صفحه 22 از 50 نخستنخست ... 121314151617181920212223242526272829303132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 211 تا 220 , از مجموع 495

موضوع: آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenrbn نمایش پست ها
    سلام. ممنون از همگی که سوال ام و پاسخ دادید. سه روز دیگه یعنی 24 اردیبهشت مهلت 3 ماهه بعداز لاج ویزای من تموم میشه. ایشالله که تا 3 روز دیگه ویزام بیاد.
    امیدوارم هرچه سریع تر ویزاتون بیاد دوست گرامی، فقز یه سوال برای من پیش اومده، مگه بعد از لاج حداکثر تا 3 ماه ویزا میاد؟ یعنی اونا تا 3 ماه جواب می دن؟ ما همه مدارکمون رو فرستادیم و فقط آیلتس همسر مونده که 5 تیر هست امتحان من، یعنی واسه ما از 5 تیر تا 3 ماه بعد میاد؟ ویزامون 189 هستش

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

سلام.
    توسایت خود استرالیا نوشته برای اپلیکیشن های کامل مدت گرنت شدن ویزا 3 ماه هستش. که اومده بعدش توضیح داده اپلیکیشن کامل چی هست. بعدش گفته اگه ناقص باشه مدارک و بعدا واسمون بفرستید در 75 درصد موارد نیز ویزا همون 3 ماه بعد از لاج میاد.
    که متاسفانه واسه من چون مدارک ام و واسه عیدنوروز دیرتکمیل کردم و فرستادم هنوز که 3 ماه از لاج ویزام میگذره نیومده.

Junior Member

سلام به همه دوستان
    لطفا بنده رو راهنمایی کنین
    اقدام کننده اصلی برای ویزای 190
    کسب 60 امتیاز با در نظر گرفتن 5 امتیاز اسپانسرشیپ ایالتی
    فوق لیسانس برق، اسسمنت از EA، سن 39 سال که 19 ژوئن وارد 40 سال میشم. فرم EOI ثبت شده در تاریخ 19-2-2016 ولی تا الان جوابی نیومده
    سوال اول: آیا پس از 19 ژوئن که وارد 40 سال میشم، امتیاز سن رو از دست میدم یا اینکه ثابت میمونه؟
    سوال دوم: آیا امیدی هست که اسپانسر بگیرم یا نه؟
    سوال سوم: اصولا اسپانسرشیپ ایالتی تو بازه های زمانی مشخص اعلام میشه یا اینکه مشخص نیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenrbn نمایش پست ها
    سلام.
    توسایت خود استرالیا نوشته برای اپلیکیشن های کامل مدت گرنت شدن ویزا 3 ماه هستش. که اومده بعدش توضیح داده اپلیکیشن کامل چی هست. بعدش گفته اگه ناقص باشه مدارک و بعدا واسمون بفرستید در 75 درصد موارد نیز ویزا همون 3 ماه بعد از لاج میاد.
    که متاسفانه واسه من چون مدارک ام و واسه عیدنوروز دیرتکمیل کردم و فرستادم هنوز که 3 ماه از لاج ویزام میگذره نیومده. ������������
    با سلام،
    در تکمیل صحبتهاتون، مدت زمان انتظار ویزا بستگی به سابکلس ویزاتون و خیلی از عوامل دیگه مثل چک امنیتی و ... داره، برای مثال برای سابکلسهای ۵۷۳ و ۵۷۴ هستند دوستانی که نزدیک به یک سال هست که در صف انتظارند و بالعکس بودند دوستانی که چند روزه و یا یک ماهه ویزاشون گرنت شده، در کل نسخه ی کلی نمی شه پیچید. بهترین کار توکل بخدا و کم کردن استرس هست. انشاا... که ویزای همه ی دوستان گرنت بشه.
    موفق باشید

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamoon2535 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    لطفا بنده رو راهنمایی کنین
    اقدام کننده اصلی برای ویزای 190
    کسب 60 امتیاز با در نظر گرفتن 5 امتیاز اسپانسرشیپ ایالتی
    فوق لیسانس برق، اسسمنت از EA، سن 39 سال که 19 ژوئن وارد 40 سال میشم. فرم EOI ثبت شده در تاریخ 19-2-2016 ولی تا الان جوابی نیومده
    سوال اول: آیا پس از 19 ژوئن که وارد 40 سال میشم، امتیاز سن رو از دست میدم یا اینکه ثابت میمونه؟
    سوال دوم: آیا امیدی هست که اسپانسر بگیرم یا نه؟
    سوال سوم: اصولا اسپانسرشیپ ایالتی تو بازه های زمانی مشخص اعلام میشه یا اینکه مشخص نیست؟
    1- متاسفانه بله. امتیازها در زمان دریافت دعوتنامه محاسبه مجدد میشوند.
    2- ننوشتید که کدام ایالت مد نظرتون هست. در حال حاظر برای رشته شما و برای ایالت NSW متاسفانه خیلی کم دعوتنامه فرستاده میشه و احتمال دریافت دعوتنامه تا ماه Jun با توجه به امتیازتون خیلی کم هست. البته هیچ چیز قابل پیشگویی نیست ولی امارها از شانس کم شما خبر میده.
    3- بستگی به ایالتی دارد که میخواهید اقدام کنید. برای اکثر ایالتها بازه زمانی خاصی وجود ندارد.

