نقل قول نوشته اصلی توسط Fairymaid نمایش پست ها
دوست عزیز،
صرفا به این دلیل که داییتون اونجاس که بهتون پذیرش نمیدن
بعدا من کسیو دیدم که با لیسانس بیولوژی و یه لیسانس زبان پذیرش دکترا از آمریکا گرفته. یعنی اصلا جای نگرانی نیست. شما که فوق لیسانس فیلم هم قبول شدین دیگه چرا نگرانین.
جدیدا شنیدم واسه ارشد به ما بورس نمیدن ول ی هزینه های اروپا بالا نیست و یکی از دوستان من در اتریش از پس هزینه هاش براومده. دو لیست دانشگاه های مد نظرتون حسابی جستجو کنین و اطلاعات مفیدی به دست بیارین. اگر خودتون رو مسلط به اون رشته و همینطور علاقه مند نشون بدین خیلی خوبه. سعی کنید اگه تهرانین با فیلمسازایی که در اونور آب تحصیل کردن ( تازگیها) مشورت کنین.
اصلا نگران نشین، کار سختی نیست.
موفق باشین.
با سپاس از شما دوست عزیز و معذرت بابت تاخیر در پاسخگویی، من در این مدت یه بار دیگه کنکور ادبیات نمایشی و سینما شرکت کردم، و توانستم رتبه تک رقمی 6 بیاورم و احتمالا سینمای هنر یا ادبیات نمایشی دانشگاه تهران پذیرفته می شودم...زبانم رو مخصوصا در بعد رایتینگ برای نوشتن نامه های رسمی بسیار به اساتید برجسته به شدت در حد پیشرفته ای تقویت کردم تا در آزمون تافل / آیلتس زمستان امسال شرکت کنم. به شدت مقاله های برتر نظریه پردازان سینما را دنبال می کنم و در حال همکاری با نشری جهت ترجمه انها هستم. با تشکر بابت پیگیری اولیه شما، چند سوال داشتم:

1- کدام آزمون برای کدام کشورهای آنگلو ساکسون واجب تر است؟؟!! تافل OR ایلتس؟؟!!
2- من شنیده بودم در رشته های هنری عموما خبری از فاند نیست، مخصوصا اگر لیسانست بی ربط باشه، میشه بیشتر توضیح بدید از این زمینه...
3-چه چیزهایی میتواند چند گام ما را در اولین درخواست ها به دانشگاه ها جلو بیندازد: درخواست به استاد، دانشگاه یا ....
4- ایا حالا که من دانشگاه هنر یا تهران قبول شوم، ایا برای دانشگاه های انگلوساکسون چندان متفاوت است؟؟!! ایا در رشته های هنری، مثل صنعتی شریف در مهندسی، دانشگاه تهران یا هنر تاثیر خاصی در اپلای با فاند دارند؟؟!! (هر چند میدانم به رزومه علمی فرد و میزان تالیف و ترجمه مقاله و کتاب ارتباط دارد)