نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 96 از 114 نخستنخست ... 468687888990919293949596979899100101102103104105106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 951 تا 960 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

نقل قول نوشته اصلی توسط nxp نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون
    من معافيت سربازي رو دارم
    فقط ميشه لطف كنيد در مورد مدرك زبان،هزينه ها و پروسه اپلاي براي رشته من بگيد.و اين كه اگر بگم ايران دانشگاه ميرفتم و نمره هامو بخوام ممكنه به مشكل بخورم؟
    ممنون
    دانشگاه های حدود 200 معمولا حداقل نمره تافل 80 رو از شما میخوان. اکثر دانشگاه از شما نمره امتحان SAT هم میخوان.
    ابن که هر دانشگاه دقیقا چه مدارکی و چه نمره ای رو میخواد میتونید از تو سایت خود دانشگاه پیدا کنید. هر دانشگاه ممکنه با دانشگاه دیگه فرق داشته باشه.
    در مورد هزینه, دانشگاه های خوب ایالتی از حدود 40,000$ در سال شروع میشه و دانشگاه های خوب خصوصی تا 70K هم میرسه.
    شما گفتید که مشروط علمی شدین پس نمره هاتون خیلی باید پایین باشه و اینکه کارنامه دانشگاه رو بفرستید احتمال گرفتن پذیرش خیلی کم میشه.
    یه نکته دیگه اینکه باید معافیت داشته باشید منظور معافیت تحصیلی نیست. منظور معافیت پزشکی یا کفالت و ... هست. چون برای لیسانس تا همین چند وقت پیش اطلاع دارم که معافیت تحصیلی نمیدادند.

Junior Member

بنده معافيت كفالت دارم
    در مورد نمره ها هم براي اين ميخوام بگم چون شنيدم اگر تو دادن اطلاعات كوچكترين دروغي بگين ريجكت ميكنن.البته ميدونم به ضررمه اما اگه شما نظر ديگه اي دارين ممنون ميشم بگين.

نقل قول نوشته اصلی توسط nxp نمایش پست ها
    بنده معافيت كفالت دارم
    در مورد نمره ها هم براي اين ميخوام بگم چون شنيدم اگر تو دادن اطلاعات كوچكترين دروغي بگين ريجكت ميكنن.البته ميدونم به ضررمه اما اگه شما نظر ديگه اي دارين ممنون ميشم بگين.
    بله اگر بفهمند که شما دروغ گفتید 100% ریجکت میشید ولی دیدم کسانی رو که همه چیز رو نگفتن ریجکت هم نشدند. در کل اگر تو اینترنت از شما چیزی نباشه متوجه نمیشن چون اصلا به دیتابیس های داخلی دسترسی ندارند. تصمیم با خود شماست. هر کدوم که فکر میکنید بیشتر به صلاحتون هست رو انجام بدید.

موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    معمولا هیچ لیسانسی مستقیما به پزشکی ختم نمیشه حتی دوره هایی که عنوان premed دارند. شما هر لیسانسی که درسهای پیشنیاز مربوطه را داشته باشه (معمولا بیولوژی، شیمی، فیزیک و نظیر آن) میتونید بگیرید ولی طبعا رشته های مربوط به علوم زیستی کارتان را راحت تر میکنند. بعد باید امتحان های MCAT را بدهید و مصاحبه بروید و سعی کنید از یک دانشکده پزشکی پذیرش بگیرید. تضمینی وجود نداره.
    ممنون دوست عزیز بابت پاسختون.

تاپیکی نیست که ببینیم چند نفر نتونستند برای لیسانس های این شکلی برند ؟

سوال بعدی اینکه با توجه به اینکه ما اقامت نداریم، میگذارند بعد برای پزشکی اقدام کنیم ؟

و اینکه احتمال موفقیت و گرفتن پذیرش از یه دانشگاه گرید دوم چه قدر هست ؟

ممنون.

