نقل قول نوشته اصلی توسط khamechian نمایش پست ها
سلام. بنده میخواهم برای :ارامد کردن رزومه ام یک زبان برنامه نویسی و نرم افزار های کارامد رو یاد بگیرم. دوستان کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه؟ من خودم بعد یکمی برس و جو به زبان PYTHON رسیدم. کاربردی هست در این رشته؟
دوست عزیز
زبان پایتون که فرمودید زبان بسیار عالی هست ولی برای کار در رشته ی رباتیک ، برنامه نویسی حرفه ای ، تا حدودی برنامه نویسی آزمایشگاه ( بخاطر توابع مناسب و وابسته نبودن به سیستم عامل و ... ) ، من دقیق از رشته ی صنایع اطلاعی ندارم ولی اینکه بخواید رزومه تون رو با زبان برنامه نویسی و نرم افزار های تخصصی قوی کنید شاید زیاد بهتون کمک نکنه . در عوض نمره بالا در امتحانات زبان و همچنین معدل بالا دوره ی های تحصیلی در کنار مقالات خوب ، شانستون رو برای دریافت پذیرش و کمک هزینه ی تحصیلی بیشتر میکنه .
اینکه شما بتونید برنامه نویسی کنید خیلی چیز عالی ای هست و شاید در آینده ی تحصیلی و کاریتون خیلی تاثیر خوبی بزاره ، اما برای پذیرش قدرت مقاله و معدل و نمره زبان خیلی بیشتره .
پیشنهاد من ، اگر توی وقت خالیتون میخواید برنامه نویسی یاد بگیرید و از اون زبان برنامه نویسی بعدا درآمد و یا کار های پژوهشی داشته باشید ، به مراتب جاوا ( JAVA ) میتونه انتخاب مناسبتری براتون باشه ، هر چند که پایتون هم زبان عالی ایه .
( از زبان جاوا در رباتیک و برنامه نویسی حرفه ای و برنامه نویسی پلت فرم های همراه و خیلی چیزهای دیگه با طیف بسیار گسترده ای استفاده میشه )
شاد و موفق و سلامت باشید .