لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
راهنمای پذیرش Apply A to Z - Undergraduate
و نتایج و تجربیات متقاضیان ویزا در مقطع لیسانس
را مطالعه بفرمایید
سلام. من 18 سال سن دارم همین تازگیا پیش دانشگاهیم تموم شد و معدل کل دیپلمم هم 18.47 هست. میخواستم برای دانشگاه آمریکا اقدام کنم که دیگه اینجا کنکور ندم و نرم دانشگاه! میدونید که کنکور اینجا خیلی سخته! حدود 50 هزار دلار سرمایه دارم. 6 ساله میرم کلاس زبان و تا حدودی میتونم انگلیسی صحبت کنم اما زبانم در حد TOEFL نیست. میخواستم بدونم من چطوری میتونم اپلای کنم ؟ آیا نیاز به وکیل دارم که هم برام پذیرش زبان و هم i-20 بگیره ؟ با یه وکیل صحبت کردم گفت که فقط با ریز نمرات و 30 هزار دلار پول در حساب بانکی برات پذیرش زبان و i-20 میگیرم از طرف دانشگاه کالیفرنیا. راستش من میخواستم برم نیویورک دانشگاه stonny brook. میتونم بعد از ورودم به آمریکا internal transfer بگیرم واسه دانشگاه stonny brook ؟ و با توجه به بودجه و معدلم شانسم واسه ویزای آمریکا با i-20 دانشگاه کالیفرنیا چقدره و ممکنه سفارت منو رد کنه ؟ با تشکر.
سلام
معدلتون كه خوبه و مشكلي نداره.
سالي ميتونيد ٥٠٠٠٠ دلار پرداخت كنيد يا در مجموع؟ چون دانشگاه هاي آمريكا از سالي حدود ٤٠،٠٠٠ دلار شروع ميشه شهريه ها. مگر اينكه بورس بگيريد كه براي ليسانس احتمالش بسيار كم هست و اگر بورس بدند معمولا award هست و مقدار كمي از شهريه رو پوشش ميده.
امتحان زبان بايد شركت كنيد و ضروري هست حداقل نمره ٨٠ رو هم بايد كسب كنيد براي اكثر دانشگاه ها. براي اپلاي بايد تو امتحان هاي تافل و SAT شركت كنيد. همين چند تا پست قبل رو حتي اگر بخونيد توضيح داده شده.
هيچ احتياجي به وكيل نيست. شما مدارك رو براي دانشگاه مي فرستيد و اگر شرايط شما مناسب باشه پذيرش ميدن. از من به شما نصيحت كه پولتون رو دور نريزيد و وكيل نگيريد كه هيچ كار براي شما نميتونن انجام بدن.
وكيلي كه به شما گفته پذيرش زبان ميگيره بايد بدونيد كه اصولا سفارت براي پذيرش زبان اصلا به شما ويزا نميده. شما بايد تو يه رشته پذيرش بگيريد و مستقيم به دانشگاه بريد. اون ٣٠،٠٠٠ هم كه گفتن در واقع معادل شهريه ١ سال شما هست كه بايد به سفارت نشون بديد در حساب هست. (بستگي به دانشگاه داره اين رقم و تا ٧٠٠٠٠ دلار هم ميره). شهريه سال هاي بعد هم به همين ترتيب هست. يعني مثلا حدود ٤ تا ٣٠،٠٠٠ دلار بايد پرداخت كنيد تا اتمام تحصيل.
Stony brook دانشگاه خوبي هست. شهريه هم سالي ٤٠ تا ٤٥ هزار دلار هست. نمره تافل ٨٠ هم از شما ميخوان + نمره SAT
كاليفرنيا تعداد زيادي دانشگاه داره. از اين وكيل محترم بپرسيد كدوم دانشگاه كاليفرنيا منظورش هست!!!
در مجموع به حرف اين وكيل كه ادعا ميكنه با پذيرش زبان شما ميتونيد بريد امريكا اعتماد نكنين. با پذيرش زبان شانس ويزا گرفتن نزديك به صفر هست. براي يه رشته مستقيم پذيرش بگيريد و با خيال راحت بريد سفارت. حواستون به هزينه ها هم باشه. اونجا نميشه كار كرد و بايد پول زيادي رو براي ليسانس پرداخت كنيد.