موفق باشید

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط homane نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون. میشه بگید در ویزایی که می یاد آیا تاریخ هست برای آخرین فرصت ورود به استرالیا؟؟
    سلام
    بله، معمولا از زمان لاج کردن پرونده و یا زمان انجام معاینات پزشکی یک سال فرصت دارید که وارد خاک استرالیا بشید. این تاریخ روی ویزای شما درج میشه.

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط homane نمایش پست ها
    سلام دوستان
    به خصوص به میثم عزیز که همیشه جوابم رو از ایشون دریافت می کنم.
    سوال 2: از اونجا که من ایران هستم و هنوز شرایطم برای اومدن مساعد نیست، می خوام هرچه بیشتر (تا 1 سال) گرفتن ویزا رو به تعویق بندازم، آیا ممکنه همچین درخواستی ازشون بکنیم؟ و براش دلیل بیارم که می خوام اموالم رو بفروشم و ... آیا بد نمیشه برای پرونده ام؟
    سلام
    تا جایی که من یادم میاد این کار ممکن نیست. ولی... وفتی ویزای شما صادر میشه حدود یک سال از تاریخ لاج کردن و یا تاریخ معاینات پزشکی به شما فرصت میدهند که برای اولین بار وارد خاک استرالیا بشوید. یعنی به طور عادی هم حدوداً یک سال فرصت دارید.

Junior Member elisoly آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.S.Environmental engineer - Islamic Azad University, Science and Research Branch, Tehran.

من اول دی لاج کردم و یک ماه بعد کیس آفیسر دار شدم و ازم مدیکال و عدم سوپیشینه و فرم هشتاد و 1221رو خواست منم فرستادم اما چون وکیلم توی ایمی اکانتم اتچ نکرده بود و فقط ایمیل کرده بود سه بار آفیسرهای مختلف درخواست مدارکی که نرسیده کرده بودن و اینا هم در جواب باز ایمیل زده بودن که فرستادن و خلاصه چهار ماه بیخود و بی جهت الاف شدم تا اینکه خودم زنگ زدم اداره مهاجرت و فهمیدم موضوع چیه. به محض اینکه مدارک آپلود شد ویزا هم گرنت شد. پس حواستون جمع باشه چه خودتون چه به وکیلتون.
    Nominated occupation: Engineering Technologist
    233914-Engineers Australia
    Environmental engineer
    Status: SUB 189 - 60 points
    EOI Date of Submission 21-09-2015
    Invitation: 20-11-2015
    Lodge: 22-12-2015
    Case Officer (Maryah): 20-01-2016
    PCC & Medical: 25-01-2016
    Forms 80, 1221:06-02-2016
    Workplace check: 08-02-2016
    Re-Notification by mistake :06-02-2016
    Case officer 2, Anna: Re-Notification by mistake: 21-04-2016
    Contact officer and complaint : 30-05-2016
    Visa grant: 31-05-2016

Junior Member

من خانم هستم و همسرم برای ویزای 189 اقدام کرده،
    همه ی مدارک رو فرستادیم و من 5 تیر آیلتس دارم ،نتیجه آیلتس من رو بفرستیم دیگه تمومه، فقط نمیدونم چرا همسرم چک محل کار نشده هنوز، سوال من اینکه ویزا به چه صورت میاد؟ به صورت یه برگه هستش که باید بگیریم بخوایم بریم یا اینکه از سفارت میگن بیاین پاسپورت هاتون مهر بخوره تا اوکی بشه؟ اگه فرد اصلی (همسرم) که اقدام کرده فعلا نخواد بیاد ،؛ من بعنوان نفر دوم تنها می تونم برم یا حتما باید با اون طرف باشم تا راهم بدهند؟

Junior Member abbasian66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    فوق مهندسی پلیمر دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط mahemah نمایش پست ها
    من خانم هستم و همسرم برای ویزای 189 اقدام کرده،
    همه ی مدارک رو فرستادیم و من 5 تیر آیلتس دارم ،نتیجه آیلتس من رو بفرستیم دیگه تمومه، فقط نمیدونم چرا همسرم چک محل کار نشده هنوز، سوال من اینکه ویزا به چه صورت میاد؟ به صورت یه برگه هستش که باید بگیریم بخوایم بریم یا اینکه از سفارت میگن بیاین پاسپورت هاتون مهر بخوره تا اوکی بشه؟ اگه فرد اصلی (همسرم) که اقدام کرده فعلا نخواد بیاد ،؛ من بعنوان نفر دوم تنها می تونم برم یا حتما باید با اون طرف باشم تا راهم بدهند؟
    این ویزا الکترونیکی هست و نیازی به مهر توی پاسپورت نداره، موقع گرنت ویزا یک ایمیل به شما ارسال میشه با یک فایل پی دی اف که اطلاعات ویزا در اون هستش (توی ایمی اکانت هم قابل دانلود میشه بعدا)، این فایل رو باید پرینت بگیرین که موقع گرفتن بلیط و سفر همراهتون باشه،
    در مورد اینکه اول شما برید بعد همسرتون، مطمئن نیستم ولی فکر کنم مشکلی نباشه چون شما به هرحال ویزا رو دارین، در حالت کلی هم یک مهلت مشخص برای ورود به خاک استرالیا هست مثلا حدود یک سال بعد از انجام معاینات پزشکی یا موقعی که گواهی عدم سوء پیشینه رو گرفتین...

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)