Junior Member

ببخشید، چطوری (از چه راه و روشی) میتونم برای SAT برم کشور دیگه؟ کدوم حوزه بهتره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط BIGSEAN نمایش پست ها
    ببخشید، چطوری (از چه راه و روشی) میتونم برای SAT برم کشور دیگه؟ کدوم حوزه بهتره؟
    سلام
    از چه راه و روشي منظورتون دقيقا چي هست؟ منظورتون اينه كه چطور ميتونيد براي آزمون ثبت نام كنيد؟
    هم دوبي هست هم استانبول. با توجه به وضعيت تركيه به نظرم امارات (دوبي يا ابوظبي) بهتر باشه.

Junior Member

نه، منظورم اینه که از چه روشی بهتره برم دوبی (یا ابوظبی) ؟ روش ثبت نامو میدونم فقط مشکلم نحوه حاضر شدن تو حوزه اس!

نقل قول نوشته اصلی توسط BIGSEAN نمایش پست ها
    نه، منظورم اینه که از چه روشی بهتره برم دوبی (یا ابوظبی) ؟ روش ثبت نامو میدونم فقط مشکلم نحوه حاضر شدن تو حوزه اس!
    تور بگيريد. به نظرم دوبي بهتره. دوبي ارزون تر هم هست. صبح قبل امتحان تاكسي ميگيريد به حوزه امتحاني تشريف ميبريد. مداركي هم كه خواستن رو همراه داشته باشيد. پاس + رسيد ثبت نام و …
    مداد و پاك كن و ماشين حساب و … هم يادتون نره.

سلام دوستان
    ممنون میشم اگر یک راهنمایی کنید. من فارغ التحصیل لیسانس عمران دانشگاه آزاد هستم. الان 23 سالمه. معدل دیپلم 18.2 پیش دانشگاهی 16:2 دانشگاه 16.70
    علاقه به ادامه این رشته ندارم و می خوام کامپیوتر بخونم (کنکور سراسری کامپیوتر قبول شدم همون چند سال قبل متاسفانه نرفتم). الان هم دارم کم کم برنامه نویسی رو یاد میگیرم(با پایتون) . الان هدفم اینه که برای لیسانس برم آلمان چون شنیدم از نظر کیفیت تحصیلی خوب هست و از نظر هزینه کلی هم حدود 12000 یورو تا سالی نیاز میشه برای همین در حال خوندن زبان آلمانی در سطح b2(سطح متوسط) هستم و برای رشته کامپیوتر به زبان آلمانی اپلای کردم.خداروشکر از نظر هزینه ای خانواده تا حدود سالی 100-150 میلیون میتونند ساپورت کنند ولی میخوام لیسانس رو تو آلمان بگیرم و فوق لیسانس بیام آمریکا که هم الکی هزینه زیاد صرف لیسانس نشه هم از اعتبار آلمان برای پل ورود به آمریکا استفاده کرد.
    ولی دنبال پلان دوم هم هستم که اگر به هر دلیلی آلمان پذیرش نداد یا سفارتش ویزا نداد یا هر دلیلی یه کشور دیگه برم.هدف آخرم آمریکا یا کانادا هست .میخواستم ببینم میشه آمریکا از لیسانس اپلای کرد و مشکل سن یا اینجور چیزا پیش نمیاد؟یا اینکه احتمالش هست مستقیم برای فوق لیسانس کامپیوتر اقدام کرد(چون رشته قبلیم هم مهندسی بوده)؟ تا همون فوق لیسانس بیشتر نمیخوام بخونم چون زیاد به کارهای پژوهشی علاقه ای ندارم یعنی می خوام سریع بعدش جذب بازار کار بشم حتی شده با همون لیسانس.(سربازی هم معافم)
    مرسی

Junior Member

ببخشید، مشکل personal statement و essay روباید چجوری حل کرد؟ خیلی سخته ، ما که Extracurricular activity نداریم، غیر از المپیاد هم که فعالیت آکادمیک دیگه ای نداریم، درباره ی چی بنویسیم؟؟!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)