پست هاي قبلي همين تاپيك رو هم بخونيد. جواب خيلي از سؤال هاتون رو مي گيريد.
موفق باشيد
راستش دلیل این که من میخواستم وکیل بگیرم این بود که برام هم i-20 بگیره و هم پذیرش زبان. من زبانم خوبه ولی در حد تافل یا آیلتس بلد نیسم. مثلا آیلتس اگه امتحان بدم 4 یا 5 میشم که آمریکا حداقل 6.5 میخواد.
پرداخت شهریه برام مسله ای نیست. راجع به شرایط دانشگاه آمریکا همه اطلاعاتی دارم. چون پدرم تحصیل کرده آمریکاست! لیسانس الکترونیک از دانشگه Stony brook شعبه long island و فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه polytechnic شعبه Brooklyn. البته مدارک پدرم مربوط به 40 سال پیش هست (الان 70 سالشونه :دی) موقعی که پدرم میخواست بره آمریکا حدود 50 سال پیش مثل من با دیلپم رفت و یه نفر بود که کارای تحصیلی رو انجام میداد برای مردم. خود پدرم امتحان آیلتس یا تافل نداده. یه پذیرش زبان واسه دانشگاه Columbia نیویورک گرفت که 3 ماه اونجا زبان خواند و چون راهش دور بود 3 ماه بعد رفت queens college بعد از این که دیپلم زبانشو از queens college گرفت رفت دانشگاه Stony brook. یعنی پدرم اصلا آیلتس یا تافل نداره و دانشگاه آمریکا هم درس خونده! منم میخواستم ببینم راهی هست که منم مثل پدرم امتحان زبان ندم و برم آمریکا 6 ماه زبان بخونم بعد برم دانشگاه ؟ راستش زمان خیلی برام مهمه. نمیخوام 6 ماه تا یه سال باز تو ایرن بمونم که زبان بخونم. میخواست اگه بشه تا 3 ماه آینده برم. با تشکر از سایت خوبتون.
دوست عزیز پذیرش گرفتن و I-20 گرفتن کار سختی نیست که خودتون نتونید انجام بدید.
خودتون که گفتید 40 سال قبل!!! قوانین پذیرش و ویزا سال به سال تغییر میکنه. قطعا شرایط مثل 40 سال پیش نیست.
با اطمینان میگم که گرفتن ویزا برای دوره های زبان کار شما رو سخت میکنه و شرایط مثل 40 سال پیش که هیچ 4 سال پیش هم نیست.
پیشنهاد من اینه بشینید زبان بخونید و تو امتحان تافل شرکت کنید و نمره خوبی بگیرید. 6 ماه وقت بزارید و زبان بخونید بهتر از اینه که با پذیرش زبان برید سفارت و ویزا نگیرید. از اینا گذشته اگر فکر می کنید این 6 ماه وقتتون با زبان خوندن در ایران تلف میشه، امریکا هم همین هست. با فرض اینکه با پذیرش زبان ویزا هم بگیرید باز هم باید چند ماه زبان بخونید. حالا چه فرقی داره ایران باشه یا جای دیگه.
شما اگر بخواید برای پاییز سال دیگه پذیرش بگیرید تا اواخر دسامبر وقت دارید تافل و SAT رو بدید.
و یه نکته دیگه اینکه تا 3 ماه دیگه برای تحصیل شاید بشه قبرس رفت!!!(فکر کنم ددلاینش 1 جولای باشه!!) فرایند پذیرش تو دانشگاه درست حسابی و گرفتن I-20 و سفارت رفتن و ... خودش بیش از 3 ماه زمان میبره. از اینا گذشته، Deadline دانشگاه ها برای ترم پاییز گذشته و برای ترم بهار هم کلاس ها 3 ماه دیگه شروع نمیشه! حدود 7-6 ماه دیگه شروع میشه. همین الان شروع به خوندن زبان کنید تو 1 ماه می تونید نمره 80 رو بگیرید. شاید حتی به ترم بهار برسید.
