سلام دوستان عزیز،خیلی ممنون میشم یه نفر سؤالات من رو جواب بده،۱)کدوم کنسرواتوار ایتالیا کیفیت علمی و امکاناتش بهتره؟ترجیح من شهرهای رم ،فلورانس و ونیز هست.۲)شرایط و ازمون ورود به اون کنسرواتوار رو باید از کجا جزئیاتش رو دربیارم؟۳)مخارج تحصیل اون کنسرواتوار و حداقل سن ورود چقدر هست؟۴)من با لیسانس کنسرواتوار تهران میتونم اونجا ارشد بخونم؟۵)غیر از موسیقی کلاسیک شاخه های دیگه مثل جز و راک ندارن کنسرواتوارهای ایتالیا؟(خیلی ممنون میشم اگر پاسخ منو بدین،سؤالام زیاد بود شرمنده)
سلام. من لیسانس معماری از دانشگاه هنر اصفهان دارم. و برای دانشگاه هایی مثل فلورانس و پلی میلان میخوام اقدام کنم.
میخواستم بپرسم که برای رشته های هنری، به غیر از بورس های استانی ، چه کمک هزینه های دیگه ای وجود داره؟ آیا وام هم میدن؟
Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
دوستان کسی میدونه که کدوم دانشگاه های ایتالیا دوره ی مَستر 5 ساله برای عکاسی داره؟
سلام دوستان،اگه بتونید بهم کمکی کنید خیلییییی ممنون میشم،من قصد تحصیل رشته عکاسی به زبان انگلیسی در ایتالیا رو دارم،اما شهر و دانشگاه معتبری و پیدا نکردم کسی میتونه بهم کمک کنه؟!
سلام من رشتم نقاشی بوده و میخوام برای کارشناسی ارشد مجسمه یا نقاشی اقدام کنم ولی نمیدونم برای کار و تحصیل کدوم شهر ایتالیا مناسب تره .ممنون میشم راهنماییم کنین
علاقه مندی ها (Bookmarks)