منم یه تجربه اینجا می گم به درد آیندگان بخوره.من در تاریخ 5 ژانویه درخواست ریپورت تافل کردم.اما این نمره هیچ وقت به این استودرای بی در و پیکر نرسید و هیچ کسی هم تا 5 روز مونده به نتایج نهایی اعلام بشه هیچی بهم نگفته بود.طی اون 5 روز که تازه زحمت کشیدن و یکی یکی انتخاب هامو ریجکت می کردن باهاشون صحبت کردم و مشکل رو توضیح دادم.دو تا انتخاب آخرم که به ظاهر دانشگاه های بدتری بودن که اصلا قبول نکردن تافلمو اینترنتی چک کنند.دوتا انتخاب اولم هم یکی گفت ما شما رو به خاطر معدل رد کردیم!اما الان می بینم یکی از بچه های با معدل نزدیک من از لینکوپینگ قبولی داره!!! و انتخاب دومم هم که BTH بود ظاهرا پای تلفن خوب برخورد کردن.و نمرمو چک کرد و گفت می ری تو بررسی.اما در نهایت اونم اپلیکیشن منو رد کرده.
خلاصه که به نامردی تمام از دور انتخاب خارج شدم در حالی که در این مدت هر وقت به هر کدوم ایمیل می زدم می گفتن در حال بررسی هستیم و نتایج اعلام بشه می فهمی.حالا دارم امروز فرم های اعتراض و مدارک نشون دهنده ارسال نمره زبان رو براشون می فرستم.البته زیاد برام فرقی نداره دیگه که چی بشه چون نمیرم سوئد دیگه فقط می خوام ببینم آیا اینقدر انصاف دارن که بفهمن من این وسط تقصیر نداشتم یا نه مثل مملکت خودمون...
Wish all of You LUCK.

علاقه مندی ها (Bookmarks)