیاج به تایید دارن.
    اگه کسی سرباز باشه که پاسپورت نمیتونه بگیره ؟پاسپورت رو حتما میخوان؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)