صفحه 8 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 87

موضوع: دانشجویان هنر / دانشگاه و رشته هنر

Member Garibaldi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics - SUT

پیش فرض پاسخ : دانشجویان هنر / دانشگاه و رشته هنر

نقل قول نوشته اصلی توسط maedehmt نمایش پست ها
    من در حال خوندن رشته ی نقاشی تو دانشگاه ازادم
    استعدادم تو نقاشی خیلی خوبه و علاقمندم که این رشته رو تو ی کشور هنری بخونم
    هیچ اطلاعاتی راجع به پذیرش و دانشگاه های ایتالیا ندارم
    میشه یه نفر خیلی جامع بهم توضیح بده که چه کارهایی باید انجام بدم؟؟؟
    اطلاعات جامع به فراوانی در این سایت یافت میشوند. فقط باید ببینید چقدر هدفتون جدی هست و چقدر حاضرید براش وقت بذارید، و همت کنید و موضوعات مربوط رو مطالعه کنید

رشته و دانشگاه
    Physics - SUT

نقل قول نوشته اصلی توسط javad200 نمایش پست ها
    سلام به همگی

من رشتم مهندسی مخابراته میخام تو رشته موسیقی تحصیل کنم کسی میدونه میتونم فوق رو موسیقی بخونم یا باید از اول برا لیسانس اقدام کنم ؟؟؟

هزینه ها و شهرهایی که دانشگاه موسیقی داره رو بهم بگین؟؟؟؟

میشه با کار دانشجویی و کمک هزینه دانشگاه درسمو تموم کنم؟؟؟؟؟
    اگر رزومه ی موسیقیایی ندارید و هیچ توانایی خاصی در نواختن و موسیقی ندارید، مسلم هست که باید از لیسانس شروع کنید، اگر نه که باید با دانشجویانی که لیسانس موسیقی دارند و احتمالا نواختن حداقل یک ساز را میدانند رقابت کنید.موفق باشید.

سلام دوستان عزیز،خیلی ممنون میشم یه نفر سؤالات من رو جواب بده،۱)کدوم کنسرواتوار ایتالیا کیفیت علمی و امکاناتش بهتره؟ترجیح من شهرهای رم ،فلورانس و ونیز هست.۲)شرایط و ازمون ورود به اون کنسرواتوار رو باید از کجا جزئیاتش رو دربیارم؟۳)مخارج تحصیل اون کنسرواتوار و حداقل سن ورود چقدر هست؟۴)من با لیسانس کنسرواتوار تهران میتونم اونجا ارشد بخونم؟۵)غیر از موسیقی کلاسیک شاخه های دیگه مثل جز و راک ندارن کنسرواتوارهای ایتالیا؟(خیلی ممنون میشم اگر پاسخ منو بدین،سؤالام زیاد بود شرمنده)

Junior Member honeybee1370 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

سلام. من لیسانس معماری از دانشگاه هنر اصفهان دارم. و برای دانشگاه هایی مثل فلورانس و پلی میلان میخوام اقدام کنم.
    میخواستم بپرسم که برای رشته های هنری، به غیر از بورس های استانی ، چه کمک هزینه های دیگه ای وجود داره؟ آیا وام هم میدن؟

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط honeybee1370 نمایش پست ها
    سلام. من لیسانس معماری از دانشگاه هنر اصفهان دارم. و برای دانشگاه هایی مثل فلورانس و پلی میلان میخوام اقدام کنم.
    میخواستم بپرسم که برای رشته های هنری، به غیر از بورس های استانی ، چه کمک هزینه های دیگه ای وجود داره؟ آیا وام هم میدن؟
    درود
    نخیر تنها همین بورس هست.
    Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
    تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.

Junior Member honeybee1370 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

دوستان کسی میدونه که کدوم دانشگاه های ایتالیا دوره ی مَستر 5 ساله برای عکاسی داره؟

رشته و دانشگاه
    Physics - SUT

نقل قول نوشته اصلی توسط honeybee1370 نمایش پست ها
    دوستان کسی میدونه که کدوم دانشگاه های ایتالیا دوره ی مَستر 5 ساله برای عکاسی داره؟
    من واسه عکاسی تا حالا ندیدم اما برای رشته ی مرمت وجود داره، در آکادمی هنرهای زیبای بولونیا

Junior Member

سلام دوستان،اگه بتونید بهم کمکی کنید خیلییییی ممنون‌ میشم،من قصد تحصیل رشته عکاسی به زبان انگلیسی در ایتالیا رو دارم،اما شهر و دانشگاه معتبری و پیدا نکردم کسی میتونه بهم کمک کنه؟!

رشته و دانشگاه
    Physics - SUT

نقل قول نوشته اصلی توسط Yalldaa نمایش پست ها
    سلام دوستان،اگه بتونید بهم کمکی کنید خیلییییی ممنون‌ میشم،من قصد تحصیل رشته عکاسی به زبان انگلیسی در ایتالیا رو دارم،اما شهر و دانشگاه معتبری و پیدا نکردم کسی میتونه بهم کمک کنه؟!
    انستیتوی طراحی اروپا، IED، تنها جایی هست من میشناسم برای تحصیل هنر به زبان انگلیسی در ایتالیا، در تورین میلان و رم هم شعبه داره.شهریه: سالی 12000 یورو

سلام من رشتم نقاشی بوده و میخوام برای کارشناسی ارشد مجسمه یا نقاشی اقدام کنم ولی نمیدونم برای کار و تحصیل کدوم شهر ایتالیا مناسب تره .ممنون میشم راهنماییم کنین

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)