نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 98 از 114 نخستنخست ... 48888990919293949596979899100101102103104105106107108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 971 تا 980 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

نقل قول نوشته اصلی توسط nilooofarr نمایش پست ها
    سلام
    من امسال تازه پیش دانشگاهی رو تموم کردم و چون تجربی بودم دوس دارم یا دندون بخونم یا پزشکی
    راستش این تابستون دارم برای تافل میخونم و معدلم تا سوم دبیرستان 19.5 هست ولی چون من واسه کنکور میخوندم و نمره هاش خیلی توی کنکور تاثیر نداره خیلی نمره های پیش دانشگاهیم خوب نیست . اما توی ورزش چندتا لوح و مدال دارم و موسقی هم کار میکنم.
    برام فرقی نمیکنه کدوم ایالت باشم اما برام مهمه که دانشگاهی که میخوام برم خوب باشه ولی از نرخ دانشگاها خبر ندارم و نمیدونم چه دانشگاهی برم که بهم ویزا بده و خوب هم باشه
    نمره پیش دانشگاهیتون چند شده دقیقا ؟
    نرخ دانشگاه های از 40 هزار دلار در سال شروع میشه به بالا.
    دانشگاه های ایالتی 20 هزار دلار شهریه میگیرن در سال. 20 هزار دلارم خرجته. که باید bank statement نشون بدی.
    دانشگاه های خصوصی بین 20 تا 50 هزار دلار شهریه میگیرند. همینطور college و کامینیوتی ها.
    واسه چند تا دانشگاه تو چند تا شهر مختلف اپلای کن هر کدوم که قبول شدی و بهتر بود برو. تافل داری ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط killer_boy نمایش پست ها
    نمره پیش دانشگاهیتون چند شده دقیقا ؟
    نرخ دانشگاه های از 40 هزار دلار در سال شروع میشه به بالا.
    دانشگاه های ایالتی 20 هزار دلار شهریه میگیرن در سال. 20 هزار دلارم خرجته. که باید bank statement نشون بدی.
    دانشگاه های خصوصی بین 20 تا 50 هزار دلار شهریه میگیرند. همینطور college و کامینیوتی ها.
    واسه چند تا دانشگاه تو چند تا شهر مختلف اپلای کن هر کدوم که قبول شدی و بهتر بود برو. تافل داری ؟

مرسی از جوابتون
    هنوز کارنامه رو ندادن ولی فکر کنم حدود 16 یا 17 شم
    هنوز تافل ندارم ولی تا اخر تابستون میگیرم . ایلتس حدود 6 6.5 هستم
    نیازی نیست ACT امتحان بدم؟
    و یه سوال دیگه
    منظورتون از دانشگاه های ایالتی چیه؟

مرسی از جوابتون
    هنوز کارنامه رو ندادن ولی فکر کنم حدود 16 یا 17 شم
    هنوز تافل ندارم ولی تا اخر تابستون میگیرم . ایلتس حدود 6 6.5 هستم
    نیازی نیست ACT امتحان بدم؟
    و یه سوال دیگه
    منظورتون از دانشگاه های ایالتی چیه؟
    آزمون ACT یا SAT وابسته به نوع رشتتون و دانشگاهی هست که میخواید اپلای کنید. خود من هم قرار چند وقت دیگه آزمون SAT MATH بدم.
    نمره کارنامتون خوبه.
    دانشگاه های ایالتی یجورایی مثل دانشگاه های دولتی خودمونن. مثل دانشگاه تهران یا صنعتی شریف یا .... (حواستون باشه که آمریکا دانشگاه های دولتیشم پولهیه و هیچ چیز مجانی نیست مثل ایران!)
    به نظر من برای آمریکا به جای امتحان IELTS امتحان تافل بدید. اگر میتونید زبانتونو بهتر کنید و نمره تافلتونو ببرید بالا. مثلا تافل ibt 100 که معادل IELTS 7 هست. (آیلتستونو از 6.5 بیارید 7)