موفق باشید
ببخشید یه سوال دیگه در باره ی رشته داشتم. من اینجا دیپلم ریاضی فزیک دارم و میخواستم واسه ادامه تحصیل رشته تاتر و بازیگری بخونم. آیا دانشگاه قبول میکنه یا حتما باید رشته مهندسی بخونم ؟
درضمن من اینجا سرباز هستم و میخوام با وثیقه برم ترکیه. سفارت به سربازیم گیر نمیده که چرا با وثیقه اومدی و باید کارت پایان خدمت یا معافیت داشته باشی ؟
1. تو سایت دانشگاه باید بخونید ببینید امکانش هست یا نه. به فرض میگن برای رشته های مهندسی باید فلان تعداد درس ریاضی یا فیزیک و یا ادبیات برداشته باشید. سایت رو چک کنید و ببینید شما شرایطش رو دارید که رشته های هنر بخونید یا نه.
2. تا چند وقت پیش که ایراد میگرفتن. همون اول از شما کارت معافیت می خواستن یا نامه ای که نشون بده معافیت تحصیلی دارید و میتونید تا پایان تحصیل خارج از ایران بمونید. از کسی چند وقت پیش شنیدم که جدیدا برای لیسانس هم نظام وظیفه اجازه خروج صادر میکنه. با نظام وظیفه تماس بگیرید و بپرسید.
تو سایت دانشگاه خوندم و نوشته بود واسه رشته بازیگری با هر دیپلمی میشه اما حداقل 3 سال در دبیرستان باید ریاضی پایه خونده باشه که خوندم! الانم رفتم سایت نظام وظیفه (17- در چه مقطع تحصیلی می توانیم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور مجوز بگیریم؟صدور مجوز خروج به منظور ادامه تحصیل در خارج از کشور صرفا برای فارغ التحصیلان لیسانس و بالاتر و با سپردن وثیقه لازم امکان پذیر می باشد.)
متاسفانه لیسانس به بالاست :| حالا بازم سوال میکنم.
میتونم در مورد سربازی اون آفیسرو بپیچونم مثلا بگم قبل از این که ممنوع الخروج بشم از مرز زمینی اومدم ترکیه اینا ؟
بعد یه سوال دیگه (:دی) پدرو ماردم چند مدت قبل این که من واسه ویزای f-1 اقدام کنم میخوان ویزای b-2 بگیرن که بعدش من f-1 رو بگیرمو خانوادگی بریم آمریکا :|. به نظر شما سفارت در این باره گیر میده که پدرو مادرت همین چند وقت پیش b-2 گرفتن خودتم میخوای f-1 بگیری و برین دیگه بر نگردین! و به من f-1 نده ؟
سایت رو ول کنید. حتما تماس بگیرید با خود نظام وظیفه.
به هیچ عنوان نمی تونید آفیسر رو سر قضیه سربازی بپیچونید. آفیسر ها کاملا با سیستم سربازی ایران آشنا هستند. همون اول قبل از اینکه به باجه ای که مصاحبه می کنن برید، تو یه باجه دیگه به شما میگن یا کارت معافیت بدید یا نامه ای مبنی بر اجازه خروج.
به آفیسر بستگی داره که گیر بده یا نه. کسایی بودن با شرایط مشابه که آفیسر گیر نداده. یه نکته دیگه هم اینه که شما بیشتر از 30 روز مونده به شروع کلاس ها نمی تونید وارد امریکا بشید. پس شاید نتونید با خانواده اونجا باشید.
در نهایت، لطفا سوال های مربوط به ویزا رو تو بخش مربوط به خودش بپرسید که جواب های دقیق تر و کامل تری بگیرید.
سلام
من امسال تازه پیش دانشگاهی رو تموم کردم و چون تجربی بودم دوس دارم یا دندون بخونم یا پزشکی
راستش این تابستون دارم برای تافل میخونم و معدلم تا سوم دبیرستان 19.5 هست ولی چون من واسه کنکور میخوندم و نمره هاش خیلی توی کنکور تاثیر نداره خیلی نمره های پیش دانشگاهیم خوب نیست . اما توی ورزش چندتا لوح و مدال دارم و موسقی هم کار میکنم.
برام فرقی نمیکنه کدوم ایالت باشم اما برام مهمه که دانشگاهی که میخوام برم خوب باشه ولی از نرخ دانشگاها خبر ندارم و نمیدونم چه دانشگاهی برم که بهم ویزا بده و خوب هم باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)