نقل قول نوشته اصلی توسط killer_boy نمایش پست ها
    آزمون ACT یا SAT وابسته به نوع رشتتون و دانشگاهی هست که میخواید اپلای کنید. خود من هم قرار چند وقت دیگه آزمون SAT MATH بدم.
    نمره کارنامتون خوبه.
    دانشگاه های ایالتی یجورایی مثل دانشگاه های دولتی خودمونن. مثل دانشگاه تهران یا صنعتی شریف یا .... (حواستون باشه که آمریکا دانشگاه های دولتیشم پولهیه و هیچ چیز مجانی نیست مثل ایران!)
    به نظر من برای آمریکا به جای امتحان IELTS امتحان تافل بدید. اگر میتونید زبانتونو بهتر کنید و نمره تافلتونو ببرید بالا. مثلا تافل ibt 100 که معادل IELTS 7 هست. (آیلتستونو از 6.5 بیارید 7)
    راستش الان توی انتخاب دانشگاه خیلی گیجم و نمیدونم از کجا شروع کنم
    اگه اطلاعی از دانشگاه های پزشکی دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید

راستش الان توی انتخاب دانشگاه خیلی گیجم و نمیدونم از کجا شروع کنم
    اگه اطلاعی از دانشگاه های پزشکی دارید ممنون میشم در اختیارم بذارید
    سلام
    شما نمیتونید مستقیم پزشکی بخونید. باید اول لیسانس یه رشته مرتبط بگیرید وبعد اپلای کنید واسه پزشکی. مثل ایران نیست که مستقیم بتونید پزشکی بخونید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Amin16 نمایش پست ها
    سلام
    شما نمیتونید مستقیم پزشکی بخونید. باید اول لیسانس یه رشته مرتبط بگیرید وبعد اپلای کنید واسه پزشکی. مثل ایران نیست که مستقیم بتونید پزشکی بخونید.
    حتما باید توی رشته های مربوط به زیست لیسانس بگیرم؟
    برای رشته ی دندان پزشکی هم باید لیسانس بگیرم؟

حتما باید توی رشته های مربوط به زیست لیسانس بگیرم؟
    برای رشته ی دندان پزشکی هم باید لیسانس بگیرم؟
    تا جایی که اطلاع دارم، بله.
    بهترین مرجع وبسایت دانشگاه هست. حتی می تونید ایمیل بزنید و سوالتون رو بپرسید.
    تا جایی که اطلاع دارم دندون هم به همین صورت هست.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

سلام دوستان ، من امرزو و تا کمتر از 12 ساعت دیگه مصاحبه سفارت دارم تو ایروان و با اینکه از دانشگاه فوق العاده چون Michigan State و دانشگاه های خوبی جون Iowa State ، University of New Mexico ،Kent State Univesity و یک از شعب Univesity of Minnesota و Bowling Green State پذیرش دارم ولی بلاخره راضیم کردن برخی از دوستان اونور که قید پذیرشای خوبمو بزنم و تصمیم گرفتم که سال اول رو دانشگاه BGSU برم تا در یکسال اول نزدیک یکی از دوستان باشم تا حمایتم کنه از نظر دوری از خانواده و هم چون اینکه سال اول دروس جنرال زیاد الکی هزینه نکنم و با اینکه من زبان نسبتا قویه ( Listening:8 Reading:7.5 Speaking: 6.5 Writing: 6) و اورال 7 آیلتس ( شانس نیاوردم اگر متاسفانه سر امتحان اگر نه دوتا اکیل رایتینگ و به ویژه اسپیک رو نیم نمره بالاتر میگرفتم و رفته بودم برای آیلتس 7.5 ولی بازم خدا رو شاکرم برای همین نمره هم که لطف اون بوده) یک سال اول سعی کنم بر Language Barrier غلبه کنم ( این موضوع من از چندین چند نفر شنیدم تو هرچقدر اینا زبانت خوب باشه اونجا چند ماه اول میلنگی ) این داستان من بود راستی پذیرشام Computer Science هست.

فقط یک مشکل دارم ، من سربازی معافیت ندارم فردا واقعا نمیدونم چی به آفیسر بگم از طرفی نمیخوام به هیچ وجه دروغ بگم و میخوام از طرقیم بگم که من کارشناسی دارم میرم خب ارشد دکترام دیوانه که نیستم برگردم میمونم و برام فرقی نمیکنه فراری باشم یا نباشم چون آخر من مشغول تحصیلم ،

نقل قول نوشته اصلی توسط mrbh نمایش پست ها
    سلام دوستان ، من امرزو و تا کمتر از 12 ساعت دیگه مصاحبه سفارت دارم تو ایروان و با اینکه از دانشگاه فوق العاده چون Michigan State و دانشگاه های خوبی جون Iowa State ، University of New Mexico ،Kent State Univesity و یک از شعب Univesity of Minnesota و Bowling Green State پذیرش دارم ولی بلاخره راضیم کردن برخی از دوستان اونور که قید پذیرشای خوبمو بزنم و تصمیم گرفتم که سال اول رو دانشگاه BGSU برم تا در یکسال اول نزدیک یکی از دوستان باشم تا حمایتم کنه از نظر دوری از خانواده و هم چون اینکه سال اول دروس جنرال زیاد الکی هزینه نکنم و با اینکه من زبان نسبتا قویه ( Listening:8 Reading:7.5 Speaking: 6.5 Writing: 6) و اورال 7 آیلتس ( شانس نیاوردم اگر متاسفانه سر امتحان اگر نه دوتا اکیل رایتینگ و به ویژه اسپیک رو نیم نمره بالاتر میگرفتم و رفته بودم برای آیلتس 7.5 ولی بازم خدا رو شاکرم برای همین نمره هم که لطف اون بوده) یک سال اول سعی کنم بر Language Barrier غلبه کنم ( این موضوع من از چندین چند نفر شنیدم تو هرچقدر اینا زبانت خوب باشه اونجا چند ماه اول میلنگی ) این داستان من بود راستی پذیرشام Computer Science هست.

فقط یک مشکل دارم ، من سربازی معافیت ندارم فردا واقعا نمیدونم چی به آفیسر بگم از طرفی نمیخوام به هیچ وجه دروغ بگم و میخوام از طرقیم بگم که من کارشناسی دارم میرم خب ارشد دکترام دیوانه که نیستم برگردم میمونم و برام فرقی نمیکنه فراری باشم یا نباشم چون آخر من مشغول تحصیلم ،
    تاپیک دیگه هم گفتم. یکی از سوالاتی که آفیسر 100 در 100 ازتون میپرسه اینه : سربازی چیکار کردی. که یا باید کارت پایان خدمتتو نشون بدی یا باید کارت معافیتو نشون بدی. اگر ندی ریجکتت میکنه.
    در ضمن نظام وظیفه معافیت تحصیلی میده برای کسانی که میخوان خارج تحصیل کنند. باید چند ملیونی وثیقه بذاری. قبلا برای لیسانس به بالا معافیت تحصیلی میداد الا مثل این که جدیدا به دیپلمه ها هم معافیت تحصیلی میده. به نظر من اگر شما هیچ مدرک سربازی نداری سفارت خونه ریجکتتون میکنه. برگردید ایران و چند ملیون وثیقه بذارید (البته اگر قانون معافیت با دیپلم عملی شده باشه) و بعد با اون معافیت تحصیلی دوباره وقت سفارت بگیرید.
    شما قبل از این که به سن مشمولیت برسید رفتید خارج ؟ تاحالا وثیقه هم گذاشتید ؟

سلام
    چندتا سوال داشتم.
    اول اینکه واسه دندانپزشکی اگه از اول بخوام شروع کنم، یعنی از دیپلم، واسه آمریکا تا اینکه دندانپزشکی رو بگیرم ۶ سال هست در کل؟ اخه ایران رو میدونم که ۶ سال هست،‌امریکا رو نمیدونم. و اینم میدونم که اول باید رشته مهندسی شیمی یا بیولوژی رو بخونم واسه دندونپزشکی.
    سوال بعدی اینکه خرج تحصیل سالانه حدودا چقدر میشه؟
    درضمن الان مدرک لیسانس مدیریت بانکداری رو داره دوستم، بهتره ادامه بده همینو یا پذیرش دندونپزشکی بگیره و از اول بخونه؟
    ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)